Login
atlantis_login
sitebuilder_login

Glasnik AMAC broj 20

Irena Žmak, 18.02.2015. 13:30

U nastavku možete preuzeti novi broj Glasnika Saveza AMAC/AMCA društava bivših studenata i prijatelja Sveučilišta u Zagrebu.

Poštovani i dragi alumni i prijatelji Sveučilišta u Zagrebu,

posebno nam je zadovoljstvo predstaviti vam novi broj Glasnika Saveza AMAC/AMCA društava bivših studenata i prijatelja Sveučilišta u Zagrebu koji se nalazi na mrežnim stranicama Saveza.

Vjerujemo da ćete već na prvi pogled uočiti novi osvježen izgled Glasnika koji nam je omogućio dekan Fakultet prometnih znanosti donacijom usluga svoga Ureda za izdavačku djelatnost te stručne pomoći kolege Ante Kulušića. Ovim putem svima najljepše zahvaljujemo na uloženom trudu, vremenu te odlično obavljenom poslu!

Velika nam je čast i zadovoljstvo u ovome broju predstaviti novu upravu Sveučilišta u Zagrebu na čelu s novoizabranim rektorom prof. dr. sc. Damirom Borasom, koji se u svojem obraćanju alumnima i prijateljima Sveučilišta u Zagrebu založio za daljnje povezivanje i jačanje međusobne komunikacije i partnerskih odnosa. Nadalje, donosimo izvješće o radu AMAC Saveza, a prigodnim tekstom obilježavamo dvije obljetnice našega sveučilišta - 345 godina od njegova utemeljenja i 140 godina od osnutka modernoga sveučilišta. Pročitajte i novosti iz naših AMAC udruga u zemlji i svijetu te pogledajte kratki pregled najvažnijih događanja s našega sveučilišta u prethodnom razdoblju.

Nadamo se da će Vam teme našega novoga Glasnika biti zanimljive te da će Vas potaknuti na daljnje aktivnosti kojima se jača međusobna povezanost alumna kao neizostavne snage razvoja Sveučilišta u Zagrebu. Koristimo priliku još jednom zahvaliti autorima članaka na trudu i vremenu uloženom u njihovu pripremu.

Alumni ured Sveučilišta u Zagrebu stoji Vam na raspolaganju za moguće upite i konzultacije. S veseljem očekujemo Vaše prijedloge i sugestije za poboljšanje i razvoj alumni aktivnosti na našem sveučilištu.

Želimo Vam ugodno čitanje!

Uredništvo Glasnika