Prijava  ·   Webmail  ·   Kontakt  

 

   Vijesti - arhiva
Prezentacija EUREKA projekta VISINEV na CERN-u

U utorak 20. siječnja 2015., u okviru završne konferencije PURESAFE projekta, Stanko Škec, mag. ing. mech. će održati pozvano predavanje u kojem će predstaviti rezultate EUREKA projekta VISINEV (www.visinev.org), te svoje istraživanje u okviru izrade doktorskog rada. Projekt VISINEV je odabran među 15 međunarodnih projekta koji će biti predstavljeni u okviru teme upravljanja razvojem kompleksnih inženjerskih sustava. Partneri na projektu su Končar Institut za elektrotehniku, FSB, CALYX iz Hrvatske, te TPV automobilska industrija iz Slovenije.

  
Branimir ŠKUGOR: Obrana preliminarne teme

U utorak 27. siječnja 2015. u 12 sati, u Vijećnici sjeverne zgrade (III. kat)  Fakulteta strojarstva i brodogradnje, održat će se javna obrana preliminarne teme doktorskog rada Branimira Škugora, mag. ing. el. techn. inf. pod naslovom: "MODELIRANJE I OPTIMALNO PUNJENJE FLOTE ELEKTRIČNIH DOSTAVNIH VOZILA". Mentor doktorskog rada je prof. dr. sc. Joško Deur.

  
Mirko ČORIĆ: Obrana preliminarne teme

U utorak 27. siječnja 2015. u 10 sati, u Vijećnici sjeverne zgrade (III. kat)  Fakulteta strojarstva i brodogradnje, održat će se javna obrana preliminarne teme doktorskog rada Mirka Čorića, mag. ing. el. techn. inf. pod naslovom: "OPTIMALNO UPRAVLJANJE SLOŽENIM MEHATRONIČKIM SUSTAVIMA UZ PRIMJENU IZRAVNOG KOLOKACIJSKOG POSTUPKA". Mentor doktorskog rada je prof. dr. sc. Joško Deur.

  
Susreti poslovnog umrežavanja industrije i istraživača

Centar za istraživanje, razvoj i transfer tehnologije Sveučilišta u Zagrebu poziva vas na događanje Susreti poslovnog umrežavanja industrije i istraživača „Sigurnost hrane, održiva poljoprivreda i šumarstvo i bioekonomija“ i „Biotehnologija“. Susreti će se održati u četvrtak 22. siječnja 2015. s početkom u 9 sati na Sveučilištu u Zagrebu u Zvonimirovoj 8. Broj sudionika je ograničen, a zadnji rok za prijavu je 20. siječnja 2015. Više informacija u privitku.

  
Obrana diplomskih radova

U privitku se nalaze obavijesti o obrani diplomskih radova.

  
Webinar na temu ishoda učenja i metoda vrednovanja u e-učenju

U okviru međunarodnog projekta TALOE (Time to Assess Learning Outcomes in E-learning), Sveučilišni računski centar (SRCE) pokrenuo je seriju on-line predavanja (webinara) naziva "Talks on E-assessment and Learning Outcomes" na temu ishoda učenja i metoda vrednovanja u e-učenju. Prvi webinar "Content Analysis and Critical Thinking - An Assessment study" (predavačica Antonella Poce, University Roma Tre, Italija) održat će se u srijedu, 21. siječnja s početkom u 11 sati. Više o webinaru možete pročitati u pozivu u prilogu kao i na web stranicama www.srce.hr/ceu ili http://taloe.up.pt.

  
Studentska on-line anketa - zimski semestar ak.godine 2014./2015.

Poštovane studentice i studenti,
lijepo Vas molimo da pristupite anketi za  vrednovanje rada nastavnika u zimskom semestru ak. god. 2014./2015.
Anketa se provodi on-line kroz sustav ISVU od 12. siječnja 2015. do 23. siječnja 2015. godine.
Možete joj pristupiti s bilo kojeg računala putem aplikacije Studomat / Anketa.
Anketa je u potpunosti anonimna. Molimo sve studente da svakako vrednuju rad svojih nastavnika.

  
Carlo Sansour: Predavanje u HDM-u

Pozivamo vas na predavanje u okviru Hrvatskog društva za mehaniku pod naslovom "Generalised Continua and Scale Effects: Theoretical Frameworks and Numerical Implementations" koje će održati Carlo Sansour, Professor of Civil Engineering, Faculty of Engineering, The University of Nottingham.
Predavanje će se održati u utorak13.01.2015. u 14:00 sati na Fakultetu strojarstva i brodogradnje, Zagreb, Ivana Lučića 5 u dvorani E.
Više o predavanju može se naći u privitku ili na web stranici društva www.csm.hr

  
Obavijest - Produžetak Erasmus+ natječaja za mobilnost nastavnog i nenastavnog osoblja u ak. god. 2014./2015.

Obavještavamo vas da se s danom 13. siječnja 2015. (utorak) zatvara natječaj za prijave u svrhu osposobljavanja (STT) zbog popunjenja kvota. Prijave s poštanskim žigom do zaključno 13. siječnja bit će uzete u obzir za obradu, ili koje su do zaključno toga datuma osobno predane na u natječaju naznačenu adresu. Za prijave u svrhu podučavanja (STA) natječaj ostaje otvoren do popunjenja kvota.

  
KIC-InnoEnergy - studijski programi u području energetske učinkovitosti i obnovljivih izvora energije

REC u ime Inovacijskog centra Europskog instituta za inovacije i tehnologiju (KIC-InnoEnergy), poziva zainteresirane studente na prezentaciju 7 dvogodišnjih Master programa u području energetske učinkovitosti i obnovljivih izvora energije, koje KIC InnoEnergy organizira na različitim europskim sveučilištima (svaki Master se odvija na najmanje 2 različita sveučilišta). Prezentacija će se održati 15. siječnja 2015. godine, dvorana G, u terminu od 12,00 – 13,30h. Više informacija nalazi se u privitku. 

  
 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >  >> 
Odaberite broj poruka po stranici:  

 Izlaz iz arhiveNa Vrh Fakultet strojarstva i brodogradnje, Ivana Lučića 5, 10002 Zagreb, p.p. 102, Croatia
MB 3276546; OIB: 22910368449; PIC: 996827485; IBAN: HR4723600001101346933, tel: +385 1 6168 222, fax: +385 1 6156 940