Login
atlantis_login
sitebuilder_login

MLADI MLADIMA: Kompozitni materijali u suvremenoj zrakoplovnoj industriji

Irena Žmak, 07.12.2015. 12:33

Ponosno najavljujemo da će i ove godine Danijel Drezga, mag. ing. mech. održati motivacijsko predavanje za studente o izgradnji karijere na području suvremenih kompozitnih materijala. Više u nastavku. Cool

Predavanje pod naslovom "Mladi mladima: Kompozitni materijali u suvremenoj zrakoplovnoj industriji - motivacijsko predavanje" održat će se u petak, 11. 12. 2015. u 9:00 u Predavaonici 1 (A-204) sjeverne zgrade Fakulteta. Predviđeno trajanje predavanja je do 10 sati.

Danijel Drezga, mag. ing. mech. zaposlen je u tvrtki Fischer Advanced Composite - Components AG (FACC AG) u Austriji. Studij na Fakultetu strojarstva i brodogradnje započeo je na studiju zrakoplovstva, a diplomirao je 2011. godine na studiju strojarstva, smjer Inženjerstvo materijala. Životopis i područja djelatnosti Danijela Drezge, mag. ing. mech. pročitajte na njegovom profilu na LinkedInu.

Predavanje će pokriti područja trendova razvoja i tehnologija izrade proizvoda od kompozitnih materijala u zrakoplovnoj, a dijelom i automobilskoj industriji. Između ostalog, predstavit će se uspješno završen projekt SARISTU (Smart intelligent aircraft structures):

FACC presents latest winglet technology - News & Press - News - FACC

FACC presents its winglet technology _ JEC Composites

te projekt Red Bull Air Race Winglet, uz zanimljive uzorke.

Posjet Danijela Drezge, mag. ing. mech. organiziraju prof. dr. sc. Zdravko Schauperl i doc. dr. sc. Irena Žmak sa Zavoda za materijale te AMAC FSB.


Irena Zmak Danijel Drezga Predavanje 2015

Privitci