Prijava  ·   Webmail  ·   Kontakt  ·   English 
    Vijesti - arhiva
Natječaj za dodjelu Nagrade "Fran Bošnjaković" za 2013./2014. godinu

Senat Sveučilišta u Zagrebu raspisao je natječaj za dodjelu Nagrade "Fran Bošnjaković" za 2013./2014. Molimo zavode i katedre da svoje prijedloge dostave Povjerenstvu za nagrade (putem urudžbenog zapisnika) do 10. lipnja 2014.godine, kako bi Fakultetsko vijeće moglo utvrditi prijedlog na sjednici 17. lipnja 2014. Odluka o raspisivanju natječaja nalazi se u prilogu.  

  
MIKRA - natječaj za zapošljavanje procesnog inženjera (m/ž) na određeno vrijeme

Zbog povećanja opsega posla, tvrtka MIKRA d.o.o. objavila je natječaj za zapošljavanje procesnog inženjera/inženjerke na određeno vrijeme. Uvjeti zapošljavanja, te opis zadataka i kompetencija, nalaze se u prilogu oglasa. Rok za prijavu kandidata je 28.3.2014.
Od početka godine tvrtka MIKRA d.o.o. stipendira jednog studenta završne godine sveučilišnog diplomskog studija strojarstvo, smjer procesno-energetski. 

  
Obrana diplomskih radova

U privitku se nalaze obavijesti o obrani diplomskih radova.

  
Tomislav PERKOVIĆ: Obrana završnog rada poslijediplomskog specijalističkog studija

U srijedu, 26. ožujka 2014. u 11,00 sati, u Maloj vijećnici južne zgrade Fakulteta strojarstva i brodogradnje, održat će se javna obrana završnog rada Tomislava Perkovića, dipl. ing. strojarstva na poslijediplomskom specijalističkom studiju pod naslovom: ''KONSTRUKCIJSKO RJEŠENJE KUĆIŠTA VENTILA''.  Mentor završnog rada je prof. dr. sc. Milan Opalić.   

  
HEP - Natječaj za donacije "Svjetlo na zajedničkom putu 2014"

Hrvatska elektroprivreda d.d. raspisuje Javni natječaj za dodjelu donacija udrugama, klubovima i ustanovama u 2014. godini. Natjecati se mogu udruge, klubovi i ustanove, registrirani u Republici Hrvatskoj.  Uvjeti natječaja mogu se pronaći na mrežnim stranicama HEP-a. Obzirom da jedna ustanova može prijaviti samo jedan prijedlog, mole se svi potencijalni prijavitelji da svoje prijedloge predaju do 27. ožujka u Službu za vanjsku suradnju kako bi se internom procjenom odlučilo koji prijedlog će biti prijavljen na natječaj. 

  
Poziv na preventivni pregled

U okviru preventivnog programa za rano otkrivanje diabetesa i kardiovaskularnih bolesti kojeg organizira Gradsko društvo Crvenog križa Zagreb (GDCK Zagreb), Fakultet je organizirao dolazak liječnika koji će sa svakim zaposlenikom ponaosob obavljati pregled i savjetovanje. Pregledi će se održati u Prodekanskoj sobi, I. Lučića 5, (južna zgrada), I kat, u dva termina: 24. (ponedjeljak) i 25. (utorak) ožujka 2014. godine, u vremenu od 7,30 do 10,00 sati. Detaljnije u prilogu.

  
Natječaj za zapošljavanje - tvrtka Microline

Tvrtka Microline otvorila je natječaj za zapošljavanje više stručnih suradnika/suradnica za radno mjesto u veleprodaji IT i AV proizvoda. Natječaj je otvoren do 31. ožujka. Tekst natječaja nalazi se u prilogu.

  
Obavijest o promociji

U petak, 21. ožujka 2014. održat će se u dvorani 'A' Fakulteta strojarstva i brodogradnje promocija sveučilišnih prvostupnica i sveučilišnih prvostupnika našeg Fakulteta prema rasporedu objavljenom u privitku. Pozivamo mentore sveučilišnih prvostupnica i sveučilišnih prvostupnika, članove Povjerenstava za završne ispite kao i djelatnike i studente našeg Fakulteta da svojom nazočnošću uveličaju svečanost uručivanja svjedodžbi o završenom preddiplomskom studiju.

