Novosti

Na ovoj stranici koristimo kolačiće kako bi korisnici mogli pristupati svojim korisničkim računima te za potrebe analize pristupa fakultetskim stranicama. Nastavljanjem korištenja ove stranice pristajete na kolačiće.



Natječaj “Kreiraj Europu budućnosti!”

Zastupnica Sunčana Glavak i Klub zastupnika Europske pučke stranke omogućuju ti da se okušaš kako je biti zastupnik u Europskom parlamentu.

Što trebaš napraviti?

Sudjeluj u Konferenciji o budućnosti Europe i u deset točaka opiši u kakvoj Europi želiš živjeti. Koji su tvoji prioriteti? Jesu li to gospodarstvo, socijalne prilike, budućnost mladih, ispravljanje nejednakosti, jačanje Hrvatske u globalnom okruženju, zdravstvo, sektor malog i srednjeg poduzetništva, obrazovanja ili nešto drugo? U 10 točaka napiši što bi promijenio/la i što je tebi važno.

Svoje viđenje Europe budućnosti, zajedno s kontaktima, pošalji na e-mail info@suncanaglavak.eu do 30. travnja 2021. u 23:59 sati.

Autor/ica najbolje vizije europske budućnosti dobit će prigodu posjetiti Europski parlament gdje će ga/ju ugostiti zastupnica Sunčana Glavak te potpredsjednica Europske komisije zadužena za Konferenciju o budućnosti Europe Dubravka Šuica.

Tri najbolja prijedloga bit će objavljena na službenoj internetskoj stranici suncanaglavak.eu.

Natječaj je otvoren svim osobama od 18 do 25 godina s prebivalištem u Republici Hrvatskoj.

Ne budi samo promatrač – uključi se! Kreiraj budućnost Europe!

Službena pravila


Članak 1.

Sunčana Glavak, zastupnica u Europskom parlamentu (Klub zastupnika Europske pučke stranke u Europskom parlamentu / Hrvatska demokratska zajednica) objavljuje natječaj za izradu najboljeg pisanog rada na temu “10 točaka za budućnost Europe“.

Članak 2.

Na natječaju mogu sudjelovati sve osobe između 18 i 25 godina s prebivalištem u Republici Hrvatskoj. Predaja radova započinje 19. travnja 2021. i traje do 30. travnja 2021. Radovi pristigli izvan navedenog roka neće biti uzeti u razmatranje.

Članak 3.

Tri najbolje ocijenjena rada bit će objavljena na službenoj internetskoj stranici zastupnice suncanaglavak.eu, a autora/icu najboljeg rada zastupnica Sunčana Glavak ugostit će u Europskom parlamentu. Autora/icu najboljeg rada primit će i potpredsjednica Europske komisije zadužena za demokraciju i demografiju te koordinatorica Konferencije o budućnosti Europe Dubravka Šuica. Klub zastupnika EPP-a snosit će troškove putovanja i boravka za nagrađenog autora/icu.

Članak 4.

Prijavljeni radovi moraju obraditi temu: “10 točaka za budućnost Europe“

Članak 5.

Izvan razmatranja radove koji bi ulazili u područje promidžbe političkih stranaka. Isto tako će odbaciti radove koji bi poticali na diskriminaciju ili mržnju na rasnoj, nacionalnoj, vjerskoj ili drugoj osnovi.

Članak 6.

Radovi mogu imati do 2.000 riječi, a zajedno s kontaktima autora/ice moraju se poslati na e-mail info@suncanaglavak.eu.
  • Podijeli

Fakultet strojarstva i brodogradnje
Ivana Lučića 5
10002 Zagreb, p.p. 102
MB 3276546
OIB 22910368449
PIC 996827485
IBAN HR4723600001101346933
tel: +385 1 6168 222
fax: +385 1 6156 940
Sveučilište u Zagrebu
Ministarstvo znanosti i obrazovanja

Mapa stranica