Novosti

Na ovoj stranici koristimo kolačiće kako bi korisnici mogli pristupati svojim korisničkim računima te za potrebe analize pristupa fakultetskim stranicama. Nastavljanjem korištenja ove stranice pristajete na kolačiće.

Aktualno


Adria Internship - Poziv na Info-dan

Program plaćene stručne prakse pod pokroviteljstvom Europskog instituta za inovacije i tehnologiju (EIT) ADRIA INTERNSHIP ulazi u treću godinu aktivnog rada.

Od početka 2019. godine do danas, ukupno su ostvarili 50-ak realiziranih stručnih praksi, a broj partnera i studenata svake godine raste. Cilj je studentima diplomskih studija omogućiti višemjesečni rad u kvalitetnim organizacijama koje će te iste mlade ljude, nakon stjecanja diplome, zaposliti. S druge strane, organizacijama nude pomoć u povezivanju s perspektivnim studentima različitih smjerova, onih profila koji su im najpotrebniji.

Program obuhvaća različite studijske smjerove, odnosno djelatnosti, pri čemu je nužna njihova povezanost sa sektorom mineralnih sirovina. S obzirom da je riječ o interdisciplinarnom području, to obuhvaća studente geologije, rudarstva, geotehnike, strojarstva, kemije, ekoinženjerstva, IT, ali i druga područja koja sudjeluju u procesima povezanima s primarnim i sekundarnim mineralnim sirovinama. Program izravno pokriva dio troškova koji nastaju za studenta tijekom provedbe prakse.

Geografski, program pokriva Albaniju, BiH, Hrvatsku, Italiju, Kosovo, Crnu Goru, Sjevernu Makedoniju, Srbiju i Sloveniju, a u perspektivi je i daljnje širenje, pri čemu stručne prakse mogu biti nacionalnog i međunarodnog karaktera.

S obzirom da je sve više zainteresiranih, a program se u 2021. godini mijenja u odnosu na prethodne godine, odlučili su organizirati info – dan, u online obliku, na koji pozivaju sve zainteresirane organizacije i studente, kako bi predstavili novosti i dali odgovore na sva pitanja.

Dodatne informacije su u letku, a agenda i poveznica će sudionicima biti poslana naknadno.
  • Privitak
  • Podijeli

Fakultet strojarstva i brodogradnje
Ivana Lučića 5
10002 Zagreb, p.p. 102
MB 3276546
OIB 22910368449
PIC 996827485
IBAN HR4723600001101346933
tel: +385 1 6168 222
fax: +385 1 6156 940
Sveučilište u Zagrebu
Ministarstvo znanosti i obrazovanja

Mapa stranica