  
Predavanje profesora Cabezasa: "Sustainability: Economics and Externalities"

Pozivamo Vas na predavanje “Sustainability: Economics and Externalities'' na kojem će svoja iskustva i rezultate istraživanja izložiti dr. Heriberto Cabezas, U.S. Environmental Protection Agency, Cincinnati, Ohio, USA. Predavanje će se održati u utorak 18. ožujka 2014. u 11,00 sati na Fakultetu strojarstva i brodogradnje, Zagreb, Ivana Lučića 5 u učioni 118 u istočnoj zgradi.
Više detalja o predavanju dano je u privitku.

  
Dobitnici stipendije Sveučilišta u Zagrebu iz javnih proračunskih sredstava za akademsku godinu 2013./2014.

Objavljen je popis dobitnika stipendija Sveučilišta u Zagrebu iz javnih proračunskih sredstava za akad. god. 2013./2014. u kategorijama: A, B i C. Vrijeme i mjesto svečane podjele biti će naknadno objavljeni o čemu će studenti biti pravovremeno obaviješteni. Popis imena dobitnika stipendija možete vidjeti u privitku.

  
Obavijest dobitnicima novčane potpore iz Fonda za stipendiranje darovitih studenata za akad. god. 2013./2014.

Sveučilište u Zagrebu objavilo je imena dobitnika novčane potpore iz Fonda za stipendiranje darovitih studenata za akad. god. 2013./2014. Među dobitnicima novčane potpore su i studenti Fakulteta strojarstva i brodogradnje: Mirna Družinec, Filip Putar, Vanja Škurić, Tessa Uroić i Mia Kokić. Obavijest o mjestu i vremenu svečane podjele bit će objavljena naknadno. Popis svih dobitnika možete vidjeti u privitku.

  
SUPEUS stručni seminar Budućnost ugodnog stanovanja

Budućnost ugodnog stanovanja (BUS) je cjelodnevni besplatni seminar namijenjenom studentima zainteresiranima za područja energetske učinkovitosti, obnovljivih izvora energije i održive gradnje. Seminar organizira Studentska udruga za promicanje energetske učinkovitosti i savjetovanje (SUPEUS). Ovogodišnji BUS ima jedinstvenu temu, a to je: Budućnost ugodnog stanovanja: Integracija obnovljivih izvora energije. Planirano održavanje seminara je 29.3.2014. godine na Fakultetu elektrotehnike i računarstva u Zagrebu u dvorani D2, Unska 3, 10000 Zagreb od 9:30 do 16:30.
Više o predavanjima, prijavama i sve ostale informacije vezane za BUS pronađite na web stranici i Facebook stranici SUPEUS-a www.facebook.com/supeus

  
Predavanje profesora Cabezasa: "Sustainability: Ecological Footprint and Energy"

Pozivamo Vas na predavanje “Sustainability: Ecological Footprint and Energy'' na kojem će svoja iskustva i rezultate istraživanja izložiti dr. Heriberto Cabezas, U.S. Environmental Protection Agency, Cincinnati, Ohio, USA. Predavanje će se održati u ponedjeljak 17. ožujka 2014. u 10,00 sati na Fakultetu strojarstva i brodogradnje, Zagreb, Ivana Lučića 5 u učioni 118 u istočnoj zgradi.
Više detalja o predavanju dano je u privitku.

  
Predavanje mr. sc. Gorana Pejića: ''Sustav tehničkih pregleda i stanje tehničke ispravnosti cestovnih vozila u Republici Hrvatskoj''

Pozivamo Vas na predavanje ''Sustav tehničkih pregleda i stanje tehničke ispravnosti cestovnih vozila u Republici Hrvatskoj'' u okviru kojeg će podatke proizašle iz višegodišnje baze o tehničkim pregledima cestovnih vozila prikazati mr. sc. Goran Pejić, pomoćnik uprave Centar za vozila Hrvatske. Predavanje će se održati u ponedjeljak, 17. ožujka 2014. u 16:00 sati na Fakultetu strojarstva i brodogradnje, Zagreb, Ivana Lučića 5 u predavaonici E u južnoj zgradi.
Predavanje organizira HDMV uz potporu POJ FSB-a.

