Novosti

Na ovoj stranici koristimo kolačiće kako bi korisnici mogli pristupati svojim korisničkim računima te za potrebe analize pristupa fakultetskim stranicama. Nastavljanjem korištenja ove stranice pristajete na kolačiće.



Good Game Zagreb - najveći B2B esports događaj!

Nakon gotovo tri godine pauze, najveći B2B esports događaj se vraća u grad! Mjesto radnje petog izdanja Good Game Zagreba je Boogaloo, vrijeme radnje je 27. i 28.5., a protagonisti su najbolja tech-poduzeća diljem regije.

Središte pozornosti bit će glavni stage na kojem će tech delegacije odmjeriti svoje snage u CS:GO-u i boriti se za titulu najbolje! Osim borbe za titulu, ekipe će se boriti i za udrugu po izboru, kojoj će tri pobjednička mjesta donirati novčana sredstva ovisno o njihovom plasmanu. Uz timove, u Boogaloo-u će nam se pridružiti i njihovi navijači, ali i svi oni željni zabave, druženja, upoznavanja i fine papice!

Osim natjecatelja i njihovih navijača, pozivamo sve studente da uz pozitivnu energiju i navijačke rekvizite ponesu i svoj CV jer će imati jedinstvenu priliku upoznati jedne od najpoželjnijih poslodavaca u regiji, razmijeniti kontakte i tko zna, možda si osigurati i razgovor za posao!

Timovi poslodavaca su: Ars Futura, Locastic, Inceptum, Axilis, FIVE, Superology, A1, Infinum, Nordeus, Serengeti, Algebra, Plavi Tim, Agency04, Iskon, Shape, Async Labs, Nanobit, CloudSense, SofaScore, Q Agency, AdScanner, Undabot, Cinnamon Agency, Visage Technologies, RBA Raiffeisen, Wespa Spaces, Telegram, Games Revolted, Combis, Martian & Machine, Hrvatski Telekom te Diverto/Avola.

Periferiju je osigurao Logitech, monitore Samsung, kompove HGSPOT, a afterom će dirigirati Krankšvester, Zembo Latifa i Dj Boris Motega!

Partneri eventa: Samsung, Telemach, Games Revolted, dentsu, Panteh
Medijski partneri: Netokracija, Telegram, GameHub, Esport Adria, tportal, studentski.hr, žena.hr, Index.hr, Poduzetnik, Reboot, net.hr
Activity partners: Amazinga, Cornhole Croatia, Zagreb Tekken Showdown, Magic Omens, Baloni centar, Ding
Food and Drink partners: Submarine, Zmajska Pivovara, G3, Atlantic, Munchy

Ulaz za sve posjetitelje je FREE!
  • Podijeli

Fakultet strojarstva i brodogradnje
Ivana Lučića 5
10002 Zagreb, p.p. 102
MB 3276546
OIB 22910368449
PIC 996827485
IBAN HR4723600001101346933
tel: +385 1 6168 222
fax: +385 1 6156 940
Sveučilište u Zagrebu
Ministarstvo znanosti i obrazovanja

Mapa stranica