Prijava  ·   Webmail  ·   Kontakt  ·   English 
    Vijesti - arhiva
Zadavanje završnih zadataka

Obavještavaju se studenti preddiplomskih studija koji imaju upisan završni rad i nemaju zadanu temu rada, a planiraju ga braniti na roku u rujnu 2014. da moraju predati molbu za zadavanje završnog zadatka. Više u privitku.

  
Satnica - ljetni semestar ak.god. 2013./14. v4

Na adresi https://www.fsb.unizg.hr/?raspored možete pogledati izmjenjenu satnicu (v4) za ljetni semestar akademske godine 2013./2014. koja će se primjenjivati od ponedjeljka 24. ožujka 2014. Satnica je podložna promjenama na tjednoj osnovi.

  
3. Međunarodni teniski turnir za inženjere - Rana prijava

Poštovani, ovim putem Vas obavještavamo da će se od 6.6. do 8.6. 2014. godine u Zagrebu održati 3. Međunarodni teniski turnir za inženjere. Pravo nastupa imaju inženjerke i inženjeri iz svih struka, od rekreativaca do teniskih majstora!
Rane prijave traju do 2.4.2014.! (konačni rok je 26.5.2014).
Informacije o prijavi i turniru dostupne su na www.engineersplaytennis.hr .

  
Natječaj za dodjelu Nagrade "Fran Bošnjaković" za 2013./2014. godinu

Senat Sveučilišta u Zagrebu raspisao je natječaj za dodjelu Nagrade "Fran Bošnjaković" za 2013./2014. Molimo zavode i katedre da svoje prijedloge dostave Povjerenstvu za nagrade (putem urudžbenog zapisnika) do 10. lipnja 2014.godine, kako bi Fakultetsko vijeće moglo utvrditi prijedlog na sjednici 17. lipnja 2014. Odluka o raspisivanju natječaja nalazi se u prilogu.  

  
MIKRA - natječaj za zapošljavanje procesnog inženjera (m/ž) na određeno vrijeme

Zbog povećanja opsega posla, tvrtka MIKRA d.o.o. objavila je natječaj za zapošljavanje procesnog inženjera/inženjerke na određeno vrijeme. Uvjeti zapošljavanja, te opis zadataka i kompetencija, nalaze se u prilogu oglasa. Rok za prijavu kandidata je 28.3.2014.
Od početka godine tvrtka MIKRA d.o.o. stipendira jednog studenta završne godine sveučilišnog diplomskog studija strojarstvo, smjer procesno-energetski. 

  
Obrana diplomskih radova

U privitku se nalaze obavijesti o obrani diplomskih radova.

  
Tomislav PERKOVIĆ: Obrana završnog rada poslijediplomskog specijalističkog studija

U srijedu, 26. ožujka 2014. u 11,00 sati, u Maloj vijećnici južne zgrade Fakulteta strojarstva i brodogradnje, održat će se javna obrana završnog rada Tomislava Perkovića, dipl. ing. strojarstva na poslijediplomskom specijalističkom studiju pod naslovom: ''KONSTRUKCIJSKO RJEŠENJE KUĆIŠTA VENTILA''.  Mentor završnog rada je prof. dr. sc. Milan Opalić.   

  
HEP - Natječaj za donacije "Svjetlo na zajedničkom putu 2014"

Hrvatska elektroprivreda d.d. raspisuje Javni natječaj za dodjelu donacija udrugama, klubovima i ustanovama u 2014. godini. Natjecati se mogu udruge, klubovi i ustanove, registrirani u Republici Hrvatskoj.  Uvjeti natječaja mogu se pronaći na mrežnim stranicama HEP-a. Obzirom da jedna ustanova može prijaviti samo jedan prijedlog, mole se svi potencijalni prijavitelji da svoje prijedloge predaju do 27. ožujka u Službu za vanjsku suradnju kako bi se internom procjenom odlučilo koji prijedlog će biti prijavljen na natječaj. 

