Početna

Na ovoj stranici koristimo kolačiće kako bi korisnici mogli pristupati svojim korisničkim računima te za potrebe analize pristupa fakultetskim stranicama. Nastavljanjem korištenja ove stranice pristajete na kolačiće.

Početna
Katalog knjižnice
Produživanje knjiga online

Poziv na LEAP Summit - 18. i 19. svibnja- Zagrebacki velesajam

LEAP Summit je međunarodna konferencija za mlade koja za cilj ima inspirirati i educirati mlade inovatore, poduzetnike, lidere i pokretače promjena u društvu. Ove godine održava se po osmi put, 18. i 19. 5. 2023. na Zagrebačkom velesajmu.

Riječ je o multidisciplinarnoj konferenciji koja je tijekom godina utjecala na više od 10.000 ljudi iz više od 40 zemalja. Na čak 4 pozornice LEAP Stage, Ideas & Tech Stage, Green Stage i Impact x20 Stage u dva dana programa pojavit će se više od 60 inspirativnih govornika poput Andriusa Bičeika (CEO & Board Member - Revolut banka), Ashwithe Anithe Mukundan (Manager Brand Communications - adidas & Reebok), Dane Muntean (Google & Meta & Head of International Sales - Plan A), Luisella Giani (EMEA Head of Commercial Industries - Oracle) i brojnih drugih.

Prijave za LEAP Summit su otvorene - Apply now | LEAP Summit | Where Changemakers Leap Into Action, a sudjelovanje na njemu je potpuno besplatno što mladima nudi brojne prilike za razvoj karijera, zapošljavanje i samozapošljavanje, umrežavanje te učenje o inovacijama i trendovima različitih industrija.
  • Podijeli