Početna

Na ovoj stranici koristimo kolačiće kako bi korisnici mogli pristupati svojim korisničkim računima te za potrebe analize pristupa fakultetskim stranicama. Nastavljanjem korištenja ove stranice pristajete na kolačiće.

Početna
Katalog knjižnice
Produživanje knjiga online

Natječaj za Kompetitivne fondove / Call for Competitive funds

Poštovani doktorandi,

Pozivamo Vas da se prijavite na natječaj za Kompetitivne fondove doktorskog studija prema Odluci koja se može naći na poveznici

Prijave su otvorene za fondove „Eksperimentalna istraživanja“, „Školarine“ i  „Mobilnost“ te će se o njima odlučivati  na sjednicama Odbora za poslijediplomske studije u rujnu i u listopadu 2022. 

Podsjećamo da je natječaj za fond „Konferencije“ otvoren kontinuirano za svaku sjednicu Odbora za poslijediplomske studije.

Molimo da za natječaj pripremite svu potrebnu dokumentaciju i predate je u Referadu za poslijediplomske studije, najkasnije do 31. kolovoza 2022. za sjednicu Odbora  koja će se održati u rujnu, te najkasnije do 28. rujna 2022. za sjednicu Odbora u listopadu,  odn. rokova za dostavu dokumenata za sjednice Odbora tijekom sljedeće ak. godine, koje ćete naći na stranicama doktorskog studija pod "Obrasci i upute".
  • Kalendar
  • Podijeli
26.08.2022 - 28.09.2022