Početna

Na ovoj stranici koristimo kolačiće kako bi korisnici mogli pristupati svojim korisničkim računima te za potrebe analize pristupa fakultetskim stranicama. Nastavljanjem korištenja ove stranice pristajete na kolačiće.

Početna
Katalog knjižnice
Produživanje knjiga online

Istraživanje o učincima pandemije bolesti COVID-19 na iskustvo studiranja u akademskoj godini 2020./2021. - anketa

Poštovane i poštovani studenti,

prošlu akademsku godinu obilježili su pandemijski uvjeti i nastava drugačija od one na kakvu su studenti i studentice viših godina naviknuli, a oni prve godine očekivali.

Agencija za znanost i visoko obrazovanje provodi istraživanje o učincima pandemije bolesti COVID-19 na iskustvo studiranja u akademskoj godini 2020./2021. Obuhvaća tri segmenta: visokoškolsku nastavu, studentski život i mentalno zdravlje studenata. Posebna je tematska cjelina posvećena utjecaju pandemije na prijelaz iz sustava srednjeg u visoko obrazovanje i namijenjena je isključivo studentima i studenticama prve godine.

Istraživanje se provodi kako bi se dobio uvid u doseg i utjecaj pandemijskih okolnosti, poput online nastave, socijalne distance i sl. na iskustvo studiranja tijekom čitave akademske godine.

Ljubazno vas molimo da anketni upitnik ispunite do 10. rujna 2021. Ispunjavanje upitnika traje 10-ak minuta.

Upitnik se nalazi na poveznici https://www.azvo.hr/hr/studenti-i-pandemija.
  • Podijeli