Login
atlantis_login
sitebuilder_login

Poziv na Tribinu Zavoda: Take off with ESG - Insights into Aviation Solutions

Milan Vrdoljak, 03.05.2019. 09:14

U okviru Tribine Zavoda za zrakoplovno inženjerstvo održat će se predavanje "Take off with ESG - Insights into Aviation Solutions" u utorak 14. svibnja 2019. u 12h na Fakultetu strojarstva i brodogradnje. Više ...

 

Na predavanju "Take off with ESG - Insights into Aviation Solutions" njemačka tvrtka ESG prezentirat će projekte vezane za razvoj složenih elektroničkih i računalnih sustava i njihove integracije na zrakoplovima, prvenstveno vezano za sigurnosne zadaće (Aircraft Integration, Mission System Development, Aircraft Upgrades for Police, Special Forces, Search and Rescue and Military). Djelatnici tvrtke ESG Marko Kleiner, Rolf Berger, Tibor Gašparac i Tim Mehling predstavit će projekte tvrtke kroz tri kratke prezentacije.  

Ovo javno predavanje namijenjeno je studentima Studija zrakoplovstva, ali i svim studentima i djelatnicima Fakulteta strojarstva i brodogradnje, kao i svim zainteresiranim za zrakoplovno inženjerstvo te zrakoplovnu tehniku općenito. Pozivamo vas na Tribinu Zavoda za zrakoplovno inženjerstvo "Take off with ESG - Insights into Aviation Solutions" u utorak 14. svibnja 2019. u 12h na Fakultetu strojarstva i brodogradnje, Ivana Lučića 5 u Plavoj dvorani (istočna zgrada, sjeverni ulaz, 3. kat, prema uputama na donjoj slici).

X X