Marketing

MEDIJSKE INFORMACIJE O ČASOPISU POLIMERI

Društvo plastičara i gumaraca započelo je objavljivati 1. listopada 1980. časopis za plastiku i gumu POLIMERI. Od 1998 izdavač je Društvo za plastiku i gumu. Suizdavač je Društvo polimerijskih inženjera.

Karakter časopisa je znanstveni, stručni, obrazovni i poslovni, a u svakom broju donosi mnoštvo informacija o najnovijim dostignućima na područjima plastike i gume te potrebne opreme.

Časopis POLIMERI jedino je izdanje ove vrste u Hrvatskoj. Dio naklade šalje se u inozemstvo. Časopis referiraju sekundarne publikacije: Chemical Abstract, Maro Polymers, Referativnij žurnal, RAPRA i drugi. Tekstove pohranjuje i petnaestak podatkara diljem svijeta. U pripremi je uključivanje na Internet.

Časopis POLIMERI čita zainteresirano rukovodno osoblje, tehnički stručnjaci, ekonomisti, pravnici i ostali zainteresirani stručnjaci koji rade kod proizvođača polimerizata i dodataka, polimernih materijala, opreme, plastičnih i gumenih dijelova, znanstvenici, nastavnici te ostali zainteresirani za ovo područje ljudskog djelovanja. Stoga se oglašavanjem u POLIMERIMA obraćate vrlo širokom krugu zainteresiranih, koji se bave polimerstvom.

Podatke o cijenama oglašavanja možete naći ovdje.