Prijava  ·   Webmail  ·   Kontakt  

 

   Vijesti
U privitku se nalazi odluka o produljenju roka za završetak poslijediplomskog doktorskog studija.
Stipendije Sveučilišne agencije za frankofoniju za 2016. g.
ANAMARIJA FALKONI: Obrana konačne teme
U ponedjeljak 30. studenog 2015. u 12,30 sati, u Maloj vijećnici (1. kat južne zgrade) Fakulteta strojarstva i brodogradnje, održat će se javna obrana konačne teme doktorskog rada Anamarije Falkoni, mag.ing.mech. pod naslovom: "NAPREDNO PLANIRANJE ENERGETSKI SAMODOSTATNIH ŠIRIH GRADSKIH PODRUČJA KROZ RAZVOJ PAMETNOG ENERGETSKOG SUSTAVA". Studijski savjetnik je doc. dr. sc. Goran Krajačić.  
Pozivamo vas na Dan otvorenih vrata Fakulteta strojarstva i brodogradnje, koji će se održati u srijedu 25.11.2015. u 13 sati u okviru Dana fakulteta. Obilazak uključuje posjetu Laboratoriju za projektiranje izradbenih i montažnih sustava, Laboratoriju za motore i vozila, Laboratoriju za zavarivanje, Centru za aditivne tehnologije, FSB knjižnici i obilazak A dvorane. Okupljanje je ispred južne zgrade Fakulteta, I. Lučića 5, Zagreb.
POJ
Fakultet strojarstva i brodogradnje Sveučilišta u Zagrebu od 24. do 27. studenoga 2015. obilježava svoje dane. Tim povodom pozivamo vas na tribinu s gostujućim predavačem Tonijem Milunom, izložbu Algoritamski susret prof. dr. sc. Vlatka Čerića i Centra za aditive tehnologije FSB-a, tribinu HUSZ-a, Dan otvorenih vrata, Dane karijera i predstavljanje studentskih udruga te Svečanu sjednicu Fakultetskog vijeća koja će se održati u petak 27. studenoga u 12 sati u dvorani A (Ivana Lučića 5, Zagreb).
Program aktivnosti se nalazi u prilogu.
POJ
Predaja diplomskih radova
Završen DIPLOMSKI RAD u 1. roku diplomskih ispita diplomskog studija ak. god. 2015./2016. predaje se u četvrtak 26. studenog 2015. u vremenu od 10 do 12 sati u Referadu za završne i diplomske ispite. 
Rad je potrebno prethodno urudžbirati u Urudžbenom zapisniku. 
Studenti strojarstva predaju DVA tvrdo uvezana primjerka rada, a studenti brodogradnje DVA tvrdo i JEDAN spiralno uvezan primjerak rada. Rad se isti dan predaje u Knjižnicu FSB-a u elektroničkoj verziji (na CD-u u PDF formatu) zajedno s izjavom o objavljivanju na webu.
Plan sjednica Odbora za poslijediplomske studije
Na linku je obajvljen plan održavanja sjednica Odbora za poslijediplomski studij. Molimo studente doktorskih studija, kao i njihove mentore, da svoje aktivnosti koje su vezane za sjednice Odbora planiraju prema navedenim datumima. U slučaju izmjena, podaci će biti ažurirani.
AMALIJA HORVATIĆ: Obrana konačne teme
U utorak 8. prosinca 2015. u 11,00 sati, u Vijećnici-S (3. kat sjeverne zgrade) Fakulteta strojarstva i brodogradnje, održat će se javna obrana konačne teme doktorskog rada Amalije Horvatić, mag.ing.mech. pod naslovom: "USPOSTAVLJANJE SLJEDIVOSTI KOD RAČUNALNE TOMOGRAFIJE U DIMENZIONALNOM MJERITELJSTVU ". Studijski savjetnik je prof. dr. sc. Biserka Runje.  
Natječaj za suradničko zvanje i radno mjesto asistenta, za područje tehničkih znanosti, znanstveno polje strojarstvo u Zavodu za zavarene konstrukcije, objavljen je 20. 11. 2015. g. u Večernjem listu i u N. N. Natječaj je otvoren 30 dana i nalazi se u prilogu obavijesti. 
Podjela završnih zadataka
U privitku se nalaze opbavijesti o podjeli završnih zadataka za studente koji su predali molbe za zadavanje.
Popis brucoša FSB-a u akademskoj godini 2015./2016.
Na stranicama studentske službe je objavljen popis brucoša FSB-a u akademskoj godini 2015./2016.
Otvorena je službena stranica Dani FSB-a na adresi http://dani.fsb.hr na kojoj možete naći sve informacije o ovoj manifestaciji.
Na 20. Smotri Sveučilišta u Zagrebu održanoj od 12. do 14. studenog 2015. u Studentskom centru nastup FSB-a nagrađen je priznanjem u kategoriji najbolje uređeni izložbeni prostor.
I ovoga proljeća BEST te vodi na nezaboravne seminare pune zabave, druženja, učenja nečeg novog i još mnogo, mnogo više u više od 17 različitih gradova. A da saznaš zašto su BESTovi seminari uistinu nezaboravni, sve što trebaš napraviti je ispuniti prijavu na best.eu.org najkasnije do 29.11.
Za dodatne informacije pogledaj privitak, prati našu facebook stranicu ili se javi na sofija.kranjcec@best.hr.
Poništava se natječaj objavljen 28. listopada 2015. u Narodnim novinama broj 118, Hrvatskom zavodu za zapošljavanje te mrežnim stranicama Fakulteta za radno mjesto I. vrste, stručni suradnik za poslove međunarodne nabave u Službi za vanjsku suradnju u Dekanatu i Tajništvu. Tekst poništenja natječaja nalazi se u prilogu. 
U programu CEEPUS otvoren je Natječaj za odlazne i dolazne prijave za mobilnost u kategoriji „Freemover“ – mobilnosti van CEEPUS mreža. Natječaj je otvoren do 30. studenoga 2015. godine. Više informacija nalazi se u privitku.  
Novosti
Obavijesti dekanata
Oglasi o radnim mjestima i stipendijama
Obavijesti studentske službe
Ostale kategorije

 ARHIVA VIJESTIFakultet strojarstva i brodogradnje, Ivana Lučića 5, 10002 Zagreb, p.p. 102, Croatia
MB 3276546; OIB: 22910368449; PIC: 996827485; IBAN: HR4723600001101346933, tel: +385 1 6168 222, fax: +385 1 6156 940