  
Predavanje prof. Cabezas: ''Fisher Information''

Pozivamo Vas na predavanje ''Fisher Information'' na kojem će svoja iskustva i rezultate istraživanja izložiti dr. Heriberto Cabezas, U.S. Environmental Protection Agency, Cincinnati, Ohio, USA. Predavanje će se održati u petak 14. ožujka 2014. u 13,00 sati na Fakultetu strojarstva i brodogradnje, Zagreb, Ivana Lučića 5 u učioni 118 u istočnoj zgradi.
Više detalja o predavanju dano je u privitku.

  
Mihael Cipek, dipl.ing. - Godišnja nagrada Društva sveučilišnih nastavnika i drugih znanstvenika u Zagrebu

Čast nam je i zadovoljstvo pozvati Vas na svečanu dodjelu Godišnje nagrade Društva sveučilišnih nastavnika i drugih znanstvenika u Zagrebu mladim znanstvenicima i umjetnicima koja će se uz nazočnost Predsjednika Republike Hrvatske prof. dr. sc. Ive Josipovića održati u utorak 18. ožujka 2014. u 18 sati u prostorijama Društva, ul. Andrije Hebranga 17/I. Tom prigodom nagrada će biti uručena našem mladom asistentu, znanstvenom novaku Mihaelu Cipeku dipl.ing. ČESTITAMO !!! Detaljnije u prilogu.

  
Natječaji za stipendije oglašeni u novom broju Akademskog glasnika Sveučilišta u Zagrebu

U novom broju Akademskog glasnika Sveučilišta u Zagrebu objavljene su, između ostaloga, ponude za stipendije stranih država i institucija. Rokovi za prijave su od 14. ožujka do 1. svibnja 2014. Više možete pronaći u elektronskoj inačici Akademskog glasnika 

  
Predaja diplomskih radova

Završen DIPLOMSKI RAD u 3. roku diplomskih ispita diplomskog studija ak. god. 2013./2014. predaje se u četvrtak 20. ožujka 2014. u vremenu od 10 do 12 sati u Referadu za završne i diplomske ispite. 
Rad je potrebno prethodno urudžbirati u Urudžbenom zapisniku. 
Studenti strojarstva predaju DVA tvrdo uvezana primjerka rada, a studenti zrakoplovstva DVA tvrdo i JEDAN spiralno uvezan primjerak rada. Rad se isti dan predaje u Knjižnicu FSB-a u elektroničkoj verziji (na CD-u u PDF formatu) zajedno s izjavom o objavljivanju na webu.

  
Natječaj za dodjelu stipendija Europskog Foruma Alpbach i Kluba Alpbach Hrvatska

Europski Forum Alpbach i Klub Alpbach Hrvatska dodjeljuju stipendije za sudjelovanje na austrijskoj najznačajnijoj ljetnoj konferenciji Europski Forum Alpbach (13. - 29. kolovoza 2014). Ovogodišnja krovna tema Foruma je 'At the Crossroads'. Rok za prijave je 2. travnja 2014. Sve informacije mogu se pronaći na mrežnim stranicama udruge.

  
Studentska biljarska liga

Studentska biljarska liga je projekt čiji je primarni cilj upoznavanje kolega/ ica sa drugih fakulteta i dobra zabava. Liga počinje 15. ožujka 2014., igra se svake subote i traje deset tjedana. Više informacija o sudjelovanju možete naći ovdje.

 

  
 <<  <  1 2 3 4 5 6 7 9 10   >  >> 
Odaberite broj poruka po stranici:  

 Izlaz iz arhiveNa Vrh 

Fakultet strojarstva i brodogradnje, Ivana Lučića 5, 10002 Zagreb, p.p. 102, Croatia
MB 3276546; OIB: 22910368449; PIC: 996827485; ZABA: HR4723600001101346933, tel: +385 1 6168 222, fax: +385 1 6156 940