Prijava  ·   Webmail  ·   Kontakt  ·   English 
    Vijesti - arhiva
2. studentska ME4CataLOgue radionica - 2. turnus

Projekt ME4CataLOgue ide dalje! Dana 14. svibnja 2014. (srijeda) s početkom u 12 sati (do 18 sati, uz pauze za ručak i kavu) u Klubu FSB- a južne zgrade FSB- a, održat će se 2. ME4CataLOgue studentska radionica - 2. turnus (ovako je bilo u Slavonskom Brodu)!
Tema radionice su:
1.) Ishodi učenja– temelj kvalifikacije,
2.) Uvod u Hrvatski kvalifikacijski okvir,
3.) Standard kvalifikacije i standard zanimanja.
Najavu radionice možete pogledati u privitku. Kako je broj sudionika ograničen, molimo sve zainteresirane da se do utorka 13. svibnja 2014. jave na tomislav.gersic@fsb.hr.
Vaši Studentski zbor FSB i ME4CataLOgue Projektni tim FSB

  
Radionica o osnovnim značajkama NEHRĐAJUĆIH ČELIKA - program prilagođen za proizvodnju

U okviru svojih aktivnosti Hrvatsko društvo za zaštitu materijala u suradnji s Katedrom za zaštitu materijala FSB-a organizira 19.05.2014. godine Radionicu o osnovnim značajkama NEHRĐAJUĆIH ČELIKA - program prilagođen za proizvodnju. Radionica će se održati u Laboratoriju za zaštitu materijala na Fakultetu strojarstva i brodogradnje u Zagrebu, I. Lučića 1.
Poziv za radionicu se nalazi u privitku.
Hrvatsko društvo za zaštitu materijala

  
Natječaj za akademsku mobilnost u 2014. godini - drugi krug

Na temelju zaključka Rektorskog kolegija u širem sastavu donesenog na sjednici održanoj 5. svibnja 2014. godine, Sveučilište u Zagrebu raspisalo je NATJEČAJ ZA AKADEMSKU MOBILNOST U 2014. GODINI (drugi krug) prema sljedećim stavkama:b) mobilnost prema visokoškolskim ustanovama u cijelome svijetu (nije nužno da Sveučilište u Zagrebu ili sastavnica imaju sklopljen međusveučilišni/međufakultetski sporazum) c) mobilnost doktorskih studenata (kotizacije za konferencije).Molimo zainteresirane kandidate i kandidatkinje da svoje prijave dostave u Službu za vanjsku suradnju, Ireni Slunjski najkasnije do 26. svibnja 2014. 

  
Radionica za studente FSBa – “Ja ili vrijeme – tko će pobijediti?”

Centra za savjetovanje i podršku studentima Sveučilišta u Zagrebu organizira radionicu “Ja ili vrijeme - tko će pobijediti?” - Kako upravljati vremenom? na Fakultetu strojarstva i brodogradnje, 16. svibnja 2014. godine. Studenti ce se na radionici moći upoznati s osnovnim vještinama organizacije vremena odnosno vještinama upravljanja samim sobom koje dovode do učinkovitije organizacije vremena. Prijavu možete poslati na e-mail adresu koord.stud@fsb.hr do ponedjeljka, 12. svibnja 2014. Opširnije u privitku.

  
Radionica za studente FSBa: “Što kada stanemo pod svjetla reflektora?”

Centra za savjetovanje i podršku studentima Sveučilišta u Zagrebu organizira radionicu “Što kada stanemo pod svjetla reflektora?” - Vještine javnog izlaganja na Fakultetu strojarstva i brodogradnje, 15. svibnja 2014. godine. Radionica će studentima omogućiti usvajanje vještine dobrog oblikovanja i izvedbe javnog izlaganja. Prijavu možete poslati na e-mail adresu koord.stud@fsb.hr do ponedjeljka, 12. svibnja 2014. Opširnije u privitku.

  
IAESTE - 2nd Austrian Career Day on FER, 19. svibnja 2014.

