Život na FSB

Na ovoj stranici koristimo kolačiće kako bi korisnici mogli pristupati svojim korisničkim računima te za potrebe analize pristupa fakultetskim stranicama. Nastavljanjem korištenja ove stranice pristajete na kolačiće.

Život na FSB

Život na FSB

Humans of FSB: Tajana Puljić, studentica

"Kada me ljudi upitaju odakle sam, pravi odgovor na to pitanje je – iz CADlaba, jer bi se moglo reći da živim tu na faksu. Najčešće dolazim rano ujutro kad imam prijevoz do Zagreba. Mislila sam da kao konstruktor neću morati raditi s ljudima, ali izgleda da sam se poprilično prevarila. Lijepi su mi trenuci kad sam sama i radim na nečemu u miru jer ne zahtjeva dogovor, no s druge strane je teško raditi sve sam i zato mi je timski rad važan. S motiviranim timom je stvarno super raditi. Radili smo nedavno električni skuter za EGPR projekt u Londonu. Zadnjih mjesec dana smo kolege i ja dosta vremena proveli radeći na tome. Znali smo biti u CADlabu svaki dan od 8 ujutro do 9 navečer da bi sve stigli napraviti, od tehničke dokumentacije do troškovnika. Mjesec dana kasnije, u Londonu na Gradskom sveučilištu smo prezentirali projekt i ispalo je super. Unatoč brojnim poteškoćama uspjeli smo sve napraviti. Bilo je frustrirajućih trenutaka kada smo mislili sve to ostaviti, ali nemojte krivo shvatiti, bez obzira što se umorim ja to zapravo ne smatram poslom i drago mi je kad sve svoje vrijeme uložim u to što volim. Na kraju dobijem predivno iskustvo. Kada dobijem priliku naučiti nešto, uvijek je uzimam."
"Jedna stvar koja stoji je da strojari stvarno imaju najčudnije stvari u torbama. Jednom mi je pukla kopča i svatko je izvadio nešto, jedan kliješta, drugi žicu i začas su to popravili. Dan danas je imam doma. Vjerojatno zato od njih i dobivam najčudnije, ali meni najdraže poklone, kao što su ležajevi i vijci. Imam jedan vijak koji mi je dao prijatelj u Londonu, a kako nisam ponijela niti jedan drugi suvenir, planiram ga staviti na ključ kao privjesak."

Tajana Puljić, studentica

Humans of FSB
  • Podijeli


Fakultet strojarstva i brodogradnje
Ivana Lučića 5
10002 Zagreb, p.p. 102
MB 3276546
OIB 22910368449
PIC 996827485
IBAN HR4723600001101346933
tel: +385 1 6168 222
fax: +385 1 6156 940
Sveučilište u Zagrebu
Ministarstvo znanosti i obrazovanja

Mapa stranica