Prijava  ·   Webmail  ·   Kontakt  ·   English 
 
   Vijesti - arhiva
DDServis traži voditelja servisa

DDServis d.o.o. je jedna od vodećih tvrtki za uvoz i distribuciju rezervnih dijelova i potrošnih materijala za teretna i radna vozila u RH. Među ostalim, ovlašteni je zastupnik svjetski renomiranih proizvođača Cummins, Fleetguard, Detroit Diesel, MTU. Radi prilagodbe povećanju obujma poslovanja i daljnje realizacije dugoročne poslovne strategije traže novog voditelja servisa. Više detalja o radnom mjestu može se naći u priloženoj datoteci.

  
Natječaj za financiranje jednomjesečnog istraživačkog boravka na Sveučilištu u Beču (Universität Wien) – dodjela 2 stipendije

U sklopu partnerske razmjene dogovorene između Sveučilišta u Zagrebu i Sveučilišta u Beču (Universität Wien, http://www.univie.ac.at/) pozivaju se doktorandi i postdoktorandi (kojima nije isteklo više od 7 godina od stjecanja doktorske titule) da se prijave na natječaj za financiranje jednomjesečnog istraživačkog boravka na Sveučilištu u Beču. Rok za slanje prijava je 28. veljače 2014. Natječaj je objavljen ovdje.

  
Poziv studentima - Međunarodni kongres studenata ERFUSS

Međunarodni kongres studenata ERFUSS organiziraju studenti i studentice Edukacijsko-rehabilitacijskog fakulteta u Zagrebu, a održat će se od 11.4.-13.4. u Zagrebu. Pozivaju se studenti FSB-a da sudjeluju na kongresu. Poziv i detalji se nalaze u privitku. 

  
Natječaj za dodjelu stipendija iz Fonda za stipendiranje darovitih studenata u ak.god. 2013./2014.

Natječaj za dodjelu stipendija iz Fonda za stipendiranje darovitih studenata u 2013./2014. akademskoj godini i  Natječaj  za dodjelu stipendija iz javnih proračunskih sredstava biti će objavljeni i na internetskim stranicama Sveučilišta u Zagrebu (www.unizg.hr). Studenti su obvezni prijavu na natječaj (zajedno s traženim dokumentima) obaviti online. Aplikacija za online prijavu nalazi se na adresi: http://www.unizg.hr/stipendije/ , a biti će dostupna od 29. siječnja 2014. Dokumenti u privitku ...

  
Radni sastanak s Rektorom Sveučilišta u Zagrebu

Rektor Sveučilišta u Zagrebu, Aleksa Bjeliš, primio je predstavnike FSB Racing Team-a te je održan prvi radni sastanak u 2014. godini. Predstavništvo u sastavu Domagoj Bolfan i Marko Šoštar je, zajedno s mentorom projekta, doc. dr. sc. Darkom Kozarcem i dekanom Fakulteta strojarstva i brodogradnje, prof. dr. sc. Ivanom Juragom, rektoru izložilo postojeće stanje FSB Racing Team-a te plan i program sudjelovanja u Formuli Student. Kako bi se projekt podigao na željenu razinu Sveučilišta i približio se konačnom cilju Rektor je ponudio nekoliko rješenja te su pregovori u tijeku. Sastanku su prisustvovale i prorektorica za poslovanje, prof. dr. sc. Vesna Vašiček te prorektorica za studente i studije, prof. dr. sc. Blaženka Divjak. Ohrabreni uspostavljanjem suradnje i dodatnom pomoći oko prikupljanja sredstava, FSB Racing Team započinje 2014. godinu još motiviraniji! 

  
Natječaj za suradničko zvanje i radno mjesto poslijedoktoranda

Natječaj za jednog suradnika u suradničkom zvanju i radnom mjestu poslijedoktoranda, za područje tehničkih znanosti, znanstveno polje strojarstvo, znanstvenu granu opće strojarstvo(konstrukcije), u Zavodu za tehničku mehaniku, objavljen je u Večernjem listi i N.N. 24. siječnja 2014. godine. Natječaj je otvoren 30 dana i nalazi se u prilogu.  

