Prijava  ·   Webmail  ·   Kontakt  

 

   Vijesti - arhiva
KIC-InnoEnergy - studijski programi u području energetske učinkovitosti i obnovljivih izvora energije

REC u ime Inovacijskog centra Europskog instituta za inovacije i tehnologiju (KIC-InnoEnergy), poziva zainteresirane studente na prezentaciju 7 dvogodišnjih Master programa u području energetske učinkovitosti i obnovljivih izvora energije, koje KIC InnoEnergy organizira na različitim europskim sveučilištima (svaki Master se odvija na najmanje 2 različita sveučilišta). Prezentacija će se održati 15. siječnja 2015. godine, dvorana G, u terminu od 12,00 – 13,30h. Više informacija nalazi se u privitku. 

  
Javni pozivni Natječaj za podnošenje prijedloga za dodjelu Nagrade Grada Zagreba

Gradska skupština Grada Zagreba, Odbor Gradske skupštine za javna priznanja, raspisao je javni pozivni Natječaj za podnošenje prijedloga za dodjelu Nagrade Grada Zagreba. Prijedlozi se mogu dostaviti Odboru za javna priznanja do 28. siječnja 2015. godine, preko Stručne službe Gradske skupštine Grada Zagreba, Ulica sv. Ćirila i Metoda 5.,s napomenom "Prijedlog za dodjelu Nagrade Grada Zagreba - ne otvaraj". Javni pozivni Natječaj nalazi se u prilogu obavijesti.    

  
Seminar – Tehničko usklađivanje i sustavi kontrole kvalitete u antikorozivnoj zaštiti

U okviru svojih aktivnosti Hrvatsko društvo za zaštitu materijala HDZaMa organizira seminar „Tehničko usklađivanje i sustavi kontrole kvalitete u antikorozivnoj zaštiti“, koji će se održati 27. siječnja 2015. godine u Laboratoriju za zaštitu materijala, FSB, I. Lučića 1, od 9.00 do 16.00 sati. Seminar je namijenjen inženjerima i tehničarima i svima ostalima koji se bave sustavom osiguravanja kvalitete, projektiranjem i primjenom sustava zaštite od korozije. Poziv za seminar nalazi se u privitku.

  
Anketni upitnik o participaciji građana u fiskalnoj politici i proračunskim procesima za studente završnih godina

Kako bi potakao građane da participiraju u fiskalnoj politici i proračunskim procesima, Institut za javne financije analizira stanje u Hrvatskoj i za potrebe te analize anketira studente završnih godina različitih fakulteta. Stoga se pozivaju studenti završnih godina da najkasnije do 25. siječnja 2015. ispune anketni upitnik koji je dostupan na https://www.surveymonkey.com/s/participacija_gradjana . Ispunjavanje upitnika ne bi trebalo oduzeti više od pet minuta, a molimo Vas da ne odustanete od ispunjavanja čak ni ako ne znate baš ništa o tim temama. Ukoliko imate bilo kakvih potpitanja, slobodno se javite na e-mail: kott@ijf.hr, mihaela@ijf.hr. Unaprijed zahvaljujemo na ispunjavanju upitnika.

  
i-RESEV Radionica: Prema integraciji električnih vozila u energetske sustave s visokim udjelom obnovljivih izvora energije

Pozivamo Vas na radionicu PREMA INTEGRACIJI ELEKTRIČNIH VOZILA U ENERGETSKE SUSTAVE S VISOKIM UDJELOM OBNOVLJIVIH IZVORA ENERGIJE koja će se održati na Fakultetu strojarstva i brodogradnje, četvrtak, 15.01.2015 od 8:30 do 14:00 sati. Radionica se organizira u okviru sljedećeg istraživačkog projekta poduprtog od strane Hrvatske zaklade za znanost: "ICT-podržana integracija električnih vozila u energetske sustave s visokim udjelom obnovljivih izvora energije".

  
Branimir Marko MARKULIN GRGIĆ: Obrana preliminarne teme

U utorak 20. siječnja 2015. u 11,00 sati, u sobi 012 (nisko prizemlje južne zgrade)  Fakulteta strojarstva i brodogradnje, održat će se javna obrana preliminarne teme doktorskog rada Branimira Marka Markulin Grgića, dipl. ing. strojarstva pod naslovom: "UTJECAJ PODMAZIVANJA NA ŽIVOTNI VIJEK POLIMERNIH ZUPČANIKA". Mentor doktorskog rada je prof. dr. sc. Milan Opalić.

  
Podjela diplomskih zadataka

U privitku se nalaze obavijesti o podjeli diplomskih zadataka.

  
Luka Dorić: Poslijediplomski specijalistički studij - završni rad

Završni rad poslijediplomskog specijalističkog studija Luke Dorića pod naslovom "Mapiranje i unaprjeđenje procesa uslužnoga poduzeća" (mentor  prof. dr.sc. Nedeljko Štefanić) dostupan je u elektroničkoj verziji na web stranicama Fakulteta do 28. siječnja 2015.god.

  
Zvonimir Tomičević: Doktorski rad

Doktorski rad Zvonimira Tomičevića pod naslovom "Identification of the mechanical properties of nodular graphite cast iron via multiaxial tests" (mentor prof. dr.sc. Janoš Kodvanj i Francois Hild, Directeur de Recherche) dostupan je u elektroničkoj verziji na web stranicama Fakulteta do  28. siječnja 2015.god.

  
Predaja diplomskih radova

Završen DIPLOMSKI RAD u 2. roku diplomskih ispita diplomskog studija ak. god. 2014./2015. predaje se u četvrtak 15. siječnja 2015. u vremenu od 10 do 12 sati u Referadu za završne i diplomske ispite. 
Rad je potrebno prethodno urudžbirati u Urudžbenom zapisniku. 
Studenti strojarstva predaju DVA tvrdo uvezana primjerka rada, a studenti zrakoplovstva i brodogradnje DVA tvrdo i JEDAN spiralno uvezan primjerak rada. Rad se isti dan predaje u Knjižnicu FSB-a u elektroničkoj verziji (na CD-u u PDF formatu) zajedno s izjavom o objavljivanju na webu.

  
 <<  <  1 2 3 4 5 6 8 9 10   >  >> 
Odaberite broj poruka po stranici:  

 Izlaz iz arhiveNa Vrh Fakultet strojarstva i brodogradnje, Ivana Lučića 5, 10002 Zagreb, p.p. 102, Croatia
MB 3276546; OIB: 22910368449; PIC: 996827485; IBAN: HR4723600001101346933, tel: +385 1 6168 222, fax: +385 1 6156 940