Početna

Na ovoj stranici koristimo kolačiće kako bi korisnici mogli pristupati svojim korisničkim računima te za potrebe analize pristupa fakultetskim stranicama. Nastavljanjem korištenja ove stranice pristajete na kolačiće.

Početna
Katalog knjižnice
Produživanje knjiga online

Informacije o izvođenju nastave za brucoše i više godine u akademskoj godini 2023./2024.

Većina nastave održavat će se na adresi Ulica Grada Gospića 1a, Zagreb (zgrada Tekstil prometa, https://goo.gl/maps/WRmNc1WgT1VFrJcV6).

Laboratorijske vježbe
iz pojedinih predmeta održavat će se na adresi Radnička cesta 206 (prostor Viadukta, https://goo.gl/maps/ajbUwJKGwFYramsw5). 

Studentska referada
 trenutno se nalazi na adresi Koledovčina 1, 3. kat (zgrada BCC, https://goo.gl/maps/b8fNod8x2Rzv8qQD6). Tijekom jeseni referada će biti preseljena u prostore gdje će se odvijati nastava (Ulica Grada Gospića 1a).  Našim novoupisanim studentima doći će obavijest putem e-maila o detaljima za preuzimanje studentskih iskaznica i ugovora. 

Dekanat i stručne službe Fakulteta smještene su na adresi Koledovčina 1, 3. kat (zgrada BCC,  https://goo.gl/maps/b8fNod8x2Rzv8qQD6).

Nastavnici Fakulteta imaju urede na više različitih adresa, ali će se većina konzultacija odvijati na posebno uređenim prostorijama na adresi Ulica Grada Gospića 1a, Zagreb (zgrada Tekstil prometa, https://goo.gl/maps/WRmNc1WgT1VFrJcV6).
 
Sve lokacije na kojima će se odvijati nastava povezane su tramvajskim linijama ZET-a: Ulica Grada Gospića 1a (linije 2, 3 i 13), Koledovčina 1 (linije 2 i 3), Radnička cesta 206 (linije 2 i 3).

U akademskoj godini 2023./2024. ne očekuje se povratak na staru lokaciju na adresu Ivana Lučića 5 (Vrbik).

Možete pratiti obavijesti na našem webu i društvenim mrežama, a sve ciljane informacije brucoši će dobiti na svoj mail. 
 
Ugodno ljeto
  • Podijeli