Početna stranica - FSB

Na ovoj stranici koristimo kolačiće kako bi korisnici mogli pristupati svojim korisničkim računima te za potrebe analize pristupa fakultetskim stranicama. Nastavljanjem korištenja ove stranice pristajete na kolačiće.

Obavijesti vezane za pandemiju COVID-19
Aktualno


Natječaj za izbor nastavnika i suradnika na FSB-u

Natječaj za izbor nastavnika i suradnika objavljen je 01. srpnja 2022. godine u Narodnim novinama, Večernjem listu, EURAXESS portalu i na fakultetskoj web stranici.

Natječaj je otvoren 30 dana, do 01. kolovoza 2022. godine, i nalazi se u prilogu.
 Natječaji
Ivan Petrošević
1. srpnja 2022.

Natječaj za radno mjesto Mlađeg istraživača na projektu

Fakultet strojarstva i brodogradnje raspisao je natječaj za popunu radnog mjesta Mlađeg istraživača na projektu „Razvoj sustava za ispitivanje višefaznih strujanja i izgaranja s ciljem povećanja istraživačkih aktivnosti znanstvenog i poslovnog sektora“, na Zavodu za energetska postrojenja, energetiku i okoliš, Katedri za energetska postrojenja i energetiku.

Natječaj je objavljen dana 24. lipnja 2022. u Narodnim novinama, web stranicama i biltenu HZZ-a, a otvoren je do 4. srpnja 2022.

Tekst natječaja nalazi se u privitku.
 Natječaji
Matea Klanac
24. lipnja 2022.

Centar za transfer tehnologije d.o.o. (CTT) zapošljava studenta/studenticu završnih godina studija

Centar za transfer tehnologije d.o.o. je poduzeće osnovano od strane Fakulteta strojarstva i brodogradnje Sveučilišta u Zagrebu. Strateški smisao CTT-a je povezivanje znanosti i gospodarstva radi podizanja konkurentske sposobnosti hrvatske industrije te snaženje uloge FSB-a u tom procesu. Više informacija o CTT-u potražite na www.ctt.hr

Zbog povećanog obima poslova na EU i nacionalnim projektima tražimo motiviranu i ambicioznu osobu koja će se pridružiti našem timu te samostalno i u timu raditi na izradi tehničkih i stručnih studija i radova iz područja obnovljivih izvora energije, kružne ekonomije, plavog gospodarstva, zelenog transporta, industrije 4.0, razvoj i projektiranje jednostavnih i složenih konstrukcija, suradnja s gospodarstvom i povezivanje dionika.
 Karijere
Stanko Škec
23. lipnja 2022.

Kamgrad - Oglas za posao

Imaš završen ili si pri kraju studija strojarstva i tražiš THE tvrtku koja će prepoznati tvoj potencijal te želju za razvojem u samostalnog inženjera? Primijeni svoja znanja u Kamgrad d.o.o. pod budnim okom iskusnog mentora te sudjeluj u svim fazama izgradnje nekih od najimpozantnijih projekata diljem Hrvatske.

Više informacija možete pronaći na poveznici.
 Karijere
Stanko Škec
21. lipnja 2022.

ACCURO sistemi d.o.o. - Oglas za posao

ACCURO sistemi d.o.o. je u potrazi za diplomiranim inženjerima strojarstva (m/f) (ali i imamo otvorena radna mjesta za strojarske tehničare). Nudimo mogućnost stalnog zaposlenja na poslovima projektiranja, vođenja projekata i tehnička razrada projekata, uz kontinuirano učenje i primjenu stečenog znanja u stabilnim sustavima za zaštitu od požara.
 Karijere
Stanko Škec
21. lipnja 2022.

TPK NOVA d.o.o. - Oglas za posao

Tvrka TPK NOVA d.o.o. je u potrazi za diplomiranim inženjerima strojarstva (m/f). Tvrka nudi mogućnost stalnog zaposlenja na poslovima tehnologa u proizvodnji, uz kontinuirano učenje i primjenu stečenog znanja u proizvodnom pogonu; redovita primanja, isplata plaće najkasnije 3. radni dan u mjesecu, neoporezive nagrade itd.
 Karijere
Stanko Škec
20. lipnja 2022.

Fakultet strojarstva i brodogradnje
Ivana Lučića 5
10002 Zagreb, p.p. 102
MB 3276546
OIB 22910368449
PIC 996827485
IBAN HR4723600001101346933
tel: +385 1 6168 222
fax: +385 1 6156 940
Sveučilište u Zagrebu
Ministarstvo znanosti i obrazovanja

Mapa stranica