Vijesti
FSB locator :
studomat međ. suradnja
user@fsb.hr :
ulaz provjera
Facebook Fan Page:
Prikaži zadnjih: 10 | 20 | 50 | 100 | vijesti

Dobrodošli!
Dobrodošli na web stranice studentskog portala Fakulteta strojarstva i brodogradnje!

Ovdje ćete moći lako pronaći sve informacije vezane uz obaveze na fakultetu, novosti i aktivnosti koje bi vas mogle zanimati. Sadržaj obavijesti bit će većinom prilagođen studentima kako bi upravo njima feed bio pregledniji, a time i informacije brže i lakše dostupne.

sakrij...
Studenti FSB-a pobijedili na međunarodnom natjecanju Air Cargo Challenge 2015

Tim Hrvatske udruge studenata zrakoplovstva (HUSZ) osvojio je prvo mjesto na međunarodnom natjecanju Air Cargo Challenge - ACC 2015 koje se održavalo u Stuttgartu 7.-10. kolovoza 2015. Više o ovom izvanrednom rezultatu pogledajte na ovom linku. Čestitamo pobjednicima!

Ivo Džijan, 12.08.2015.

» link

Natječaj za nagrađivanje diplomskih radova studenata UNIZAG FSB-a iz područja održivog razvoja energetike, voda i okoliša

Međunarodni centar za održivi razvoj energetike, voda i okoliša (SDEWES Centre) u suradnji sa Sveučilištem u Zagrebu, Fakultetom strojarstva i brodogradnje raspisuje natječaj za nagrađivanje diplomskih radova studenata UNIZAG FSB-a iz područja održivog razvoja energetike, voda i okoliša. Pravo prijave imaju svi studenti s diplomskim radom obranjenim u akademskoj godini 2014./2015. Prijave se šalju do 1. rujna 2015. godine. Detalji su u privitku.

Ivo Džijan, 28.07.2015.

» privitak

Končar – Profesionalne kuhinje traži strojara

Končar – Profesionalne kuhinje d.o.o. traži diplomiranog inženjera / magistra inženjera strojarstva ili apsolventa fakulteta strojarstva i brodogradnje za rad u tehničkom uredu u Zagrebu, na razradi tehničke dokumentacije. Prednost imaju studenti konstrukcijskog smjera.  Prijave se šalju do 27. srpnja 2015. godine. Detalji su u privitku.

Ivo Džijan, 16.07.2015.

» link

Obavijest studentima

Svi studenti Fakulteta strojarstva i brodogradnje kojima trebaju potvrde, vezano na ostvarivanje dodatnih bodova na natječaju za smještaj u studentske domove, mogu se javiti u studentsku referadu radi ovjere dokumenata, najkasnije do 24. srpnja. 2015. godine.

Andreja Eškić, 15.07.2015.

Javno predavanje: Stanislav Boldyryev, NEWFELPRO projekt ''CARBEN'' i Oleksandr Perevertaylenko projekt DISKNET

U četvrtak 16. srpnja u 11,00 sati u dvorani D Fakulteta strojarstva i brodogradnje, održat će se predavanje gostujućih istraživača koji rade na Zavodu za energetska postrojenja, energetiku i ekologiju u sklopu međunarodnih projekata stipendiranja i mobilnosti NEWFELPRO i DISKNET. Oleksandr Perevertaylenko predstaviti će „The experience of energy saving retrofit of district heating consumers systems“ u projektu DISKNET, a dr.sc. Stanislav Boldyryev predstaviti će projekt ''CARBEN'' – "Carbon footprint reduction and energy efficiency via development an advanced techniques for Total Site integration". Sažeci predavanja i životopisi istraživača nalaze se u privitku.

Ivo Džijan, 14.07.2015.

» privitak

Usmeni ispit iz predmeta "Elte i el. strojevi" za studente koji su pismeni ispit položili putem kolokvija ili imaju ponovljeni usmeni a prijavili su rok za 15.07.15.

Usmeni ispit iz predmeta "Elte i el. strojevi" za studente koji su pismeni ispit položili putem kolokvija ili imaju ponovljeni usmeni a prijavili su rok za 15.07.15.

Željka Kelečić, 14.07.2015.

» više


Raspored usmenih ispita za studente koji su položili putem kolokvija ili imaju ponovljeni usmeni iz predmeta elektronika i elte. i elektronika Z za 15.07.15.

Raspored usmenih ispita za studente koji su položili putem kolokvija ili imaju ponovljeni usmeni iz predmeta elektronika i elte. i elektronika Z za 15.07.15.

Željka Kelečić, 14.07.2015.

» više