Login
atlantis_login
sitebuilder_login

Predavanje 13. 11. 2019. Damir Vanđelić, dipl. ing.

Irena Žmak, 06.11.2019. 10:24

Dragi alumni, savez društava bivših studenata Sveučilišta u Zagrebu – Alumni UNIZG poziva vas na predavanje pod nazivom Moja alumni priča koje će se održati u srijedu, 13. studenoga 2019. u 16 sati u auli Sveučilišta u Zagrebu, Trg Republike Hrvatske 14, Zagreb. U prilogu su dodatne informacije.

Novo: Album fotografija s predavanja

Alumnus Sveučilišta u Zagrebu Damir Vanđelić, diplomirani inženjer strojarstva i jedan od najistaknutijih menadžera u Hrvatskoj, prisjetit će se kratkih crtica iz svojih studentskih dana, govorit će o strojarstvu kao struci te se iz perspektive top menadžera osvrnuti na kvalitete koje studij daje mladim ljudima. O tome kako je strojarstvo utjecalo na razvoj njegove karijere te koja su znanja i vještine danas potrebne hrvatskom društvu, kao i o važnosti cjeloživotnog obrazovanja, poslušajte u razgovoru namijenjenom bivšim i sadašnjim studentima Sveučilišta u Zagrebu.

Predavanje se organizira u povodu proslave 350. obljetnice Sveučilišta u Zagrebu i obilježavanja 100. godišnjice djelovanja Fakulteta strojarstva i brodogradnje Sveučilišta u Zagrebu.

Veselimo se Vašem dolasku!

Irena Žmak AMAC FSB Poziv na predavanje Moja alumni priča - Damir Vanđelić, 13. 11. 2019. u 16 sati