Prijava  ·   Webmail  ·   Kontakt  ·   English 
    Vijesti - arhiva
Mr.sc. Krešimir Osman, dipl.ing.strojarstva, obrana doktorskog rada

Mr.sc. Krešimir Osman, dipl.ing.strojarstva, branit će doktorski rad pod naslovom "Razvoj tehničkih sustava temeljem modela ponašanja arhitekture sustava", 28. srpnja 2014. godine u 10, 00, sati u TCR (prostorija 208), istočna zgrada, Ivana Lučića 5./II kat.   

  
Tvrtka S Tempera d.o.o. traži projektnog inženjere

Tvrtka S Tempera d.o.o. iz Zagreba traži diplomiranog inženjera strojarstva / magistra inženjera strojarstva za radno mjesto projektnog inženjere. Prijave na natječaj treba poslati u digitalnom obliku do 15.08.2014. na e-mail adresu Gorana Kukeca: gkukec@tempera.hr. Detalji natječaja su u prilogu.

  
Bavarski akademski centar za Srednju, Istočnu i Jugoistočnu Europu - objava natječaja za radna mjesta

BAYHOST (Bavarski akademski centar za Srednju, Istočnu i Jugoistočnu Europu) objavio je natječaj za tri radna mjesta na Ostbayerische Technische Hochschule Amberg-Weiden. U prilogu su oglasi na njemačkom i engleskom.

  
Obrana diplomskih radova

U privitku se nalaze obavijesti o obrani diplomskih radova.

  
Predavanje: ENSTA-Bretagne and DCNS LORIENT

Predavanje pod naslovom: „ENSTA-Bretagne and DCNS LORIENT“ će 10. srpnja 2014. u 13.30 sati, u učionici B5, Južna zgrada - Ivana Lučića 5, održati Bastien Montigny, student iz Francuske koji boravi na Zavodu za brodogradnju i pomorsku tehniku FSB-a u okviru ugovora o praksi „Internship Agreement“ koji je potpisan između Fakulteta i brodogradilišta u kojem je zaposlen. 

  
Dr.sc. Pero Prebeg, viši asistent, nastupno predavanje

Dr.sc. Pero Prebeg, viši asistent, u postupku izbora za docenta, održat će nastupno predavanje 14. srpnja 2014., godine na temu "Optimizacija brodske konstrukcije metodom sekvencijalnog linearnog programiranja" s početkom u 10,15 sati  u učionici B01, južna zgrada, Ivana Lučića 5. 

  
Maja REMENAR: Obrana preliminarne teme doktorskog rada

U ponedjeljak, 7. srpnja 2014. u 10,00 sati, u praktikumu Katedre za zavarene konstrukcije B3 - 205 sjeverne zgrade Fakulteta strojarstva i brodogradnje, održat će se javna obrana preliminarne teme doktorskog rada Maje Remenar, mag. ing. strojarstva pod naslovom: ''UTJECAJ ZAŠTITNOG PLINA I NAČINA PRIJENOSA METALA NA SVOJSTVA ZAVARENOG SPOJA ČELIKA API 5L X80''. Mentor doktorskog rada  je dr. sc. Zoran Kožuh, red. prof.

  
Računalne učionice neće raditi u razdoblju od 14.07. do 28.07.2014

Zbog radova na rekonstrukciji sustava računalnih učionica, te prelaska na AAI@EduHR autorizaciju korisnika, u periodu od 14.07. do 28.07.2014. neće se moći koristiti računalne učionice PCLab-1, ... 8 i učionica RC-a. Zahvaljujemo na strpljenju i razumijevanju. 

  
David Blum: Integrating Intelligent Building HVAC Systems with Future Electric Grids

U utorak 8. srpnja 2014. u 13:00 sati u Klubu nastavnika (južna zgrada), Laboratorij za energetsku učinkovitost organizira predavanje Davida Bluma s Massachusetts Institute of Technology, SAD. Blum će održat polusatnu prezentaciju svog doktorskog istraživanja pod nazivom Integrating Intelligent Building HVAC Systems with Future Electric Grids. Predavanje je otvoreno za sve zainteresirane. Sažetak predavanja nalazi se u prilogu.
Dr. sc. Tea Žakula

  
Stanko ŠKEC: Obrana preliminarne teme doktorskog rada

U srijedu, 9. srpnja 2014. u 10,00 sati, u TCR-u, soba 208 istočne zgrade Fakulteta strojarstva i brodogradnje, održat će se javna obrana preliminarne teme doktorskog rada Stanka Škeca, mag. ing. strojarstva pod naslovom: ''MODELIRANJE DINAMIKE OPERATIVNIH INDIKATORA INOVATIVNOSTI I RIZIKA U RAZVOJNIM PROJEKTIMA''. Mentor doktorskog rada  je dr. sc. Dorian Marjanović, red. prof.

  
Predaja diplomskih radova

Završen DIPLOMSKI RAD u 5. roku diplomskih ispita diplomskog studija ak. god. 2013./2014. predaje se u četvrtak 10. srpnja 2014. u vremenu od 10 do 12 sati u Referadu za završne i diplomske ispite. 
Rad je potrebno prethodno urudžbirati u Urudžbenom zapisniku. 
Studenti strojarstva predaju DVA tvrdo uvezana primjerka rada, a studenti zrakoplovstva i brodogradnje DVA tvrdo i JEDAN spiralno uvezan primjerak rada. Rad se isti dan predaje u Knjižnicu FSB-a u elektroničkoj verziji (na CD-u u PDF formatu) zajedno s izjavom o objavljivanju na webu.

