Početna

Na ovoj stranici koristimo kolačiće kako bi korisnici mogli pristupati svojim korisničkim računima te za potrebe analize pristupa fakultetskim stranicama. Nastavljanjem korištenja ove stranice pristajete na kolačiće.

Katalog knjižnice
Produživanje knjiga online

Zadavanje završnih zadataka

Obavještavaju se studenti preddiplomskih studija nemaju zadanu temu završnog rada, a planiraju ga braniti na roku u rujnu 2023. da moraju predati molbu za zadavanje završnog zadatka. Molbe (u privitku) predaju se do petka 7. travnja 2023. u Referadu za završne i diplomske ispite svakim radnim danom od 10 do 12 sati. Molba mora obavezno biti potpisana od strane odabranog mentora. Studenti koji su dobili završni zadatak u studenom, ne predaju molbu za zadavanje.
Molbe nije potrebno urudžbirati.

Ake se bira mentor s drugog smjera, student mora svoj izbor mentora obrazložiti u molbi za mentora s drugog smjera te tražiti suglasnost voditelja smjera i predsjednice Središnjeg povjerenstva za završne i diplomske ispite prof dr. sc. Tanje Jurčević Lulić. Odobrenu molbu student predaje zajedno s molbom za zadavanje završnog zadatka.

Ako student želi pisati završni rad na engleskom jeziku, obrazloženu molbu odobrenu od strane predsjednika povjerenstva za obranu završnih radova za svoj smjer mora predati zajedno s molbom za zadavanje završnog rada i u tom slučaju zadatak se sastavlja na engleskom jeziku.

Sve informacije i obrasce možete naći na poveznici.
  • Podijeli
Ostale vijesti iz kategorije

Kolokviji predmeta 2. i 4. semestra

29. ožujka 2024.
Izidora Herold, 

Josip Pasanec: Doktorski rad

26. veljače 2024.
Jelena Bolkovac, 

Irma Kremer: Doktorski rad

26. siječnja 2024.
Jelena Bolkovac, 

Nova lokacija Studentske službe FSB-a

22. rujna 2023.
Izidora Herold,