Početna

Na ovoj stranici koristimo kolačiće kako bi korisnici mogli pristupati svojim korisničkim računima te za potrebe analize pristupa fakultetskim stranicama. Nastavljanjem korištenja ove stranice pristajete na kolačiće.

Početna
Katalog knjižnice
Produživanje knjiga online

Predaja završnih radova

Završen završni rad u 3. roku završnih ispita preddiplomskog studija (rujan 2021.) ak. god. 2020./2021. predaje se u četvrtak 23. rujna 2021. u vremenu od 10 do 12 sati u Referadu za završne i diplomske ispite  (rad nije moguće predati prije!).  Studenti studija strojarstva i zrakoplovstva predaju DVA spiralno uvezana primjerka, a studenti  brodogradnje TRI primjerka. Rad u koji ste uvezali kopiju završnog zadatka može biti crno-bijeli jer taj ostaje u arhivi Fakulteta. Rad u koji ste uvezali original zadatak predajete mentoru. Sve primjerke radova se prije predaje treba urudžbirati (predati u Urudžbeni zapisnik, 3. vrata od porte, i kratko pričekati dok vam se rad ne urudžbira). Rad treba poslati i u PDF-u na e-mail: izidora.herold@fsb.hr.

Rad se predaje i u Knjižnicu FSB-a u elektroničkoj verziji (na CD-u u PDF formatu) zajedno s izjavom o objavljivanju na webu o čemu ćete dobiti detaljnu uputu od knjižnice. 

Svi koji se planiraju upisati u diplomski studij moraju izvršiti prijavu od 20. do 24. 9. 2021. Sve informacije o tome možete dobiti na šalteru studentske referade ili na poveznici.
  • Podijeli