Prijava  ·   Webmail  ·   Kontakt  

 

   Vijesti - arhiva
Dražba za prodaju osobnog vozila

Fakultet oglašava dražbu za prodaju osobnog vozila marke RENAULT KANGOO. Sve informacije nalaze se u prilogu. 

  
Prezentacija EUREKA projekta VISINEV na CERN-u

U utorak 20. siječnja 2015., u okviru završne konferencije PURESAFE projekta, Stanko Škec, mag. ing. mech. će održati pozvano predavanje u kojem će predstaviti rezultate EUREKA projekta VISINEV (www.visinev.org), te svoje istraživanje u okviru izrade doktorskog rada. Projekt VISINEV je odabran među 15 međunarodnih projekta koji će biti predstavljeni u okviru teme upravljanja razvojem kompleksnih inženjerskih sustava. Partneri na projektu su Končar Institut za elektrotehniku, FSB, CALYX iz Hrvatske, te TPV automobilska industrija iz Slovenije.

  
Branimir ŠKUGOR: Obrana preliminarne teme

U utorak 27. siječnja 2015. u 12 sati, u Vijećnici sjeverne zgrade (III. kat)  Fakulteta strojarstva i brodogradnje, održat će se javna obrana preliminarne teme doktorskog rada Branimira Škugora, mag. ing. el. techn. inf. pod naslovom: "MODELIRANJE I OPTIMALNO PUNJENJE FLOTE ELEKTRIČNIH DOSTAVNIH VOZILA". Mentor doktorskog rada je prof. dr. sc. Joško Deur.

  
Mirko ČORIĆ: Obrana preliminarne teme

U utorak 27. siječnja 2015. u 10 sati, u Vijećnici sjeverne zgrade (III. kat)  Fakulteta strojarstva i brodogradnje, održat će se javna obrana preliminarne teme doktorskog rada Mirka Čorića, mag. ing. el. techn. inf. pod naslovom: "OPTIMALNO UPRAVLJANJE SLOŽENIM MEHATRONIČKIM SUSTAVIMA UZ PRIMJENU IZRAVNOG KOLOKACIJSKOG POSTUPKA". Mentor doktorskog rada je prof. dr. sc. Joško Deur.

  
Susreti poslovnog umrežavanja industrije i istraživača

Centar za istraživanje, razvoj i transfer tehnologije Sveučilišta u Zagrebu poziva vas na događanje Susreti poslovnog umrežavanja industrije i istraživača „Sigurnost hrane, održiva poljoprivreda i šumarstvo i bioekonomija“ i „Biotehnologija“. Susreti će se održati u četvrtak 22. siječnja 2015. s početkom u 9 sati na Sveučilištu u Zagrebu u Zvonimirovoj 8. Broj sudionika je ograničen, a zadnji rok za prijavu je 20. siječnja 2015. Više informacija u privitku.

  
Obrana diplomskih radova

U privitku se nalaze obavijesti o obrani diplomskih radova.

  
Webinar na temu ishoda učenja i metoda vrednovanja u e-učenju

U okviru međunarodnog projekta TALOE (Time to Assess Learning Outcomes in E-learning), Sveučilišni računski centar (SRCE) pokrenuo je seriju on-line predavanja (webinara) naziva "Talks on E-assessment and Learning Outcomes" na temu ishoda učenja i metoda vrednovanja u e-učenju. Prvi webinar "Content Analysis and Critical Thinking - An Assessment study" (predavačica Antonella Poce, University Roma Tre, Italija) održat će se u srijedu, 21. siječnja s početkom u 11 sati. Više o webinaru možete pročitati u pozivu u prilogu kao i na web stranicama www.srce.hr/ceu ili http://taloe.up.pt.

  
Studentska on-line anketa - zimski semestar ak.godine 2014./2015.

