Početna

Na ovoj stranici koristimo kolačiće kako bi korisnici mogli pristupati svojim korisničkim računima te za potrebe analize pristupa fakultetskim stranicama. Nastavljanjem korištenja ove stranice pristajete na kolačiće.

Početna
Katalog knjižnice
Produživanje knjiga online

Poziv na seminar za studente: Uključenost studenata u procese vanjskog i unutarnjeg osiguravanja kvalitete visokih učilišta / 13.5.2022.

Agencija za znanost i visoko obrazovanje (AZVO) organizira seminar za studente pod nazivom Uključenost studenata u procese vanjskog i unutarnjeg osiguravanja kvalitete visokih učilišta koji će se održati u petak, 13. svibnja 2022. godine u Hotelu Academia, Ul. Ivana Tkalčića 88, u Zagrebu s početkom u 10 sati.

Seminar je namijenjen isključivo studentima preddiplomskih, diplomskih te integriranih studija u cilju njihova aktivnijeg uključivanja u rad tijela visokih učilišta, posebice Vijeća i Povjerenstva za kvalitetu.

Namjera je Agencije za znanost i visoko obrazovanje što bolje upoznati studente s važnošću osiguravanja kvalitete visokih učilišta te ih educirati o njihovim pravima i obvezama kako bi se uključili u aktivnosti unapređenja kvalitete na njihovim matičnim institucijama i na drugim visokim učilištima u Republici Hrvatskoj.

U sklopu seminara održat će se okrugli stol Dvije perspektive – jedna kvaliteta na kojem će sudjelovati visokoškolski nastavnici i studenti kako bi razgovarali o kvaliteti iz dvaju različitih uglova – studentskog i nastavničkog.

Studenti se mogu registrirati na poveznici https://bit.ly/3Ewpm1r do ponedjeljka, 9. svibnja 2022. godine, odnosno do popunjavanja broja slobodnih mjesta.

Važna napomena: seminar se održava uživo te neće biti mogućnosti virtualnog sudjelovanja.
  • Podijeli