Na završetku ste studija ili tek nedavno diplomirani, želite li živjeti i raditi u Austriji? Dođite na sajam poslova na FER u ponedjeljak, 19. svibnja 2014! Prijavite se na jedan ili više profila mnogobrojnih raznovrsnih poslova na www.raditiizivjetiustajerskoj.com te pristupite razgovoru za posao koji će se održavati u prostorijama FER-a!
Prijave za intervju traju do ponedjeljka, 12. svibnja 2014.
Projekt organiziraju studentske udruge BEST, IAESTE i IEEE. Prijavite se za posao u austrijskoj pokrajini Štajerskoj, ne propustite priliku za rad u poznatim austrijskim tvrtkama koje nude 14 plaća godišnje! Raspored događanja nalazi se u privitku.

  
Stipendije AMCA Toronto

Udruga AMCA Toronto dodjeljuje dvije stipendije studentima kanadskih ili hrvatskih sveučilišta. Svrha stipendije je, osim novčane pomoći, promidžba imena AMCA u hrvatskoj zajednici u Torontu. Natječaj je otvoren do 15. svibnja 2014. Tekst natječaja na hrvatskom i na engleskom jeziku možete vidjeti u privitku, a više o uvjetima za dobivanje stipendije i samoj udruzi pročitejte na mrežnim stranicama: http://www.amcatoronto.com/ .

  
Luka Perković: Doktorski rad

Doktorski rad Luke Perkovića pod naslovom "Numeričko modeliranje turbulentnih predmiješanih plamenova metodom simulacije velikih vrtloga" (mentor prof.dr.sc. Neven Duić) dostupan je u elektroničkoj verziji na web stranicama Fakulteta do  21. svibnja 2014.god.

  
Davor Kolednjak: Doktorski rad

Doktorski rad Davora Kolednjaka pod naslovom "Utjecaj parametara zavarivanja na strukturu i svojstva čelika API 5L X80" (mentor prof.dr.sc. Zdravko Schauperl) dostupan je u elektroničkoj verziji na web stranicama Fakulteta do  21. svibnja 2014.god.

  
2. studentska ME4CataLOgue radionica

Projekt ME4CataLOgue ide dalje! Dana 8. svibnja 2014. (četvrtak) s početkom u 12 sati (do 18 sati, uz pauze za ručak i kavu) u Klubu FSB- a južne zgrade FSB- a, održat će se 2. ME4CataLOgue studentska radionica (ovako je bilo u Slavonskom Brodu)!
Tema radionice su:
1.) Ishodi učenja– temelj kvalifikacije,
2.) Uvod u Hrvatski kvalifikacijski okvir,
3.) Standard kvalifikacije i standard zanimanja.
Najavu radionice možete pogledati u privitku. Kako je broj sudionika ograničen, molimo sve zainteresirane da se do srijede 7. svibnja 2014. jave na tomislav.gersic@fsb.hr.
Vaši Studentski zbor FSB i ME4CataLOgue Projektni tim FSB

  
Poziv na BEST ljetne seminare

U tijeku je prijava na BEST ljetne seminare. Kraj prijava je 11.5., ali preporuča se izbjegavati prijave u zadnji čas - zbog velike navale server zna proglasiti štrajk. Više informacija u privitku.

  
Predaja diplomskih radova

Završen DIPLOMSKI RAD u 4. roku diplomskih ispita diplomskog studija ak. god. 2013./2014. predaje se u četvrtak 15. svibnja 2014. u vremenu od 10 do 12 sati u Referadu za završne i diplomske ispite. 
Rad je potrebno prethodno urudžbirati u Urudžbenom zapisniku. 
Studenti strojarstva predaju DVA tvrdo uvezana primjerka rada, a studenti zrakoplovstva i brodogradnje DVA tvrdo i JEDAN spiralno uvezan primjerak rada. Rad se isti dan predaje u Knjižnicu FSB-a u elektroničkoj verziji (na CD-u u PDF formatu) zajedno s izjavom o objavljivanju na webu.

  
Podjela diplomskih zadataka

U privitku se nalaze obavijesti o podjeli diplomskih zadataka.

