Početna

Na ovoj stranici koristimo kolačiće kako bi korisnici mogli pristupati svojim korisničkim računima te za potrebe analize pristupa fakultetskim stranicama. Nastavljanjem korištenja ove stranice pristajete na kolačiće.

Katalog knjižnice
Produživanje knjiga online

Zadavanje završnih zadataka

Obavještavau se studenti koji planiraju braniti završni rad na roku u veljači 2024., da moraju predati molbu za zadavanje završnog zadatka (u privitku).

Molbe se predaju u Studentsku službu do ponedjeljka 6. studenoga 2023. u vremenu od 10 - 13 h. Molba mora obavezno biti potpisana od strane odabranog mentora. 

Molbu mogu predati i studenti koji trenutno nemaju upisan završni rad, a planiraju ga naknadno upisati i braniti u veljači 2024.

Studenti koji su dobili završni zadatak u ak. god. 2022./2023., a nisu ga stigli obraniti, mogu zadržati istu temu i mentora i za ak. god. 2023./2024. ako to žele. Isto tako, ako ne žele, mogu promijeniti i temu i mentora. Bez obzira mijenja li se mentor i tema ili ne, mora se ponoviti postupak zadavanja. Dakle potrebno je donijeti molbu.

Molbe nije potrebno urudžbirati.

Studenti koji ne planiraju braniti završni rad u veljači nego u rujnu 2024., molbu za zadavanje moći će predati i u travnju 2024. 

Ako student želi odabrati mentora s drugog smjera, mora predati obrazloženu molbu. Isto vrijedi i za pisanje završnog rada na engleskom jeziku. Dodatne informacije o navedenim molbama kao i obrasci molbi mogu se naći na poveznici.
  • Podijeli