Poštovane studentice i studenti,
lijepo Vas molimo da pristupite anketi za  vrednovanje rada nastavnika u zimskom semestru ak. god. 2014./2015.
Anketa se provodi on-line kroz sustav ISVU od 12. siječnja 2015. do 23. siječnja 2015. godine.
Možete joj pristupiti s bilo kojeg računala putem aplikacije Studomat / Anketa.
Anketa je u potpunosti anonimna. Molimo sve studente da svakako vrednuju rad svojih nastavnika.

  
Carlo Sansour: Predavanje u HDM-u

Pozivamo vas na predavanje u okviru Hrvatskog društva za mehaniku pod naslovom "Generalised Continua and Scale Effects: Theoretical Frameworks and Numerical Implementations" koje će održati Carlo Sansour, Professor of Civil Engineering, Faculty of Engineering, The University of Nottingham.
Predavanje će se održati u utorak13.01.2015. u 14:00 sati na Fakultetu strojarstva i brodogradnje, Zagreb, Ivana Lučića 5 u dvorani E.
Više o predavanju može se naći u privitku ili na web stranici društva www.csm.hr

  
Obavijest - Produžetak Erasmus+ natječaja za mobilnost nastavnog i nenastavnog osoblja u ak. god. 2014./2015.

Obavještavamo vas da se s danom 13. siječnja 2015. (utorak) zatvara natječaj za prijave u svrhu osposobljavanja (STT) zbog popunjenja kvota. Prijave s poštanskim žigom do zaključno 13. siječnja bit će uzete u obzir za obradu, ili koje su do zaključno toga datuma osobno predane na u natječaju naznačenu adresu. Za prijave u svrhu podučavanja (STA) natječaj ostaje otvoren do popunjenja kvota.

  
KIC-InnoEnergy - studijski programi u području energetske učinkovitosti i obnovljivih izvora energije

REC u ime Inovacijskog centra Europskog instituta za inovacije i tehnologiju (KIC-InnoEnergy), poziva zainteresirane studente na prezentaciju 7 dvogodišnjih Master programa u području energetske učinkovitosti i obnovljivih izvora energije, koje KIC InnoEnergy organizira na različitim europskim sveučilištima (svaki Master se odvija na najmanje 2 različita sveučilišta). Prezentacija će se održati 15. siječnja 2015. godine, dvorana G, u terminu od 12,00 – 13,30h. Više informacija nalazi se u privitku. 

  
Javni pozivni Natječaj za podnošenje prijedloga za dodjelu Nagrade Grada Zagreba

Gradska skupština Grada Zagreba, Odbor Gradske skupštine za javna priznanja, raspisao je javni pozivni Natječaj za podnošenje prijedloga za dodjelu Nagrade Grada Zagreba. Prijedlozi se mogu dostaviti Odboru za javna priznanja do 28. siječnja 2015. godine, preko Stručne službe Gradske skupštine Grada Zagreba, Ulica sv. Ćirila i Metoda 5.,s napomenom "Prijedlog za dodjelu Nagrade Grada Zagreba - ne otvaraj". Javni pozivni Natječaj nalazi se u prilogu obavijesti.    

  
Seminar – Tehničko usklađivanje i sustavi kontrole kvalitete u antikorozivnoj zaštiti

U okviru svojih aktivnosti Hrvatsko društvo za zaštitu materijala HDZaMa organizira seminar „Tehničko usklađivanje i sustavi kontrole kvalitete u antikorozivnoj zaštiti“, koji će se održati 27. siječnja 2015. godine u Laboratoriju za zaštitu materijala, FSB, I. Lučića 1, od 9.00 do 16.00 sati. Seminar je namijenjen inženjerima i tehničarima i svima ostalima koji se bave sustavom osiguravanja kvalitete, projektiranjem i primjenom sustava zaštite od korozije. Poziv za seminar nalazi se u privitku.

