Obavijesti vezane za pandemiju COVID-19
Katalog knjižnice
Produživanje knjiga online
Doktorski rad Ivane Gledić pod naslovom "Propagacija oštećenja brodske konstrukcije izazvanoga sudarom ili nasukavanjem" (mentor prof. dr.sc. Joško Parunov) dostupan je u elektroničkoj verziji na web stranicama Fakulteta do 21.travnja 2021. god.
 FSB Obavijesti
Jelena Bolkovac
6. travnja 2021.
Doktorski rad D.A. Pugara "Utjecaj nanočestica cinkova oksida na strukturu i svojstva mješavine poli(vinilalkohola) i hitozana" (mentor prof.dr.sc. Tatjana Haramina) dostupan je u elektroničkoj verziji na web stranicama Fakulteta do 21. travnja 2021. god.
 Vijesti iz knjižnice
Tamara Krajna
6. travnja 2021.
CROSBI je objavio novu funkcionalnost - Tko je tko u CROSBI-ju.  Da biste bili vidljiviji možete urediti i javno objaviti svoj CROSBI profil. Prijavite se u CROSBI svojim AAI korisničkim podacima te odaberite opciju "uredi profil". Unesite željene podatke te na dnu stranice odaberite opciju 'Suglasan/suglasna sam da ovdje uneseni podaci budu vidljivi na javnom profilu'.
 Vijesti iz knjižnice
Tamara Krajna
15. veljače 2021.
Knjižnica do daljnjega radi za korisnike od ponedjeljka do petka između 8:30 i 15 sati. Korisnici u navedenom periodu mogu vratiti i posuditi knjige (bez prethodne najave), ali ne mogu se zadržavati u prostoru Knjižnice. Čitaonice su otvorene od 8 do 20 sati od ponedjeljka do petka. Vikendom nije moguć pristup Čitaonicama. Molimo pratite stranicu Knjižnice o daljnjim vijestima.
 Vijesti iz knjižnice
Andrea Zabjan Bogut
26. siječnja 2021.


Arhiva