Novosti

Na ovoj stranici koristimo kolačiće kako bi korisnici mogli pristupati svojim korisničkim računima te za potrebe analize pristupa fakultetskim stranicama. Nastavljanjem korištenja ove stranice pristajete na kolačiće.



Prijavite se na natjecanje EVO-R u organizaciji EIT Manufacturing inovacijske zajednice, osmislite kreativno rješenje i osvojite vrijedne nagrade!

Prijave za natjecanje EIT Manufacturing inovacijske zajednice pod nazivom EVO-R (Evolution of Research Results) su u tijeku.

EVO-R je natjecanje osmišljeno s ciljem da podupre rješenja vezana uz proizvodnju koja su razvijena uz pomoć regionalnih ili nacionalnih programa, a proizvele su ih tvrtke koje dolaze iz RIS država, među kojima je i Hrvatska, i pomogne im izaći na europska i svjetska tržišta.

Prijavom na spomenuti otvoreni poziv maksimalno 25 odabranih organizacija primiti će do 30.000 eura financijske podrške.

Prihvatljivi prijavitelji su pojedinci i istraživački timovi, start-up tvrtke, SME-jevi, sveučilišta, organizacije za istraživanje i tehnologiju (engl. Research and Technology Organizations) i istraživački centri u vlasništvu sveučilišta iz RIS država s već razvijenim prototipom koji rješava izazove vezane uz proizvodnju i ima uvjerljiv financijski, društveni i okolišni utjecaj.

Odabrani prijavitelji će danu financijsku potporu moći iskoristiti za:

1. Pretvorbu rezultata istraživanja u small-scale rješenja, proizvode i usluge
2. Identificiranje potencijalnih kupaca na EU i svjetskim tržištima
3. Pripremu za lansiranje proizvoda/usluge na tržište
4. Stjecanje certifikata vezanih uz proizvod/uslugu koja će pomoći pri daljnjem razvoju poslovanja u određenom industrijskom sektoru ili tržištu
5. Pokretanje tvrtke
 
Prijaviti se možete najkasnije do 20. lipnja 2021. do 17.00 sati, i to na način da potpunu prijavu koja se sastoji od popunjenoga EVO-R predloška i popunjenoga financijskog plana i projekcije prihoda pošaljete na ris@eitmanufacturing.eu s nazivom maila EIT Manufacturing EVO-R – (IME PRIJEDLOGA). Ukupna veličina oba dokumenta ne smije biti veća od 20MB.

Sve ostale uvjete, pravila, kriterije i potrebnu dokumentaciju možete pronaći na službenima stranicama poziva: http://ris.eitmanufacturing.eu/call-evo-r/

Sva dodatna pitanja molimo da uputite na adresu e-pošte: adam.sebestyen@eitmanufacturing.eu

Informacije o pozivu možete pronaći i na stranicama Centra za istraživanje, razvoj i transfer tehnologije te na https://www.facebook.com/cirtt.unizg/ i https://www.linkedin.com/cirttunizg.
  • Podijeli
Ostale vijesti iz kategorije

Fakultet strojarstva i brodogradnje
Ivana Lučića 5
10002 Zagreb, p.p. 102
MB 3276546
OIB 22910368449
PIC 996827485
IBAN HR4723600001101346933
tel: +385 1 6168 222
fax: +385 1 6156 940
Sveučilište u Zagrebu
Ministarstvo znanosti i obrazovanja

Mapa stranica