Novosti

Na ovoj stranici koristimo kolačiće kako bi korisnici mogli pristupati svojim korisničkim računima te za potrebe analize pristupa fakultetskim stranicama. Nastavljanjem korištenja ove stranice pristajete na kolačiće.

Aktualno


Erasmus Festival (Zagreb, 16. do 18. svibnja) - najava

Ako razmišljaš o odlasku na studij u inozemstvo, Erasmus+ razmjenu, Work&Travel ili jednostavno želiš upoznati internacionalne studente i s njima porazgovarati - ESN Zagreb i ESN Hrvatska imaju pravo rješenje za tebe!

Uz to što radimo na stvaranju sadržaja za internacionalne studente već 10 godina, uz potporu Sveučilišta u Zagrebu, pomažemo i lokalnim studentima koji žele iskusiti čari mobilnosti! Iz tog razloga smo od 16. do 18. svibnja odlučili organizirati Erasmus Festival - trodnevni događaj na kojem imaš priliku saznati sve što te zanima o mobilnosti iz prve ruke!

Već prvi dan, na Sajmu mobilnosti kojeg organizira ESN Hrvatska, na raznim štandovima možeš razgovarati s ljudima koji se svakodnevno bave organizacijom raznih vrsta mobilnosti u trajanjima od jednog tjedna pa sve do godine dana, a ako te zanimaju Erasmus prakse i kako pronaći tvrtku za sebe - imamo organizirano i predavanje sa svim potrebnim informacijama! Ako pak iz prve ruke želiš čuti kakav je studentski život u Estoniji ili kako odabrati strano sveučilište ako si dvopredmetni student, odgovore možeš potražiti na događaju Meet&Greet: Erasmus 101, gdje te, uz kavu i kekse, čeka čak 25 govornika! Ako si više natjecateljski tip, ne brini! Za tebe smo pripremili internacionalni pub kviz gdje možeš pokazati svoje znanje o drugim kulturama, ali i naučiti nešto novo, dok te treći dan čekamo na Jarunu uz odbojku, košarku i nogomet! I za kraj, vjerujemo da želiš okusiti izlazak kao da si na Erasmusu, a da pritom ne moraš napustiti Zagreb.

Iz tog razloga zadnji dan Erasmus Festivala hodamo Tkalčom, a kasnije u Ritmu Grada plešemo u veselom ritmu na najbolje glazbene hitove!

Klikom na link saznaj više o samom događaju i načinima na koje se možeš prijaviti, a uvijek nam se možeš javiti putem Facebooka i Instagrama i pitati nas što god te zanima u vezi razmjene i nadolazećeg Erasmus Festivala! Nadamo se da se vidimo!

ESN Zagreb i ESN Hrvatska
  • Podijeli
Ostale vijesti iz kategorije

Fakultet strojarstva i brodogradnje
Ivana Lučića 5
10002 Zagreb, p.p. 102
MB 3276546
OIB 22910368449
PIC 996827485
IBAN HR4723600001101346933
tel: +385 1 6168 222
fax: +385 1 6156 940
Sveučilište u Zagrebu
Ministarstvo znanosti i obrazovanja

Mapa stranica