Login
atlantis_login
sitebuilder_login

Palfi, Vedran

Kratki životopis

Vedran Palfi, mag. ing., FSB - Fakultet strojarstva i brodogradnje

Vedran Palfi rođen je 30. srpnja 1991. godine u Zagrebu. Jezičnu gimnaziju završio je 2010. u Zagrebu. Iste godine upisuje preddiplomski studij strojarstva na Fakultetu strojarstva i brodogradnje. Završni rad obranio je u rujnu 2015. godine. Iste godine upisuje diplomski studij strojarstva, smjer inženjerstvo materijala. U prosincu 2017. diplomirao je na temu „Ispitivanje degradacije biorazgradivog polimera u morskoj vodi“ pod mentorstvom doc. dr. sc. Irene Žmak.

Tijekom diplomskog studija sudjelovao je u programu Erasmus+ studentske mobilnosti u Estoniji na fakultetu Tallinn University of Technology u trajanju od 6 mjeseci. U sklopu preddiplomskog studija odrađuje stručnu praksu u TŽV Gredelj d.o.o, dok je stručnu praksu na diplomskom studiju odradio u poduzeću Feroimpex automobilska tehnika d.o.o.

Nakon završetka studija zapošljava se kao stručni suradnik na Fakultetu strojarstva i brodogradnje na Zavodu za materijale na projektu „Inovativna hrvatska rješenja za globalnu automobilsku industriju“.

Aktivno se služi engleskim jezikom te osnovama njemačkog jezika.

Irena Žmak, 18.04.2018. 11:10