Novosti

Na ovoj stranici koristimo kolačiće kako bi korisnici mogli pristupati svojim korisničkim računima te za potrebe analize pristupa fakultetskim stranicama. Nastavljanjem korištenja ove stranice pristajete na kolačiće.



Kampusijada 2023. - Otvorene prijave za natjecatelje

Otvorene su prijave za natjecatelje za studentsko-sportsko natjecanje Kampusijada 2023.. Ovogodišnja Kampusijada održat će se od 17. do 19. svibnja na Znanstveno-učilišnom kampusu Borongaj pod poznatim sloganom ,,od studenata za studente“.

Okupite ekipu i rezervirajte svoje mjesto na vrijeme! Sve što trebate napraviti jest odabrati sport ili aktivnost i ispuniti prijavnicu na poveznici: https://linktr.ee/kampusijada.
Prijave su otvorene za sve studente u Zagrebu i šire, a sudjelovanje je potpuno besplatno. Zbog velikog interesa, prijave za beerpong, stolni nogomet i stolni tenis odvijat će se na licu mjesta.

Prijave za sportove zatvaraju se 12. svibnja, nakon čega će svi prijavljeni dobiti konačan raspored. Na Instagram i Facebook stranicama Kampusijade osim prijava pronaći ćete sve detalje i planirani raspored aktivnosti. Za sva dodatna pitanja studenti su slobodni javiti se na društvene mreže Kampusijade ili e-mail adresu: kampusijada.borongaj@gmail.com

Tijekom tri dana Kampusijade održavat će se turniri u nogometu, košarci, odbojci, graničaru, stolnom nogometu i stolnom tenisu. Tu su i nezaobilazni beerpong, šahovski turnir te kartaške igre – bela, briškula i trešeta. Također, kvizaši će imati priliku demonstrirati znanje na kvizu koji se ove godine organizira u suradnji s Kvizilijadom.

Najbolje natjecatelje očekuju vrijedne nagrade sponzora Kampusijade: HADO, Padel.hr, FoanSaky putovanja, Amazinga, Muzej Iluzija, ClueGo Escape Room, Decathlon uz potporu Zaklade Petrin korak, Elipsa s.z. te AS usluge. Dakako, kao završnica Kampusijade sprema se i veliki afterparty u suradnji s klubom Boogaloo.

Kampusijada se održava u organizaciji Edukacijsko-rehabilitacijskog fakulteta, Fakulteta prometnih znanosti, Fakulteta hrvatskih studija i njihovih studentskih zborova u suradnji sa Sveučilištem u Zagrebu i Studentskim centrom Sveučilišta u Zagrebu. Važno je naglasiti da je prošlogodišnja Kampusijada vraćena nakon petogodišnje pauze te je ostvarila značajan uspjeh – gotovo 550 natjecatelja te više od 1200 posjetitelja. Za pripremu i realizaciju događaja pobrinuli su se vrijedni studenti volonteri te Organizacijski odbor Kampusijade u sastavu studenata tri fakulteta Znanstveno-učilišnog kampusa Borongaj.   
  • Podijeli

Fakultet strojarstva i brodogradnje
Ivana Lučića 5
10002 Zagreb, p.p. 102
MB 3276546
OIB 22910368449
PIC 996827485
IBAN HR4723600001101346933
tel: +385 1 6168 222
fax: +385 1 6156 940
Sveučilište u Zagrebu
Ministarstvo znanosti i obrazovanja

Mapa stranica