Novosti

Na ovoj stranici koristimo kolačiće kako bi korisnici mogli pristupati svojim korisničkim računima te za potrebe analize pristupa fakultetskim stranicama. Nastavljanjem korištenja ove stranice pristajete na kolačiće.



Adria Internship - Poziv na Info-dan

Program plaćene stručne prakse pod pokroviteljstvom Europskog instituta za inovacije i tehnologiju (EIT) ADRIA INTERNSHIP ulazi u treću godinu aktivnog rada.

Od početka 2019. godine do danas, ukupno su ostvarili 50-ak realiziranih stručnih praksi, a broj partnera i studenata svake godine raste. Cilj je studentima diplomskih studija omogućiti višemjesečni rad u kvalitetnim organizacijama koje će te iste mlade ljude, nakon stjecanja diplome, zaposliti. S druge strane, organizacijama nude pomoć u povezivanju s perspektivnim studentima različitih smjerova, onih profila koji su im najpotrebniji.

Program obuhvaća različite studijske smjerove, odnosno djelatnosti, pri čemu je nužna njihova povezanost sa sektorom mineralnih sirovina. S obzirom da je riječ o interdisciplinarnom području, to obuhvaća studente geologije, rudarstva, geotehnike, strojarstva, kemije, ekoinženjerstva, IT, ali i druga područja koja sudjeluju u procesima povezanima s primarnim i sekundarnim mineralnim sirovinama. Program izravno pokriva dio troškova koji nastaju za studenta tijekom provedbe prakse.

Geografski, program pokriva Albaniju, BiH, Hrvatsku, Italiju, Kosovo, Crnu Goru, Sjevernu Makedoniju, Srbiju i Sloveniju, a u perspektivi je i daljnje širenje, pri čemu stručne prakse mogu biti nacionalnog i međunarodnog karaktera.

S obzirom da je sve više zainteresiranih, a program se u 2021. godini mijenja u odnosu na prethodne godine, odlučili su organizirati info – dan, u online obliku, na koji pozivaju sve zainteresirane organizacije i studente, kako bi predstavili novosti i dali odgovore na sva pitanja.

Dodatne informacije su u letku, a agenda i poveznica će sudionicima biti poslana naknadno.
  • Privitak
  • Podijeli

Fakultet strojarstva i brodogradnje
Ivana Lučića 5
10002 Zagreb, p.p. 102
MB 3276546
OIB 22910368449
PIC 996827485
IBAN HR4723600001101346933
tel: +385 1 6168 222
fax: +385 1 6156 940
Sveučilište u Zagrebu
Ministarstvo znanosti i obrazovanja

Mapa stranica