Novosti

Na ovoj stranici koristimo kolačiće kako bi korisnici mogli pristupati svojim korisničkim računima te za potrebe analize pristupa fakultetskim stranicama. Nastavljanjem korištenja ove stranice pristajete na kolačiće.

Aktualno


Javni poziv za predlaganje kandidata za imenovanje članova četiriju sektorskih vijeća

Objavljen je javni poziv za predlaganje kandidata za imenovanje po osam sektorskih stručnjaka za članove četiriju sektorskih vijeća, koja će biti imenovana nakon isteka četverogodišnjega mandata sektorskih vijeća imenovanih u prosincu 2014., odnosno u veljači 2015. godine.
Javni poziv raspisan je za sektorska vijeća:

  • I. Poljoprivreda, prehrana i veterina
  • II. Šumarstvo i drvna tehnologija
  • VI. Strojarstvo, brodogradnja i metalurgija
  • VII. Elektrotehnika i računarstvo

Sektorska vijeća su savjetodavna i stručna tijela koja se skrbe o razvoju ljudskih potencijala u skladu s potrebama tržišta rada u pojedinim sektorima. Budući da im je glavna uloga vrednovanje prijedloga standarda zanimanja, standarda kvalifikacija i skupova ishoda učenja koji će se upisivati u Registar Hrvatskoga kvalifikacijskog okvira (HKO-a) kao podloga za razvoj i unapređenje obrazovnih i studijskih programa, sektorska vijeća čine okosnicu HKO-a. Uz to, zadužena su za razvoj sektora u kojima djeluju upućivanjem preporuka nadležnim ministarstvima i Nacionalnom vijeću za razvoj ljudskih potencijala. Od kandidata se stoga očekuje da prijavom i motivacijskim pismom dokažu svoju stručnost za sektor za koji se prijavljuju te u svojim prijavama navedu relevantno radno iskustvo, sudjelovanje u vijećima, povjerenstvima i ostalim tijelima, međunarodni angažman, objavljene radove, preporuke i ostale informacije kojima će potkrijepiti svoju prijavu za pojedino sektorsko vijeće.
Javni pozivi otvoreni su do 18. siječnja 2019. godine, a više informacija možete pronaći na mrežnoj stranici http://www.kvalifikacije.hr/hr/javni-poziv-za-odabir-clanova-cetiriju-sektorskih-vijeca-u-novome-mandatu.

  • Podijeli

Fakultet strojarstva i brodogradnje
Ivana Lučića 5
10002 Zagreb, p.p. 102
MB 3276546
OIB 22910368449
PIC 996827485
IBAN HR4723600001101346933
tel: +385 1 6168 222
fax: +385 1 6156 940
Sveučilište u Zagrebu
Ministarstvo znanosti i obrazovanja

Mapa stranica