Početna

Na ovoj stranici koristimo kolačiće kako bi korisnici mogli pristupati svojim korisničkim računima te za potrebe analize pristupa fakultetskim stranicama. Nastavljanjem korištenja ove stranice pristajete na kolačiće.

Katalog knjižnice
Produživanje knjiga online

Hrvatska Studentska Asocijacija: tvoja prilika da iskusiš Više od studiranja

Hrvatska Studentska Asocijacija (HSA) otvara vrata novim članovima nudeći pregršt novih znanja, iskustva, druženja i svega što čini Više od studiranja.

Ova studentska udruga promovira profesionalni razvoj studenata kroz praktično iskustvo, čime omogućava studentima da teorijska znanja stečena na fakultetu primijene u stvarnom svijetu.

HSA je podijeljena u 6 funkcionalnih timova za koje se članovi mogu opredijeliti: Ljudski potencijali; Marketing; Financije; Međunarodna suradnja; studentski poslovni list "Manager Magazine"; Kultura, zabava i sport

Članovi HSA aktivno sudjeluju u organizaciji raznih studentskih projekata kao što je studentsko natjecanje Start it Up, konferencija Marketing Madness, Event Management Competition, Drive in Kino, Brucošijada Ekonomskog fakulteta, Ekonomijada i drugi zanimljivi projekti od kojih svatko može pronaći nešto za sebe i dobiti uvid u organizaciju.

Kroz HSA, studenti imaju priliku surađivati s tvrtkama na stvarnim projektima, pružajući dragocjeno iskustvo koje ih povezuje s poslovnim svijetom.

Prijavi se i otvori vrata profesionalnog razvoja, praktičnog iskustva i neprocjenjivih prijateljstava. Ne propusti priliku da i ti budeš dio "Više od studiranja.".

Za dodatne informacije i prijave, posjetite https://www.hsa.hr
  • Podijeli