Novosti

Na ovoj stranici koristimo kolačiće kako bi korisnici mogli pristupati svojim korisničkim računima te za potrebe analize pristupa fakultetskim stranicama. Nastavljanjem korištenja ove stranice pristajete na kolačiće.

Aktualno


Međunarodno istraživanje - Prehrambene navike studenata i osjetljivost na stres za vrijeme novog (''mekog'') lockdowna uzrokovane COVID-19 pandemijom

Kolege s Prehrambeno-biotehnološkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu provode istraživanje s međunarodnom suradnjom u kojem ispituju prehrambene navike studenata i osjetljivost na stres za vrijeme novog (''mekog'') lockdowna tijekom COVID-19 pandemije. Ispunjavanje ankete traje manje od 10 minuta, a ispunjavanjem biste uvelike pomogli radnoj skupini s Prehrambeno-biotehnološkog fakulteta.

Poveznica na anketu: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdhp8hgWqggC_5QtMaHRXwtxeIA5wdrqxc-dyVrgPGWv5rtmw/viewform?usp=sf_link

Unaprijed se zahvaljujemo ispred radne skupine s Prehrambeno-biotehnološkog fakulteta na čelu s prof. dr. sc. Jasenkom Gajdoš Kljusurić.
  • Podijeli

Fakultet strojarstva i brodogradnje
Ivana Lučića 5
10002 Zagreb, p.p. 102
MB 3276546
OIB 22910368449
PIC 996827485
IBAN HR4723600001101346933
tel: +385 1 6168 222
fax: +385 1 6156 940
Sveučilište u Zagrebu
Ministarstvo znanosti i obrazovanja

Mapa stranica