Prijava  ·   Webmail  ·   Kontakt  

 
   Oglasi o radnim mjestima i stipendijama
prostoria je tvrtka koja se bavi dizajniranjem i proizvodnjom kvalitetnog ojastučenog namještaja visoke kvalitete u Sv. Križu Začretju, traži apsolventa tehničke struke sa zanjem rada u CAD i CAM programima. Ukoliko ste spremni prihvatiti izazov i postati dio prostoria tima, u privitku ćete naći više informacija o samom oglasu za radno mjesto.
Natječaj za HRZZ doktoranda: Aerodinamička opterećenja na vjetroturbine
Pozivaju se kandidati zainteresirani za izradu doktorskog rada na FSB-Zagreb na temu aerodinamičkih opterećenja na vjetroturbine smještene na brdovitom terenu da se emailom prijave kod prof. H. Kozmara (hkozmar@fsb.hr). Rad će se temeljiti na eksperimentima u zračnom tunelu Instituta za teorijsku i primijenjenu mehaniku u Pragu, gdje će doktorand u prosjeku provoditi 3 mjeseca godišnje. Doktorski rad će biti izrađen uz financiranje Hrvatske zaklade za znanost u trajanju od 4 godine. Preduvjeti za prijavu su iznadprosječan uspjeh na preddiplomskom i diplomskom studiju, vrlo dobra predznanja iz mehanike fluida, mehanike i matematike, aktivno znanje engleskog jezika, interes za eksperimentalni rad, a prednost su predznanja iz računalne dinamike fluida. Mogućnost prijave i za kandidate koji su trenutno u izradi diplomskog rada, a obrana je predviđena prije ljetne pauze. Prijava na maksimalno 3 stranice treba sadržavati kratki životopis, opis interesa i kvalifikacija kandidata za ovu poziciju. Rok za prijavu 30.04.2018.
S ciljem širenja poslovanja tvrtka LED elektronika traži mlade ambiciozne studente fakulteta strojarskog smjera ili već diplomirane inženjere strojarstva, da se pridruže našem razvojnom timu i rade na razvoju novih projekata izgradnje / rekonstrukcije javne i privatne rasvjete, te ostalih projekata razvoja, proizvodnje i ugradnje opreme i vlastitih proizvoda. Na oglas se potrebno javiti na mail: job@led-elektronika.hr sa svojim životopisom najkasnije do 01.05.2018, a detalje oko traženih vještina i opisa posla možete pročitati u nastavku obavijesti.
Nanobit, najveći hrvatski game development studio, zapošljava nekoliko studenata na različitim poslovima. Tražimo motivirane i proaktivne studente, a nudimo za svakoga ponešto. U privitku je opis jednog od studentskih poslova, a detalje ostalih pročitajte na ovom linku
Natječaj za radno mjesto asistenta na projektu u Zavodu za energetska postrojenja, energetiku i okoliš i dva naslovna asistenta, jedan u Zavodu za konstruiranje i jedan u Zavodu za brodogradnju i pomorsku tehniku,  objavljen je 28. 03. 2018. godine u N.N., Večernjem listu i Euraxess jobs portalu  Natječaj je otvoren 30 dana i nalazi se u prilogu

 ARHIVA VIJESTIFakultet strojarstva i brodogradnje, Ivana Lučića 5, 10002 Zagreb, p.p. 102, Croatia
MB 3276546; OIB: 22910368449; PIC: 996827485; IBAN: HR4723600001101346933, tel: +385 1 6168 222, fax: +385 1 6156 940