Login
atlantis_login
sitebuilder_login

Novi broj Glasnika ALUMNI UNIZG

Irena Žmak, 22.12.2015. 10:38

U nastavku je link na novi broj Glasnika ALUMNI UNIZG i pismo tajnika Alumni ureda Sveučilišta u Zagrebu.

Poštovani i dragi alumni,

posebna nam je čast i zadovoljstvo predstaviti vam novi broj Glasnika ALUMNI UNIZG - Saveza društava bivših studenata Sveučilišta u Zagrebu koji se nalazi na mrežnim stranicama.

Drago nam je što Vam i u ovome broju možemo prikazati novosti iz naših alumni društava  i našeg Sveučilišta u vremenu od prethodnog  broja Glasnika.

Svima koji su sudjelovali na ovogodišnjem Saboru Saveza još jednom zahvaljujemo na sudjelovanju, a oni koji su to zbog nekog razloga propustili, u Glasniku mogu pročitati o atmosferi na Saboru, ali i o donošenju novoga Statuta. Velika je novost da prihvaćanjem novog Statuta naš Savez dobiva novi akronim: ALUMNI UNIZG koji će, vjerujem, biti prepoznatljiv onima koji se po prvi puta susretnu s našim djelatnostima. 

Vjerujem da će Vam biti zanimljivo pročitati sve o radu nove Uprave u prvoj godini mandata te novim planovima i izazovima koji nas očekuju. Brojni su i zanimljivi prilozi naših alumni udruga iz zemlje i svijeta, a posebnu pozornost obratite na obilježavanje 25 godina postojanja dvije „najstarije“ udruge iz inozemstva: AMAC Midwest i AMCA Toronto.

Nadam se da ćete u ovo blagdansko vrijeme koje najradije provodimo s obitelji, pronaći vremena i za svoju Alma Mater – svoje Sveučilište i pročitati  što i kod nas ima nova. Uredništvo Glasnika Vam želi ugodno čitanje!

Koristim priliku u ime predsjednice Saveza profesore emerite Helene Jasne Mencer i svoje osobno zaželjeti Vam blagoslovljen Božić te sretnu i uspješnu novu godinu!

Paula Pavletić, prof.
Rektorski zbor RH / Alumni ured Sveučilišta u Zagrebu
Croatian Rector Conference / University of Zagreb, Alumni office
Secretary General

Irena Žmak Mladen Franz AMAC alumni FSB - AMAC AMCA UNIZG SRETNA 2016