Početna

Na ovoj stranici koristimo kolačiće kako bi korisnici mogli pristupati svojim korisničkim računima te za potrebe analize pristupa fakultetskim stranicama. Nastavljanjem korištenja ove stranice pristajete na kolačiće.

Početna
Katalog knjižnice
Produživanje knjiga online

Poziv studentima za prijavu i prezentaciju radova na 38. Međunarodnom znanstveno-stručnom susretu stručnjaka za plin

u ime Hrvatske stručne udruge za plin, članice Međunarodne plinske unije (IGU) i Centra za plin Hrvatske zadovoljstvo nam je pozvati studente s Fakulteta strojarstva i brodogradnje, Sveučilišta u Zagrebu na aktivno sudjelovanje prijavom i prezentacijom stručnih/znanstvenih radova na priložene teme 38. Međunarodnog znanstveno-stručnog susreta stručnjaka za plin. Vodeći skup plinske struke u jugoistočnoj Europi, održat će se od 10. do 12. svibnja 2023. u Kongresnom centru Grand Hotela Adriatic u Opatiji i obraditi brojne teme važne za razvoj plinskog gospodarstva i energetike.

Između pristiglih in extenso radova studenata, organizatori 38. Susreta odabrat će nekoliko najboljih radova koje će studenti prezentirati putem usmenog izlaganja na skupu i dodijelit će novčanu nagradu u iznosu od 300 eura za rad koji ocijene kao najkvalitetniji. Preostali radovi studenata bit će prezentirani u okviru posterske sekcije. Svi radovi koji prođu recenzentski postupak bit će objavljeni u Zborniku radova.

Prijava i prezentacija radova na 38. Susretu u Opatiji predstavlja izuzetnu priliku za mlade talente u plinskom gospodarstvu. Autori radova imat će priliku predstaviti se velikom broju tvrtki iz plinskoga gospodarstva i sektora energetike, susresti se s donositeljima odluka, proširiti svoja stručna znanja i prikupiti informacije potrebne za snalaženje u budućoj karijeri.

Molimo studente da prijave rad slanjem sažetka rada putem online obrasca za prijavu rada (https://susret.hsup.hr/prijava-rada-i-dostava-sazetaka/) najkasnije do 15. veljače 2023. Studenti čiji će radovi biti prihvaćeni od organizatora 38. Susreta bit će oslobođeni plaćanja kotizacije.
  • Podijeli