Novosti

Na ovoj stranici koristimo kolačiće kako bi korisnici mogli pristupati svojim korisničkim računima te za potrebe analize pristupa fakultetskim stranicama. Nastavljanjem korištenja ove stranice pristajete na kolačiće.



Poziv na online radionicu: EIT Manufacturing Innovation Workshop – Upravljanje partnerstvima u istraživanju i razvoju inovacija

Pozivamo Vas na online radionicu posvećenu inovacijskim partnerstvima u proizvodnoj industriji pod nazivom EIT Manufacturing Innovation Workshop – Upravljanje partnerstvima u istraživanju i razvoju inovacija.

Događaj će se održati 16. lipnja 2021. od 10.00 do 12.00 sati putem Zoom platforme, u organizaciji Centra za istraživanje, razvoj i transfer tehnologije Sveučilišta u Zagrebu zajedno s Fakultetom strojarstva i brodogradnje Sveučilišta u Zagrebu.

Cilj radionice je prikazati mogućnosti koje pojedinoj organizaciji donose suradnje u razvoju inovacija te istaknuti elemente nužne za uspješnu izgradnju suradnji. Polaznici će steći znanja kako pristupiti planiranju, dogovaranju i provedbi suradnje koja uključuje partnere s različitim prethodnim iskustvima. Steći će i lakše razumijevanje o tome kako uskladiti interese partnera u upravljanju intelektualnim vlasništvom te time osigurati postizanje dogovorenih ciljeva uz istodobnu izgradnju mreže suradnika za budućnost.

Napominjemo da će radionicu voditi dr. sc. Vlatka Petrović, voditeljica Centra za istraživanje, razvoj i transfer tehnologije Sveučilišta u Zagrebu, koja kroz svoju dugogodišnju karijeru blisko surađuje s istraživačkim skupinama i industrijskim partnerima kojima pruža podršku u planiranju i dogovaranju istraživačko-razvojnih suradnji s industrijom te pri komercijalizaciji novih tehnologija i znanja.

EIT Manufacturing Innovation Workshop – Upravljanje partnerstvima u istraživanju i razvoju inovacija dio je serije događaja u okviru EIT Manufacturing Innovation Challengea, projekta kojemu je cilj povezati proizvodne tvrtke i inovativne timove i potaknuti otvorene inovacije u proizvodnoj industriji, a prisutnima će ga predstaviti doc. dr. sc. Miro Hegedić, voditelj poslijediplomskog doktorskog i specijalističkog studija Industrijsko inženjerstvo i menadžment na Fakultetu strojarstva i brodogradnje.

Program radionice možete pronaći u privitku, a prijaviti se možete putem poveznice: http://bit.ly/Innov_Partnership_WS

Informacije o događanju možete pronaći i na stranicama Centra za istraživanje, razvoj i transfer tehnologije te na https://www.facebook.com/cirtt.unizg/ i https://www.linkedin.com/cirtt.unizg/.
  • Privitak
  • Podijeli

Fakultet strojarstva i brodogradnje
Ivana Lučića 5
10002 Zagreb, p.p. 102
MB 3276546
OIB 22910368449
PIC 996827485
IBAN HR4723600001101346933
tel: +385 1 6168 222
fax: +385 1 6156 940
Sveučilište u Zagrebu
Ministarstvo znanosti i obrazovanja

Mapa stranica