  
Poziv na preventivni pregled

U okviru preventivnog programa za rano otkrivanje diabetesa i kardiovaskularnih bolesti kojeg organizira Gradsko društvo Crvenog križa Zagreb (GDCK Zagreb), Fakultet je organizirao dolazak liječnika koji će sa svakim zaposlenikom ponaosob obavljati pregled i savjetovanje. Pregledi će se održati u Prodekanskoj sobi, I. Lučića 5, (južna zgrada), I kat, u dva termina: 24. (ponedjeljak) i 25. (utorak) ožujka 2014. godine, u vremenu od 7,30 do 10,00 sati. Detaljnije u prilogu.

  
Natječaj za zapošljavanje - tvrtka Microline

Tvrtka Microline otvorila je natječaj za zapošljavanje više stručnih suradnika/suradnica za radno mjesto u veleprodaji IT i AV proizvoda. Natječaj je otvoren do 31. ožujka. Tekst natječaja nalazi se u prilogu.

  
Obavijest o promociji

U petak, 21. ožujka 2014. održat će se u dvorani 'A' Fakulteta strojarstva i brodogradnje promocija sveučilišnih prvostupnica i sveučilišnih prvostupnika našeg Fakulteta prema rasporedu objavljenom u privitku. Pozivamo mentore sveučilišnih prvostupnica i sveučilišnih prvostupnika, članove Povjerenstava za završne ispite kao i djelatnike i studente našeg Fakulteta da svojom nazočnošću uveličaju svečanost uručivanja svjedodžbi o završenom preddiplomskom studiju.

  
Predavanje profesora Cabezasa: "Sustainability: Economics and Externalities"

Pozivamo Vas na predavanje “Sustainability: Economics and Externalities'' na kojem će svoja iskustva i rezultate istraživanja izložiti dr. Heriberto Cabezas, U.S. Environmental Protection Agency, Cincinnati, Ohio, USA. Predavanje će se održati u utorak 18. ožujka 2014. u 11,00 sati na Fakultetu strojarstva i brodogradnje, Zagreb, Ivana Lučića 5 u učioni 118 u istočnoj zgradi.
Više detalja o predavanju dano je u privitku.

  
Dobitnici stipendije Sveučilišta u Zagrebu iz javnih proračunskih sredstava za akademsku godinu 2013./2014.

Objavljen je popis dobitnika stipendija Sveučilišta u Zagrebu iz javnih proračunskih sredstava za akad. god. 2013./2014. u kategorijama: A, B i C. Vrijeme i mjesto svečane podjele biti će naknadno objavljeni o čemu će studenti biti pravovremeno obaviješteni. Popis imena dobitnika stipendija možete vidjeti u privitku.

  
Obavijest dobitnicima novčane potpore iz Fonda za stipendiranje darovitih studenata za akad. god. 2013./2014.

Sveučilište u Zagrebu objavilo je imena dobitnika novčane potpore iz Fonda za stipendiranje darovitih studenata za akad. god. 2013./2014. Među dobitnicima novčane potpore su i studenti Fakulteta strojarstva i brodogradnje: Mirna Družinec, Filip Putar, Vanja Škurić, Tessa Uroić i Mia Kokić. Obavijest o mjestu i vremenu svečane podjele bit će objavljena naknadno. Popis svih dobitnika možete vidjeti u privitku.

  
SUPEUS stručni seminar Budućnost ugodnog stanovanja

Budućnost ugodnog stanovanja (BUS) je cjelodnevni besplatni seminar namijenjenom studentima zainteresiranima za područja energetske učinkovitosti, obnovljivih izvora energije i održive gradnje. Seminar organizira Studentska udruga za promicanje energetske učinkovitosti i savjetovanje (SUPEUS). Ovogodišnji BUS ima jedinstvenu temu, a to je: Budućnost ugodnog stanovanja: Integracija obnovljivih izvora energije. Planirano održavanje seminara je 29.3.2014. godine na Fakultetu elektrotehnike i računarstva u Zagrebu u dvorani D2, Unska 3, 10000 Zagreb od 9:30 do 16:30.
Više o predavanjima, prijavama i sve ostale informacije vezane za BUS pronađite na web stranici i Facebook stranici SUPEUS-a www.facebook.com/supeus

