Četvrtak, 29.06.2017.    naslovnica


Katalog knjiĹľnice

SloĹľeno pretraĹľivanje

ProduĹľivanje knjiga online

  Objava digitalne inaÄŤice cjelovitog teksta preddiplomskog završnog rada i diplomskog rada

Cjeloviti tekstovi svih ocjenskih radova (preddiplomskog, diplomskog i poslijediplomskog studija) u cijelosti se objavljuje u digitalnom repozitoriju Fakulteta te na mreĹľnim stranicama SveuÄŤilišta najkasnije mjesec dana nakon obrane (sukladno ÄŤl. 83. st. 11. Zakon o znanstvenoj djelatnosti i visokom obrazovanju). U tu se svrhu potpisuju autorske izjave.  Osim studenata, izjavu potpisuje i voditelj (mentor) rada. U izuzetnim situacijama, ukoliko izmeÄ‘u Fakulteta i druge institucije postoji ugovor kojim se regulira tajnost podataka, objavljivanje cjelovitog teksta preddiplomskog završnog rada ili diplomskog rada moĹľe biti odgoÄ‘eno i duĹľe, u skladu s rokim definiranim ugovorom. U tom sluÄŤaju obvezno je priloĹľiti ugovor. Ukoliko ne postoji ugovor a Ĺľeli se iskoristiti rezultate istraĹľivanja, uz suglasnost mentora i studenta, objavljivanja cjelovitog rada moĹľe se odgoditi do 2 godine.Upute studentima za objavljivanje rada u repozitoriju te autorske izjave nalaze se u privitku.  


 08.12.2014.
  
Odaberite broj poruka po stranici:   10   20   50   100   SVE  
Arhiva - ArchiveNatrag na vrh

Radno vrijeme:
pon. - petak
8-18h

Telefoni:
01/ 6168-213
01/6168-223
01/6168-454

Fax:01/6168-213

e-mail: KnjiĹľnica

Knjižnica je prvenstveno namijenjena studentima i znanstveno-nastavnom osoblju Fakulteta strojarstva i brodogradnje, no otvorena je svima za korištenje. Sadrži pretežno stručnu literaturu iz područja strojarstva i brodogradnje.

Bibliotečna građa: knjige, periodičke publikacije, zbornici, magisteriji i doktorati...


Sveučilište u Zagrebu / University of Zagreb Natrag na početnu stranicu / Back to main page Ispiši stranicu na pisač / Print this page Natrag na početnu stranicu / Back to main page Sveučilište u Zagrebu / University of Zagreb Cut&Paste