Početna

Na ovoj stranici koristimo kolačiće kako bi korisnici mogli pristupati svojim korisničkim računima te za potrebe analize pristupa fakultetskim stranicama. Nastavljanjem korištenja ove stranice pristajete na kolačiće.

Početna
Katalog knjižnice
Produživanje knjiga online

VAŽNO: predaja molbi za obranu diplomskih radova u srpnju

Obavještavaju se studenti koji su planirali prijaviti obranu diplomskog rada u srpnju (prema planu zadnji dan prijave je 27. 4.), da mapu s molbom i anketnim listom (kupuje se u skriptarnici) dostave u Studentsku referadu od 6. 4. do 17. 4. (i taj dan je uključen) jer se do 21. 4. uredi moraju iseliti. 

Ako netko ima neupisanu ocjenu iz Projekta i ti ECTS bodovi nedostaju do 60 ECTS-a potrebnih za prijavu, to će riješiti sa svojim mentorima da se ocjena upiše u predviđenom roku (25. 4. 2023). Oni koji 27. 4. ne budu imali potrebnih 60 ECTS-a neće moći preuzeti zadatak i prijava će biti poništena.

Ako netko baš nije u mogućnosti do 17. 4. dostaviti prijavu, moći će to napraviti i naknadno do 27. 4. ali apeliramo da se prijave izvrše u gore navedenom periodu jer ne znamo kojom dinamikom će se odvijati selidba. 

Informacije o pisanju rada na drugom smjeru ili na engleskom jeziku mogu se naći na poveznici.

Sve daljnje obavijesti o preuzimanju zadataka bit će poslane mailom.
  • Podijeli