  
Interni natječaj za radno mjesto stručnog referenta/pomoćnog knjižničara na FSB-u

Fakultet strojarstva i brodogradnje objavljuje interni natječaj za radno mjesto stručnog referenta/pomoćnog knjižničara za rad u Knjižnici Fakulteta.

Tekst natječaja nalazi se u prilogu. 

  
i-RESEV radionica o integraciji električnih vozila u energetske sustave

U petak, 24.01.2014. s početkom u 9 sati, u Plavoj dvorani istočne zgrade FSB-a, III kat, održati će se 2. radionica i-RESEV istraživačkog projekta podržanog od strane Hrvatske zaklade za znanost. Radionica pod nazivom Prema integraciji električnih vozila u energetske sustave s visokim udjelom obnovljivih izvora energije dati će pregled rezultata istraživanja na 2. godini projekta, te će uključiti Okrugli stol na temu elektromobilnosti, kojemu će prethoditi prezentacije partnera iz industrije. Sudjelovanje na radionici je besplatno uz prethodnu registraciju u vremenu između 8:30-9:00 sati.

  
Festival znanosti 2014.: Valovi

S ciljem popularizacije znanosti ove će se godine od 7. do 12. travnja 2014. održati 12. Festival znanosti. Naš fakultet ima priliku predstaviti se 11. travnja kroz interaktivne radionice, predavanja, film i prezentacije. Glavna tema su Valovi, ali i sve ostale atraktivne teme su dobrodošle. Festival znanosti tradicionalno posjećuju učenici osnovnih i srednjih škola, stoga bi program trebalo prilagoditi tim uzrastima. Glavnina aktivnosti se održava u Tehničkom muzeju, no moguće je aktivnosti organizirati i u svojim prostorima. Upute izlagačima su u prilogu. Svi koji na ovaj način žele promovirati svoj studij i FSB mogu se javiti koordinatorici za naš fakultet, doc.dr.sc. Tatjani Haramina.

  
Prijava završnih radova

Obavještavaju se studenti preddiplomskih studija koji planiraju braniti završni rad u ožujku da je zadnji dan prijave 24. siječnja 2014. Više u privitku.

  
Drugi poziv za dostavu radova za konferenciju ICIL 2014

Drugi poziv za dostavu radova za konferenciju International Conference on Industrial Logistics ICIL 2014 koja će se održati 11-13.lipnja 2014. u Bolu na Braču, u organizaciji Fakulteta strojarstva i brodogradnje Zagreb. Poziv se nalazi u privitku.

 

  
Obrana diplomskih radova

U privitku se nalaze obavijesti o obrani diplomskih radova.

  
Natječaj za studente Electrolux Design Lab 2014.

Electrolux Design Lab je natječaj za sve kreativne studente diljem svijeta i jedan od najpoznatijih globalnih natječaja u dizajnu. Ove godine natječaj ima naglasak na pitanjima zdravlja i održivosti, a pod temom “Stvaranje zdravih domova”. Electrolux Design Lab 2014. poziva hrvatske studente da prijave inovativne ideje o kućnim okruženjima budućnosti i tako se natječu za plaćenu 6-mjesečnu praksu i nagradu od 5000 eura. Predajte opis ideje, vizual ili nacrt koji ilustrira ideju i opis prednosti za potrošače. Natječaj je otvoren za prijave od 1. ožujka 2014., a zadnji rok za dostavu radova je 6. travnja 2014. Više o natječaju možete vidjeti u privitku.

  
Folklorni ansambl ''Ivan Goran Kovačić''

Folklorni ansambl ''Ivan Goran Kovačić'' iz Zagreba prima nove članove u Ansambl. Prijem novih članova održavat će se tijekom mjeseca siječnja ponedjeljkom, četvrtkom i petkom u 19 i 30 sati i srijedom u 20 sati, u Mjesnoj zajednici Horvati-Srednjaci na adresi Horvaćanska 54. Predznanje nije bitno. Dodatne informacije možete dobiti na adresi Opatovina 11, Zagreb, gdje se nalazi sjedište ansambla, na broju tel. 4813 321 i na stranici www.igk.hr . U privitku možete vidjeti više o povijesti i radu ansambla.

