Prijava  ·   Webmail  ·   Kontakt  

 
   Vijesti - arhiva
Rudolf Tomić: Obrana konačne teme doktorskog rada

U srijedu, 2. srpnja 2014. u 16,30 sati, u sobi 918, 9. kat južne zgrade Fakulteta strojarstva i brodogradnje, održati će se javna obrana konačne teme doktorskog rada Rudolfa Tomića, dipl. ing. strojarstva pod naslovom: „Model detonantnog izgaranja u Ottovom motoru“. Mentor doktorskog rada  je dr. sc. Zoran Lulić, red. prof.

  
Petar Ilinčić: Obrana konačne teme doktorskog rada

U srijedu, 2. srpnja 2014. u 15,00 sati, u sobi 918, 9. kat južne zgrade Fakulteta strojarstva i brodogradnje, održati će se javna obrana konačne teme doktorskog rada Petra Ilinčića, dipl. ing. strojarstva pod naslovom: „Višezonski simulacijski model HCCI motora s razdvojenim rješavačem“. Mentor doktorskog rada  je dr. sc. Zoran Lulić, red. prof.

  
Otvoreno radno mjesto za studente - Asistent tehničkog savjetnika za Shell maziva

Tvrtka Orbico d.o.o. objavila je natječaj za popunjavanje radnog mjesta Asistent tehničkog savjetnika za Shell maziva. Detalji natječaja nalaze se u prilogu. 

  
Filip BONAČIĆ: Obrana završnog rada poslijediplomskog specijalističkog studija

U srijedu, 2. srpnja 2014. u 11,00 sati, u Maloj vijećnici južne zgrade Fakulteta strojarstva i brodogradnje, održat će se javna obrana završnog rada Filipa Bonačića, dipl. ing. strojarstva na poslijediplomskom specijalističkom studiju pod naslovom: ''ANALIZA ZAMORA KRAJNJE POLNE PLOČE SINKRONOG HIDROGENERATORA''. Mentor završnog rada je dr. sc. Zdenko Tonković, red. prof.

  
Morate znati kamo idete da biste znali jeste li tamo stigli - ishodi učenja

U utorak, 1. srpnja 2014. godine od 9 do 13:30 sati u Centru za unapređenje nastavničkih kompetencija, Zvonimirova 8, dvorana 301, 3. kat, održat će se radionica o ishodima učenja pod nazivom "Morate znati kamo idete da biste znali jeste li tamo stigli - ishodi učenja" otvorena za sve one koji žele uroniti u ovu važnu temu ili tek osvježiti i provjeriti svoje znanje. Voditeljice radionice su prof.dr.sc. Vesna Vlahović-Štetić i prof.dr.sc. Željka Kamenov. S obzirom na ograničen broj sudionika (do 25), najljepše molimo sve zainteresirane da potvrdu sudjelovanja pošalju do 20. lipnja 2014.  na centar_za_nastavnike@unizg.hr. Više informacija u privitku.

  
Dobitnik nagrade ''Hrvoje Požar''

Glavni odbor Zaklade ''Hrvoje Požar'' objavio je odluku o dobitnicima nagrade ''Hrvoje Požar'' za 2014. godinu. Za posebno zapažen diplomski rad iz područja energetike, između ostalih, nagradu je dobio i Dražen Balić, mag. ing. strojarstva, sa Fakulteta strojarstva i brodogradnje. Nagrade će se dodijeliti u četvrtak, 3. srpnja 2014. godine u 12, 00 sati u glavnoj dvorani Hrvatske akademije znanosti i umjetnosti, Zagreb, Zrinski trg 11.

  
Ivan KORADE: Obrana preliminarne teme doktorskog rada

U četvrtak, 26. lipnja 2014. u 11,00 sati, u Maloj vijećnici južne zgrade Fakulteta strojarstva i brodogradnje, održat će se javna obrana preliminarne teme doktorskog rada Ivana Korade, mag. ing. strojarstva pod naslovom: ''MODEL STRUJANJA KRVI U ARTERIJSKOM STABLU S VISKOELASTIČNOM STIJENKOM''. Mentor doktorskog rada  je dr. sc. Zdravko Virag, red. prof.

  
Prijava završnih radova

Obavještavaju se studenti preddiplomskih studija koji planiraju braniti završni rad u rujnu da je zadnji dan prijave 21. srpnja 2014. Više u privitku.

  
MZOŠ-ova odluka o isplati stipendije redovitim studentima s poplavljenih područja

Želeći pomoći svim redovitim studentima čije su obitelji nastradale u katastrofalnim poplavama tijekom mjeseca svibnja 2014. te im olakšati završetak ove akademske godine i uspješno svladavanje preostalih studijskih obveza, Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta donijelo je Odluku o isplati stipendije redovitim studentima koji imaju prebivalište na poplavljenom području Vukovarsko-srijemske županije.Pravo na stipendiju imaju redoviti studenti čije je prebivalište u mjestima koja su službeno proglašena mjestima koja su doživjela katastrofu u poplavama (općina Gunja, općina Drenovci s pripadajućim naseljima/selima: Rajevo Selo, Račinovci, Posavski Podgajci i Đurići, te naselje Strošinci u općini Vrbanja). Odluku kao i obrazac za prijavu možete naći na internetskim stranicama MZOŠ-a:  http://public.mzos.hr/Default.aspx?art=13260&sec=1933 .

  
Prezentacija računalnog programa SmartPlant

U srijedu 18. lipnja 2014. u 11:00 sati u Plavoj dvorani (istočna zgrada, 3. kat), predstavnici američke tvrtke Intergraph Corporation održat će polusatnu  prezentaciju računalnog programa SmartPlant. Radi se o vrlo opsežnom programu za analizu čvrstoće, dinamike fluida i termodinamike. Više informacija o računalnom programu možete naći ovdje. Tvrtka Intergraph Corporation je Laboratoriju za energetsku učinkovitost donirala 10 licenci ukupne vrijednosti donacije preko 800,000.00 EUR. Licence će biti dostupne za korištenje svim zaposlenicima Fakulteta. Pozivamo sve zainteresirane da nam se pridruže na prezentaciji.
Dr. sc. Tea Žakula

  
 <<  <  1 2 3 4 5 6 8 9 10   >  >> 
Odaberite broj poruka po stranici:  

 Izlaz iz arhiveNa Vrh Fakultet strojarstva i brodogradnje, Ivana Lučića 5, 10002 Zagreb, p.p. 102, Croatia
MB 3276546; OIB: 22910368449; PIC: 996827485; ZABA: 2360000-1101346933, tel: +385 1 6168 222, fax: +385 1 6156 940