  
Predavanje profesora Cabezasa: "Sustainability: Ecological Footprint and Energy"

Pozivamo Vas na predavanje “Sustainability: Ecological Footprint and Energy'' na kojem će svoja iskustva i rezultate istraživanja izložiti dr. Heriberto Cabezas, U.S. Environmental Protection Agency, Cincinnati, Ohio, USA. Predavanje će se održati u ponedjeljak 17. ožujka 2014. u 10,00 sati na Fakultetu strojarstva i brodogradnje, Zagreb, Ivana Lučića 5 u učioni 118 u istočnoj zgradi.
Više detalja o predavanju dano je u privitku.

  
Predavanje mr. sc. Gorana Pejića: ''Sustav tehničkih pregleda i stanje tehničke ispravnosti cestovnih vozila u Republici Hrvatskoj''

Pozivamo Vas na predavanje ''Sustav tehničkih pregleda i stanje tehničke ispravnosti cestovnih vozila u Republici Hrvatskoj'' u okviru kojeg će podatke proizašle iz višegodišnje baze o tehničkim pregledima cestovnih vozila prikazati mr. sc. Goran Pejić, pomoćnik uprave Centar za vozila Hrvatske. Predavanje će se održati u ponedjeljak, 17. ožujka 2014. u 16:00 sati na Fakultetu strojarstva i brodogradnje, Zagreb, Ivana Lučića 5 u predavaonici E u južnoj zgradi.
Predavanje organizira HDMV uz potporu POJ FSB-a.

  
Predavanje prof. Cabezas: ''Fisher Information''

Pozivamo Vas na predavanje ''Fisher Information'' na kojem će svoja iskustva i rezultate istraživanja izložiti dr. Heriberto Cabezas, U.S. Environmental Protection Agency, Cincinnati, Ohio, USA. Predavanje će se održati u petak 14. ožujka 2014. u 13,00 sati na Fakultetu strojarstva i brodogradnje, Zagreb, Ivana Lučića 5 u učioni 118 u istočnoj zgradi.
Više detalja o predavanju dano je u privitku.

  
Mihael Cipek, dipl.ing. - Godišnja nagrada Društva sveučilišnih nastavnika i drugih znanstvenika u Zagrebu

Čast nam je i zadovoljstvo pozvati Vas na svečanu dodjelu Godišnje nagrade Društva sveučilišnih nastavnika i drugih znanstvenika u Zagrebu mladim znanstvenicima i umjetnicima koja će se uz nazočnost Predsjednika Republike Hrvatske prof. dr. sc. Ive Josipovića održati u utorak 18. ožujka 2014. u 18 sati u prostorijama Društva, ul. Andrije Hebranga 17/I. Tom prigodom nagrada će biti uručena našem mladom asistentu, znanstvenom novaku Mihaelu Cipeku dipl.ing. ČESTITAMO !!! Detaljnije u prilogu.

  
Natječaji za stipendije oglašeni u novom broju Akademskog glasnika Sveučilišta u Zagrebu

U novom broju Akademskog glasnika Sveučilišta u Zagrebu objavljene su, između ostaloga, ponude za stipendije stranih država i institucija. Rokovi za prijave su od 14. ožujka do 1. svibnja 2014. Više možete pronaći u elektronskoj inačici Akademskog glasnika 

  
 <<  <  1 2 3 4 5 6 7 9 10   >  >> 
Odaberite broj poruka po stranici:  

 Izlaz iz arhiveNa Vrh 

Fakultet strojarstva i brodogradnje, Ivana Lučića 5, 10002 Zagreb, p.p. 102, Croatia
MB 3276546; OIB: 22910368449; PIC: 996827485; ZABA: HR4723600001101346933, tel: +385 1 6168 222, fax: +385 1 6156 940