  
Krešimir Osman: Doktorski rad

Doktorski rad Krešimira Osmana pod naslovom "Razvoj tehničkih sustava temeljem modela ponašanja arhitekture sustava" (mentor prof.dr.sc. Dorian Marjanović) dostupan je u elektroničkoj verziji na web stranicama Fakulteta do  16. srpnja 2014.god.

  
Predrag Grahovac: Poslijediplomski specijalistički studij - završni rad

Završni rad poslijediplomskog specijalističkog studija Predraga Grahovca pod naslovom "Optimizacija procesa proizvodnje opekarskih proizvoda" (mentor prof. dr.sc. Nedeljko Štefanić) dostupan je u elektroničkoj verziji na web stranicama Fakulteta do 16. srpnja 2014.god.

  
Mate PERIĆ: Obrana konačne teme doktorskog rada

U ponedjeljak, 14. srpnja 2014. u 9,30 sati, u Maloj vijećnici južne zgrade Fakulteta strojarstva i brodogradnje, održat će se javna obrana konačne teme doktorskog rada Mate Perića, dipl. ing. strojarstva pod naslovom: ''NUMERIČKO MODELIRANJE ZAOSTALIH  NAPREZANJA I PUKOTINA U ZAVARENIM KONSTRUKCIJAMA''. Mentor doktorskog rada  je dr. sc. Zdenko Tonković, red. prof.

  
Zakon o poslovima i djelatnostima prostornog uređenja MGiPU Hr

Obavještavamo Vas da je na internetskim stranicama www.mgipu.hr - SAVJETOVANJE SA ZAINTERESIRANOM JAVNOŠĆU - Otvorena savjetovanja,  dana 16.lipnja 2014. započelo savjetovanje s javnošću o Tezama o sadržaju Zakona o poslovima i djelatnostima prostornog uređenja i gradnje i Nacrtu prijedloga iskaza o procjeni učinaka propisa koje traje do 21. srpnja 2014. godine. Prijedloge, primjedbe i mišljenja dostavite putem elektroničke pošte na adresu pup.zpdpug@mgipu.hr zaključno do 21. srpnja 2014. godine. Dopis u prilogu ....

  
Sistematski pregledi studenata

Sistematski pregledi redovitih studenata upisanih u akad. god. 2013./2014. u I. godinu studija obavljat će se u Domu zdravlja Zagreb Centar, Odsjek Trnje, Kruge 44, Služba za školsku i sveučilišnu medicinu. Nadležna liječnica Fakulteta je dr. med. Ksenija Franov-Pavlović, spec. školske i sveuč. med. Pregledi će se obavljati prema rasporedu koji je izvješen na studentskoj oglasnoj ploči od 1. do 18. srpnja 2014. Studenti koji nisu u mogućnosti doći u svom terminu trebaju se javiti na tel. 6156-019 (parni datumi ujutro, neparni poslije podne) radi dogovora za naknadni termin. Na pregled je potrebno ponijeti zdravstvenu iskaznicu i indeks. 

  
Matija HOIĆ: Obrana konačne teme doktorskog rada

U petak,  4. srpnja 2014. u 12,00 sati, u Vijećnici sjeverne zgrade Fakulteta strojarstva i brodogradnje, održat će se javna obrana konačne teme doktorskog rada Matije Hoića, mag. ing. strojarstva pod naslovom: ''MODELIRANJE DINAMIKE SUHE DVOSTRUKE SPOJKE''. Mentor doktorskog rada  je dr. sc. Zvonko Herold, red. prof.

  
Milovan RANILOVIĆ: Obrana konačne teme doktorskog rada

U petak,  4. srpnja 2014. u 14,00 sati, u Vijećnici sjeverne zgrade Fakulteta strojarstva i brodogradnje, održat će se javna obrana konačne teme doktorskog rada mr. sc. Milovana Ranilovića, dipl. ing. strojarstva pod naslovom: ''MODEL UPRAVLJANJA RIZICIMA NA PROJEKTIMA IZGRADNJE PLINOVODA''. Mentor doktorskog rada  je dr. sc. Nedeljko Štefanić, red. prof.

  
Najava radova na FSB središnjim poslužiteljima - četvrtak 26.06.2014. 14:00h

U četvrtak 26. lipnja 2014. u 14:00 h započet ćemo sa nadogradnjom operativnog sustava središnjih polužitelja FSB-a.
Zbog navedenog tijekom popodneva neće biti dostupni servisi FSB-web, FSB-mail, FSB-webmail, FSB-wireless itd...
Zahvaljujemo na strpljenju i razumijevanju.

  
Rudolf Tomić: Obrana konačne teme doktorskog rada

U srijedu, 2. srpnja 2014. u 16,30 sati, u sobi 918, 9. kat južne zgrade Fakulteta strojarstva i brodogradnje, održati će se javna obrana konačne teme doktorskog rada Rudolfa Tomića, dipl. ing. strojarstva pod naslovom: „Model detonantnog izgaranja u Ottovom motoru“. Mentor doktorskog rada  je dr. sc. Zoran Lulić, red. prof.

  
 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >  >> 
Odaberite broj poruka po stranici:  

 Izlaz iz arhiveNa Vrh 

Fakultet strojarstva i brodogradnje, Ivana Lučića 5, 10002 Zagreb, p.p. 102, Croatia
MB 3276546; OIB: 22910368449; PIC: 996827485; ZABA: HR4723600001101346933, tel: +385 1 6168 222, fax: +385 1 6156 940