Prijava  ·   Webmail  ·   Kontakt  

 
   Vijesti - arhiva
UDRUŽI SE! jer budućnost je na FSB-u!

Danas se u sklopu DANA FSB-a u auli južne zgrade Fakulteta strojarstva i brodogradnje održava Sajam udruga „UDRUŽI SE!“

Neviđena gužva i šušur odvija se na FSB-u koji je ugostio 15-ak studentskih udruga čija je misija mladim generacijama na vrlo praktičan i eksplicitan način pružiti uvid i u drugu stranu studiranja – volontiranje u studentskim udrugama kao način osobnog razvitka i stjecanja širokog kruga poznanika, referenci te kao dodatni impuls pri budućem zapošljavanju.

Upravo iz „kuhinja“ studentskih udruga izlaze inovacije, proizvodi i ideje kao direktan odraz stečenog znanja tijekom studiranja, i u tome je njihova najveća snaga.

Tako je primjerice, ove godine u sklopu Dana FSB-a, organizirano natjecanje u veslanju na ergometrima, natjecanje u skidanju kotača na bolidu Arctosu Formule Student, Red Bull Formula simulator natjecanje + zona za odmor, SOME Coffee Meeting + predstavljanje prototipa proizvoda, Cro Misc udruga medicine radila je besplatnu kontrolu šećera u krvi i tlaka, E student je osigurao Xbox s kinectom, dok je Udruga studenata veterinarske medicine donijela gmaza s kojim se moglo družiti i slikati, a za kojega je FSB udruga SOME projektirala terarij.

Udruge koje su se predstavile na ovogodišnjem Sajmu udruga FSB-a su: SOME, HSASF Formula, CPSA, Veterina, eStudent, HUSB, HoFSB, HUSZ, ESTIEM, Udruga Mehatroničara, CroMisc, Studentska Sekcija HDKI, ESN Zagreb, BEST, SUPEUS. Sajam udruga FSB-a organizirala je Udruga studenata inženjerstva materijala – SOME, koja svojim dvogodišnjim radom pokušava zainteresirati svoje članove i pratitelje zanimljivim događajima, druženjima i aktivnostima.

Dođite i posjetite i druge aktivnosti povodom Dana FSB-a!

Ostale vijesti iz kategorije

 IZLAZ IZ ARHIVE


Fakultet strojarstva i brodogradnje, Ivana Lučića 5, 10002 Zagreb, p.p. 102, Croatia
MB 3276546; OIB: 22910368449; PIC: 996827485; IBAN: HR4723600001101346933, tel: +385 1 6168 222, fax: +385 1 6156 940