Novosti

Na ovoj stranici koristimo kolačiće kako bi korisnici mogli pristupati svojim korisničkim računima te za potrebe analize pristupa fakultetskim stranicama. Nastavljanjem korištenja ove stranice pristajete na kolačiće.



Prvi Career Match Day održava se online!

Prvi Career Match Day održati će se u online formatu putem Zoom aplikacije 28. travnja, prijave su produljene do 23. travnja pa još uvijek stigneš osigurati svoje mjesto!  Career Match Day je izvanredna prilika za studente da iskuse razgovor za posao kroz kombinaciju speed datea i intervjua za posao. Događaj organizira tim STARTER i eSTUDENT Mreže Rijeka koji su dio udruge eSTUDENT.



Što je Career Match Day? 

Career Match Day je događanje koje spaja studente ekonomije i tehničkih znanosti s poslodavcima. Mogu se prijaviti studenti svih sveučilišta, a studentima je ovo idealna prilika da se predstave poduzećima, dobiju feedback od potencijalnog poslodavca te ako impresioniraju predstavnike poduzeća sa svojim radom mogu dobiti praksu, pripravništvo ili posao.

Kroz kratke selekcijske intervjue u trajanju od 7 minuta studenti će imati priliku razgovarati s poslodavcem. Nakon toga će unutar 3 minute jedni drugima potpuno anonimno putem aplikacije dati povratnu informaciju o proteklom intervjuu.

 

Koga možete očekivati na CMD-u?

Ove godine na CMD-u možete pronaći tri kategorije poduzeća: Ekonomija,  STEM A i STEM B.

U kategoriji Ekonomija nalaze se trgovački lanac Kaufland i računovodstvena organizacija KPMG Croatia. Kaufland sa svojih 42 poslovnice u Hrvatskoj nudi najbolji izbor za kupnju svih kućanskih potrepština na jednom mjestu, dok KPMG Croatia pruža profesionalne usluge u okviru revizije, poreznog savjetovanja, računovostva, prava i poslovnog savjetovanja.

Unutar područja STEM A nalazi se vodeća tvrtka u pružanju inovativnih softverskih aplikacija u području aviokompanija i zdravstvene industrije – 2e Systems; potom kompanija koja radi na atraktivnim područjima testnih softvera za automobilske industrije za kupce iz vodećih automoto industrija kako što su BMW, Audi, Daimler, Toyota itd.- dSPACE engineering i Factory, vodeći pružatelj usluga razvoja aplikacija na Pimcore platformi na hrvatskom tržištu. Njihova primarna misija je pružanje usluga digitalizacije startupima i korporacijama izradom kompleksnih web i mobilnih rješenja.

U kategoriji STEM B našla se agencija Infinium koja se bavi dizajnom i razvojem digitalnih rješenja već 16 godina. Nagrađivani mnogim nagradama, prisutni su i na globalnom tržištu, te agencija Ars Futura koja se bavi kreativnim dizajnom te razvojem web i mobilnih rješenja. Naposljetku dolazi jedna od 50 najbrže rastućih tech kompanija u središnjoj Europi – Agency04 koja izrađuje kompleksne web i mobilne aplikacije. Fokus agencije je na high-tech proizvodima, a ne brzim rješenjima.

O svakoj kompaniji možeš pročitati više klikom na link.

Ako želiš imati nezaboravno iskustvo i stvoriti priliku za radni odnos u budućnosti s jednim od navedenim poslodavcima prijavi se i upecaj svoju priliku!

Zaprati STARTER na Facebooku i Instagramu, a više informacija o eSTUDENTu i budućim radionicama pronađi na webu, Instagramu, Facebooku i LinkedInu. Sve novosti vezane uz rad udruge saznaj prijavom na newsletter.
  • Podijeli

Fakultet strojarstva i brodogradnje
Ivana Lučića 5
10002 Zagreb, p.p. 102
MB 3276546
OIB 22910368449
PIC 996827485
IBAN HR4723600001101346933
tel: +385 1 6168 222
fax: +385 1 6156 940
Sveučilište u Zagrebu
Ministarstvo znanosti i obrazovanja

Mapa stranica