Novosti

Na ovoj stranici koristimo kolačiće kako bi korisnici mogli pristupati svojim korisničkim računima te za potrebe analize pristupa fakultetskim stranicama. Nastavljanjem korištenja ove stranice pristajete na kolačiće.



Skup Materijali u autoindustriji u organizaciji udruge SOME

U srijedu, 7. travnja 2017. u Plavoj dvorani FSB-a održan je jednodnevni skup Materijali u autoindustriji. Udruga SOME pozvala je impresivnu skupinu predavača iz hrvatskih tvrtki koji su zainteresiranim studentima i zaposlenicima prezentirali svoju ulogu u autoindustriji, s naglaskom na razvoj i primjenu materijala. Sudjelovali su predstavnici tvrtki Lipik glas (Andrej Marin), Applied Ceramics d.o.o. (Milan Sladojević i Dario Stanković), Tomić & Co. (Filip Kralj), industrijski dizajner Igor Jurić, Rimac automobili (Daniel Kišić i Damir Cindrić) te pripadnici oružanih snaga Republike Hrvatske (Načelnik centra za logistiku Hrvatskog vojnog učilista brigadir Tihomir Tandarić te Voditelj odsjeka za održavanje vozila u Remontnom zavodu natporučnik Ivan Ištuk).
Studenti su oduševili sve prisutne svojom poduzetnošću, realizacijom svojih zamisli te vrhunskom organizacijom koja je zasjenila i neke ozbiljnije konferencije. Čestitamo svima koji su doprinijeli realizaciji projekta, a posebnu zahvalnost dugujemo i sponzorima koji su razveselili publiku svojim poklonima - Atlantic grupa d.d. (voda Kala, Cedevita, Cedevita bomboni, Cockta), Franck d.d. (kava i slane grickalice), Red Bull, Nextbike (poklon bonovi), Uber (popust na vožnju)... Od ostalih sponzora i podupiratelja svakako treba spomenuti Fakultet strojarstva i brodogradnje, Zavod za materijale, Katedru za toplinsku obradbu i inženjerstvo površina, Laboratorij za ispitivanje mehaničkih svojstava, Haberkorn, Konto, Auto klub. Fotogaleriju sa skupa možete vidjeti na linku.

  • Podijeli

Fakultet strojarstva i brodogradnje
Ivana Lučića 5
10002 Zagreb, p.p. 102
MB 3276546
OIB 22910368449
PIC 996827485
IBAN HR4723600001101346933
tel: +385 1 6168 222
fax: +385 1 6156 940
Sveučilište u Zagrebu
Ministarstvo znanosti i obrazovanja

Mapa stranica