Prijava  ·   Webmail  ·   Kontakt  

 
   Oglasi o radnim mjestima i stipendijama
EKONERG - institut za energetiku i zaštitu okoliša d.o.o. je vodeće hrvatsko konzalting društvo u području energetike i zaštite okoliša s tridesetogodišnjom tradicijom. Trenutno zapošljavaju pripravnike, magistre inženjere strojarstva i studente pri svršetku studija, procesno – energetski smjer i zrakoplovstvo. Prijave se šalju na e-mail: kristina.gluckselig@ekonerg.hr. 
Integra je poduzeće u sustavu povezanih kompanija s ustanovom Ivora i bavi se projektiranjem, prototipiranjem i testiranjem samoposlužnih strojeva za obradu hrane, pečenjem ili prženjem. Integra zapošljava više studenata ili već završenih inženjera strojarstva koji imaju izraženi smisao za konstruiranje novih proizvoda i traženje rješenja prema projektnom zadatku te dobro poznaju rad u Solidworksu ili sličnim alatima. Prijave su isključivo na: mac@ivora.hr, subjekt: Posao projektant Solidworks. Natječaj je otvoren do popune slobodnih mjesta, a najkasnije do 31.12.2016. Detalji natječaja su u privitku.
PRODUŽETAK: Erasmus+ praksa, 2015/16, 3. krug natječaja
Sveučilište u Zagrebu produžilo je mogućnost prijave na 3. krug Natječaja za mobilnost studenata u svrhu stručne prakse Erasmus+ za akademsku godinu 2015./16. do utorka 24.5.2016. Tekst Natječaja nalazi se web stranici Sveučilišta.
INETEC - Institut za nuklearnu tehnologiju, jedna od vodećih svjetskih tvrtki koja razvija robotizirane sustave za nerazorna ispitivanja prvenstveno u nuklearnoj, ali i u drugim industrijama, zapošljava programera robotskih sustava. Rok za prijavu na natječaj je 15.06. Kompletan oglas je u privitku.
Veleposlanstvo Japana u RH raspisalo natječaj za odabir stipendista japanske Vlade za istraživačke studije
Veleposlanstvo Japana u Republici Hrvatskoj raspisalo je natječaj za odabir stipendista japanske Vlade za preddiplomske i (poslije)diplomske istraživačke studije s mogućnošću naknadnog upisa magisterija i/ili doktorata. Uz to, nude se i stipendije za stručne studije i stručno usavršavanje na visokim školama u Japanu. Natječaj je otvoren do sredine lipnja 2016. Točan datum roka za predaju prijava i datumi testiranja objavit će se naknadno.
Natječaj za mobilnost nastavnog i nenastavnog osoblja te za dolazak nenastavnog osoblja iz tvrtki izvan RH u okviru Erasmus+ programa Ključne aktivnosti 1
Sveučilište u Zagrebu raspisalo je Natječaj za mobilnost nastavnog i nenastavnog osoblja te za dolazak nenastavnog osoblja iz tvrtki izvan RH u okviru Erasmus+ programa Ključne aktivnosti 1 - Projekti mobilnosti unutar programskih zemalja (KA103) u ak. god. 2016./2017. za aktivnosti: podučavanje (nastavno osoblje Sveučilišta u Zagrebu i sastavnica te nenastavno osoblje iz tvrtki izvan RH), kombinirana aktivnost podučavanja i osposobljavanja (nastavno osoblje Sveučilišta u Zagrebu i sastavnica) i osposobljavanje (nastavno i nenastavno osoblje Sveučilišta u Zagrebu i sastavnica). Rok za prijavu je 6. lipanj 2016. a detalji Natječaja nalaze se na stranicama Sveučilišta.
Natječaj za suradnička zvanja asistenata, naslovnog višeg asistenta i doktoranda na projektu, objavljen je u Večernjem listu, N.N. i na Euraxess jobs portalu 04. 05. 2016. godine i nalazi se u prilogu. Natječaj je otvoren 30 dana i nalazi se u prilogu.   
Natječaj za dodjelu stipendija
Taiwan Fellowship Program 2017 namijenjen je međunarodnim  stručnjacima i znanstvenicima  za istraživanja i studij u odabranim temama na tajvanskim sveučilištima, visokim školama i istraživačkim ustanovama. Prijave će biti otvorene od 1. svibnja do 30. lipnja 2016. godine. 
Otvoren je poziv na natječaj za individualne stipendije za 2016. godinu u okviru Marie Sklodowska-Curie akcija. Natječaj je otvoren do 14. rujna 2016. godine. Više informacija o individualnim stipendijama MSCA dostupno je na stranicama Portala za sudionike (ovdje) te na stranicama Europske komisije (ovdje). Vodič za prijavitelje nalazi se u privitku. 

 ARHIVA VIJESTIFakultet strojarstva i brodogradnje, Ivana Lučića 5, 10002 Zagreb, p.p. 102, Croatia
MB 3276546; OIB: 22910368449; PIC: 996827485; IBAN: HR4723600001101346933, tel: +385 1 6168 222, fax: +385 1 6156 940