Početna

Na ovoj stranici koristimo kolačiće kako bi korisnici mogli pristupati svojim korisničkim računima te za potrebe analize pristupa fakultetskim stranicama. Nastavljanjem korištenja ove stranice pristajete na kolačiće.

Početna
Katalog knjižnice
Produživanje knjiga online

Akcija besplatnih ginekoloških pregleda – ispitivanje zainteresiranosti studentica!

Odbor za studentsku zdravstvenu zaštitu Studentskog zbora, a unutar projekta Zdravo Sveučilište provodi anketu o potrebi studentica za besplatnim ginekološkim pregledima.

Nemate svog ginekologa ili već dugo niste bile na preventivnom pregledu jer se termini dugo čekaju? Studirate izvan mjesta prebivališta ili jednostavno niste uhvatile vremena za mukotrpno naručivanje na kratki pregled? 

Zdravo sveučilište u suradnji s Medicinskim fakultetom u Zagrebu dogovara akciju besplatnih ginekoloških pregleda i PAPA testova za studentice Sveučilišta u Zagrebu. S ciljem dobivanja uvida u trenutno stanje i potrebu za ovakvom akcijom otvaramo kratki anonimni upitnik. Upitniku možete pristupiti putem poveznice https://forms.gle/2feffgNqeJyUjK8w8 

Reproduktivno zdravlje iznimno je važno za svakoga, a posebice za mlade koji tek započinju svoj spolni i reproduktivni vijek. Zato ispunite anketu, pratite nadolazeće novosti i ne zaboravite – čuvajte svoje zdravlje! 
  • Podijeli