  
Anketni upitnik o participaciji građana u fiskalnoj politici i proračunskim procesima za studente završnih godina

Kako bi potakao građane da participiraju u fiskalnoj politici i proračunskim procesima, Institut za javne financije analizira stanje u Hrvatskoj i za potrebe te analize anketira studente završnih godina različitih fakulteta. Stoga se pozivaju studenti završnih godina da najkasnije do 25. siječnja 2015. ispune anketni upitnik koji je dostupan na https://www.surveymonkey.com/s/participacija_gradjana . Ispunjavanje upitnika ne bi trebalo oduzeti više od pet minuta, a molimo Vas da ne odustanete od ispunjavanja čak ni ako ne znate baš ništa o tim temama. Ukoliko imate bilo kakvih potpitanja, slobodno se javite na e-mail: kott@ijf.hr, mihaela@ijf.hr. Unaprijed zahvaljujemo na ispunjavanju upitnika.

  
i-RESEV Radionica: Prema integraciji električnih vozila u energetske sustave s visokim udjelom obnovljivih izvora energije

Pozivamo Vas na radionicu PREMA INTEGRACIJI ELEKTRIČNIH VOZILA U ENERGETSKE SUSTAVE S VISOKIM UDJELOM OBNOVLJIVIH IZVORA ENERGIJE koja će se održati na Fakultetu strojarstva i brodogradnje, četvrtak, 15.01.2015 od 8:30 do 14:00 sati. Radionica se organizira u okviru sljedećeg istraživačkog projekta poduprtog od strane Hrvatske zaklade za znanost: "ICT-podržana integracija električnih vozila u energetske sustave s visokim udjelom obnovljivih izvora energije".

  
Branimir Marko MARKULIN GRGIĆ: Obrana preliminarne teme

U utorak 20. siječnja 2015. u 11,00 sati, u sobi 012 (nisko prizemlje južne zgrade)  Fakulteta strojarstva i brodogradnje, održat će se javna obrana preliminarne teme doktorskog rada Branimira Marka Markulin Grgića, dipl. ing. strojarstva pod naslovom: "UTJECAJ PODMAZIVANJA NA ŽIVOTNI VIJEK POLIMERNIH ZUPČANIKA". Mentor doktorskog rada je prof. dr. sc. Milan Opalić.

  
Podjela diplomskih zadataka

U privitku se nalaze obavijesti o podjeli diplomskih zadataka.

  
Luka Dorić: Poslijediplomski specijalistički studij - završni rad

Završni rad poslijediplomskog specijalističkog studija Luke Dorića pod naslovom "Mapiranje i unaprjeđenje procesa uslužnoga poduzeća" (mentor  prof. dr.sc. Nedeljko Štefanić) dostupan je u elektroničkoj verziji na web stranicama Fakulteta do 28. siječnja 2015.god.

  
Zvonimir Tomičević: Doktorski rad

Doktorski rad Zvonimira Tomičevića pod naslovom "Identification of the mechanical properties of nodular graphite cast iron via multiaxial tests" (mentor prof. dr.sc. Janoš Kodvanj i Francois Hild, Directeur de Recherche) dostupan je u elektroničkoj verziji na web stranicama Fakulteta do  28. siječnja 2015.god.

  
Predaja diplomskih radova

Završen DIPLOMSKI RAD u 2. roku diplomskih ispita diplomskog studija ak. god. 2014./2015. predaje se u četvrtak 15. siječnja 2015. u vremenu od 10 do 12 sati u Referadu za završne i diplomske ispite. 
Rad je potrebno prethodno urudžbirati u Urudžbenom zapisniku. 
Studenti strojarstva predaju DVA tvrdo uvezana primjerka rada, a studenti zrakoplovstva i brodogradnje DVA tvrdo i JEDAN spiralno uvezan primjerak rada. Rad se isti dan predaje u Knjižnicu FSB-a u elektroničkoj verziji (na CD-u u PDF formatu) zajedno s izjavom o objavljivanju na webu.

  
 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >  >> 
Odaberite broj poruka po stranici:  

 Izlaz iz arhiveNa Vrh Fakultet strojarstva i brodogradnje, Ivana Lučića 5, 10002 Zagreb, p.p. 102, Croatia
MB 3276546; OIB: 22910368449; PIC: 996827485; IBAN: HR4723600001101346933, tel: +385 1 6168 222, fax: +385 1 6156 940