Novosti

Na ovoj stranici koristimo kolačiće kako bi korisnici mogli pristupati svojim korisničkim računima te za potrebe analize pristupa fakultetskim stranicama. Nastavljanjem korištenja ove stranice pristajete na kolačiće.

Aktualno


Otvorene prijave za Kampusijadu

Najveće studentsko-sportsko natjecanje ,,Kampusijada'' vraća se i ove godine, a prijave za natjecatelje su otvorene! Kampusijada 2024. održat će se 16. i 17. svibnja na Znanstveno-učilišnom kampusu Borongaj, od studenata za studente.

Ovogodišnja Kampusijada priprema nove sportove i aktivnosti, a svi natjecatelji imaju priliku osvojiti glavnu nagradu – putovanje za dvoje.

Tijekom dva dana Kampusijade održavat će se turniri u nogometu, košarci, odbojci, graničaru, stolnom nogometu i stolnom tenisu. Također, ove godine pripremaju se turniri u beerpongu, šahovski turnir te kartaške igre – bela i briškula, dok će kvizaši pokazati što znaju na kvizu u suradnji s Kvizilijadom. Prvi put na Kampusijadi natjecatelji će imati priliku okušati se u alki u tačkama, a vraćamo i aktivnosti iz mlađih dana – skakanje u vrećama te nošenje jajeta u žlici.

Okupite ekipu i prijavite se! Sve što trebate napraviti jest odabrati sport ili aktivnost te ispuniti prijavnicu na poveznici: https://linktr.ee/kampusijada.

Sudjelovanje je potpuno besplatno, a mogu se prijaviti svi studenti u Zagrebu i šire. Zbog velikog interesa, prijave za beerpong, alku u tačkama, skakanje u vrećama i nošenje jajeta u žlici odvijat će se na licu mjesta.

Prijave za sportove zatvaraju se 11. svibnja, nakon čega će svi prijavljeni dobiti konačan raspored. Na Instagram i Facebook stranicama Kampusijade osim prijava pronaći ćete sve detalje i planirani raspored aktivnosti. Za sva dodatna pitanja studenti su slobodni javiti se na društvene mreže Kampusijade ili e-mail adresu: kampusijada.borongaj@gmail.com

Najbolje natjecatelje očekuju vrijedne nagrade sponzora Kampusijade: Carpediem putovanja, Badel, Cluecity Outdoor Escape, Marsupia, Boulder zona, Amazinga, Padel, The Old Lockup Escape Room, Fresh kod Tete, Domino's Pizza, Muzej novog vala te Radenska uz potporu AS usluge.

Dakako, kao završnica Kampusijade sprema se i veliki afterparty u suradnji sa Zags Caffe. Kampusijada se održava u organizaciji Fakulteta hrvatskih studija, Edukacijsko-rehabilitacijskog fakulteta, Fakulteta prometnih znanosti i njihovih studentskih zborova u suradnji sa Sveučilištem u Zagrebu i Studentskim centrom Sveučilišta u Zagrebu.

Prošlogodišnja Kampusijada ostvarila je značajan uspjeh – gotovo 650 natjecatelja te više od 1400 posjetitelja. Za pripremu i realizaciju događaja pobrinuli su se vrijedni studenti volonteri te Organizacijski odbor Kampusijade u sastavu studenata tri fakulteta Znanstveno-učilišnog kampusa Borongaj.   
  • Podijeli

Fakultet strojarstva i brodogradnje
Ivana Lučića 5
10002 Zagreb, p.p. 102
MB 3276546
OIB 22910368449
PIC 996827485
IBAN HR4723600001101346933
tel: +385 1 6168 222
fax: +385 1 6156 940
Sveučilište u Zagrebu
Ministarstvo znanosti i obrazovanja

Mapa stranica