Novosti

Na ovoj stranici koristimo kolačiće kako bi korisnici mogli pristupati svojim korisničkim računima te za potrebe analize pristupa fakultetskim stranicama. Nastavljanjem korištenja ove stranice pristajete na kolačiće.



Oglas za posao: A1 Start program

Kad već izgaraš od fakultetskog znanja i želiš strukturirano uvođenje u svoj prvi posao u struci, postani dio sljedeće pripravničke generacije A1 Start programa profesionalnog razvoja. Započni i razvijaj svoju karijeru uz odličan edukacijski program s najmodernijim platformama za učenje, uz iskusnog i predanog mentora te rad u stvarnom poslovnom okruženju. 

Bez obzira jesi li na završnoj godini studija ili tražiš prvo radno iskustvo nakon završetka fakulteta, A1 Start program je prilagođen tvojim potrebama i ciljevima. Postani dio A1 ekipe i organizacije koja te podržava u postizanju punog potencijala i priprema te za daljnji razvoj karijere u A1! #lansirajkarijeru 

 

Za koga je A1 Start? 

Za apsolvente, diplomante i one koji su u zadnjih 12 mjeseci završili fakultet iz područja STEM-a (FER, PMF, TVZ, FOI, VVG, Algebra, FPZ, FERIT, FSB i sl.) ili društvenih znanosti. 

Prouči timove kojima se možeš pridružiti, razmisli što te najviše zanima i odaberi područje u kojem želiš lansirati svoju karijeru: 

1.     Data Science & Analytics  

2.     IT Systems & Software 

3.     Cyber Security 

4.     IP Technologies 

5.     Digital Marketing 

Za detaljnije informacije o svakom području svakako posjeti A1 Start web stranicu

 

Što se očekuje od tebe: 

·       Strast prema STEM-u:  Bitno je da imaš strast prema STEM području i novim tehnologijama uz želju za kontinuiranim razvijanjem svojih znanja i vještina. 

·       Timski rad: Imamo snažnu kulturu timskog rada, stoga očekujemo timski duh i kolegijalnost u svakodnevnom radu. 

·       Inicijativa: Važno nam je da pokažeš proaktivnost, inicijativu i želju da postigneš svoj puni potencijal – u čemu smo ti najveća podrška. 

·       Mogućnost rada na puno radno vrijeme: Bilo da studij kombiniraš s poslom ili želiš steći svoje prvo radno iskustvo u struci nakon fakulteta važno nam je da možeš raditi 40 sati tjedno jer je ovo ipak tvoj prvi pravi posao.  

·       Dostupnost: Lokacija rada je u Zagrebu, pa bi svakako bilo poželjno da si u mogućnosti raditi kod nas na kampusu (Vrtni put 1). 

 

 

Što možeš očekivati od nas: 

·       Ugovor na neodređeno (stalno zaposlenje) uz 1 godinu mentorstva i strukturiranog uhodavanja u radne zadatke 

·       Edukacije prilagođene tvojim potrebama, jasan razvojni plan 

·       Vrhunske stručnjake kao mentore i opuštenu radnu atmosferu punu podrške 

·       Uz klizno radno vrijeme, za još bolju ravnotežu posla i privatnosti, možeš minimalno jedan dan u tjednu raditi izvan ureda 

·       Naknadu za prijevoz, bonus za uspješne preporuke novih zaposlenika te druge financijske dodatke i nagrade 

·       Laptop i smartphone uz internu tarifu koja daje više nego što ćeš potrošiti, a uz to dobiješ i povoljnije uvjete za svoj kućni internet, TV pakete, telefon 

·       Moderno uređene urede s prostorima za zabavu i odmor te kafići i restoran s povlaštenim cijenama za zaposlenike 

·       MultiSport karticu i fitness centar na kampusu (teretana, bazen i sauna) 

·       Razne popuste na wellness, kulturne, gastro, medicinske i ostale usluge 

·       Dopunsko i dodatno osiguranje i 24-satno osiguranje od nezgode 

·       Osigurali smo parkirna mjesta pod nadzorom za sve limene ljubimce, a ako ti dođe da se provozaš biciklom, uvijek ga možeš povoljno iznajmiti na kampusu 

·       Volimo se zabavljati - najbolji pogled ikad dok piješ kavicu na terasi, druženja, meetupovi, natjecanja i sve ono čime se tvrtke hvale, ali i puno više od toga 

 

Za više informacija posjeti i prouči našu A1 Start web stranicu

Prijavi se do 31.05.2023.

 

 
  • Podijeli

Fakultet strojarstva i brodogradnje
Ivana Lučića 5
10002 Zagreb, p.p. 102
MB 3276546
OIB 22910368449
PIC 996827485
IBAN HR4723600001101346933
tel: +385 1 6168 222
fax: +385 1 6156 940
Sveučilište u Zagrebu
Ministarstvo znanosti i obrazovanja

Mapa stranica