  
Studenti uče studente

Radionica „Studenti uče studente“ namijenjena je svima koji imaju problema s učenjem ili samo žele poboljšati svoje vještine učenja i organizacije vremena. Radionica se održava u dva termina po 90 minuta. Na prvoj radionici će naglasak biti na organizaciji vremena i uspješnom postavljanju ciljeva, dok će se na drugoj prolaziti kroz metode koje olakšavaju učenje poput kognitivnih mapa i pravilnog vođenja bilježaka. Broj prijava je ograničen. Molimo da se jave studenti koji  su sigurni da će doći na oba termina. Prijaviti se možete na mail sara.biggrin@gmail.com
Radionicu izvode studentice psihologije, a održat će se 12. i 26. svibnja 2014. s početkom u 18 sati u dvorani G južne zgrade Fakulteta strojarstva i brodogradnje.
Vaš Studentski zbor FSB

  
Ivica ANČIĆ: Obrana preliminarne teme doktorskog rada

U četvrtak, 8. svibnja 2014. u 11,00 sati, u Maloj vijećnici južne zgrade Fakulteta strojarstva i brodogradnje, održat će se javna obrana preliminarne teme doktorskog rada Ivice Ančića, mag. ing. strojarstva pod naslovom: ''ENERGETSKA UČINKOVITOST I EKOLOŠKA PRIHVATLJIVOST BRODSKIH INTEGRIRANIH ENERGETSKIH SUSTAVA''.  Mentor doktorskog rada  je dr. sc. Ante Šestan, red. prof.

  
Jasna LEDER HORINA: Obrana preliminarne teme doktorskog rada

U ponedjeljak, 5. svibnja 2014. u 10,00 sati, u Maloj vijećnici južne zgrade Fakulteta strojarstva i brodogradnje, održat će se javna obrana preliminarne teme doktorskog rada Jasne Leder Horina, mag. ing. strojarstva pod naslovom: ''MODELIRANJE KOŠTANE PREGRADNJE KOD ORTODONSKOG POMAKA ZUBA''.  Mentorica doktorskog rada  je dr. sc. Tanja Jurčević Lulić, red. prof.

  
TUM Ljetna škola

Tehničko sveučilište u Münchenu organizira ljetnu školu za studente prvostupnike. Sve informacije o načinima prijave, sadržaju ljetne škole i uvjetima nalaze se na mrežnim stranicama TUM-a.

  
'Znanost susreće gospodarstvo'

Institut Ruđer Bošković uz potporu Ministarstva gospodarstva i Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta RH, organizira jednodnevnu mini-konferenciju: 'Znanost susreće gospodarstvo' koja će se održati 6. svibnja 2014. u KRAŠ Auditorijumu, Ravnice 48, Zagreb s početkom u 10 sati. Cilj konferencije je dati pregled trenutnih aktualnih politika i platformi koje su usmjerene na kvalitetan razvoj gospodarstva RH kroz snažniju suradnju znanosti i gospodarstva. Broj mjesta je ograničen.  Sve informacije o načinu prijave i rasporedu rada mogu se pronaći na mrežnim stranicama Instituta Ruđer Bošković.

  
Bojan ŠEKORANJA: Obrana preliminarne teme doktorskog rada

U srijedu, 30. travnja 2014. u 13,00 sati, u Vijećnici sjeverne zgrade Fakulteta strojarstva i brodogradnje, održat će se javna obrana preliminarne teme doktorskog rada Bojana Šekoranje, mag. ing. strojarstva pod naslovom: ''UPRAVLJAČKI MODEL FIZIČKOG MEĐUDJELOVANJA ČOVJEKA I ROBOTA''. Mentor doktorskog rada je dr. sc. Bojan Jerbić, red. prof.

  
Javni poziv za plaćanje članarine u međunarodnim znanstvenoistraživačkim tijelima (MZIT)

Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta dodjeljivat će financijske potpore javnim znanstvenim institutima i javnim sveučilištima za plaćanje članarine u međunarodnim znanstvenoistraživačkim tijelima (MZIT) za 2014. godinu. Sve informacije o načinu prijave mogu se pronaći na mrežnim stranicama Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta.

  
 <<  <  1 2 3 4 5 7 8 9 10   >  >> 
Odaberite broj poruka po stranici:  

 Izlaz iz arhiveNa Vrh 

Fakultet strojarstva i brodogradnje, Ivana Lučića 5, 10002 Zagreb, p.p. 102, Croatia
MB 3276546; OIB: 22910368449; PIC: 996827485; ZABA: HR4723600001101346933, tel: +385 1 6168 222, fax: +385 1 6156 940