  
Javna rasprava o nacrtu prijedloga Pravilnika o sustavu osiguravanja kvalitete na FSB-u
Otvara se javna rasprava o nacrtu prijedloga Pravilnika o sustavu osiguravanja kvalitete na Fakultetu strojarstva i brodogradnje. Javna rasprava je otvorena do 20. siječnja 2014. godine do 12,00 sati. Detaljnije u privitku ...
  
EBEC Zagreb - Dani inženjera

U organizaciji studentske udruge BEST Zagreb i ove se godine organizira natjecanje mladih inženjera. U sklopu projekta EBEC Zagreb – Dani inženjera na Fakultetu elektrotehnike i računarstva, od 22. do 25. ožujka održat će se četiri dana prepuna događanja. Prijave će se odvijati elektroničkim putem, a bit će otvorene 10. veljače. Pobjednički timovi inženjerskih natjecanja imat će priliku otputovati u Rigu na završnu razinu natjecanja.

  
Zvonimir TOMIČEVIĆ: Obrana preliminarne teme doktorskog rada

U srijedu, 22. siječnja 2014. u 10,00 sati, u Maloj vijećnici, I. kat južne zgrade Fakulteta strojarstva i brodogradnje, održat će se javna obrana preliminarne teme doktorskog rada Zvonimira Tomičevića, mag. ing. strojarstva pod naslovom: ''MODELIRANJE NELINEARNOG PONAŠANJA NODULARNOG LIJEVA''.  Mentor doktorskog rada  je dr. sc. Janoš Kodvanj, izv. prof.

  
37. Međunarodni skup MIPRO 2014 - produženje roka za prijavu radova

Rok za prijavu naslova i sažetka rada za 37. Međunarodni skup MIPRO 2014, koji se održava od 26. do 30. svibnja 2014. u Opatiji, pomaknut je do petka 24. siječnja. Za sve dodatne informacije posjetite http://www.mipro.hr/MIPRO2014.SP/ELink.aspx, gdje možete pronaći obrasce za prijavu i detaljnije upute. Za sve dodatne informacije o sudjelovanju i/ili kotizaciji, pitanja možete uputiti na email adresu goran.cetusic@gmail.com

  
Natječaj za upis izbornog kolegija European Global Product Realization – EGPR

Katedra za konstruiranje i razvoj proizvoda poziva zainteresirane studente na upis međunarodnog EGPR kolegija. EGPR telekonferencijska nastava izvodi se na engleskom jeziku u suradnji sa sveučilištima u Ljubljani, Londonu i  Budimpešti i tvrtkom Bosch und Siemens Hausgeräte GmbH .
Zainteresirani studenti mogu se prijaviti emailom do 31.01.2014 prema uputama u prilogu. Opis kolegija u priloženim prospektima kolegija  te  na http://www.cadlab.fsb.hr  i na http://www.city.ac.uk/egpr

  
Studentska tribina

U ponedjeljak, 20. siječnja 2014. godine s početkom u 15 sati u dvorani A Fakulteta strojarstva i brodogradnje održat će se aktualna tribina s temom Pravilnika o studiranju na preddiplomskim i diplomskim studijima FSB-a. Cilj tribine je upoznavanje studenata s pravilima studiranja i pomoć u izradi uspješne strategije studiranja. Nakon uvodnog izlaganja predviđena je mogućnost postavljanja pitanja o svim aktualnim temama vezanima uz primjenu Pravilnka.

  
 <<  <  1 2 3 4 5 7 8 9 10   >  >> 
Odaberite broj poruka po stranici:  

 Izlaz iz arhiveNa Vrh 

Fakultet strojarstva i brodogradnje, Ivana Lučića 5, 10002 Zagreb, p.p. 102, Croatia
MB 3276546; OIB: 22910368449; PIC: 996827485; ZABA: HR4723600001101346933, tel: +385 1 6168 222, fax: +385 1 6156 940