Prijava  ·   Webmail  ·   Kontakt  

 
   Oglasi o radnim mjestima i stipendijama
Institut za razvoj i inovativnost mladih (IRIM) je neprofitna organizacija sa svrhom razvoja digitalne i znanstvene pismenosti te tehnoloških i ostalih kompetencija u okviru STEM područja za mlade u Hrvatskoj i drugim zemljama i to primarno kroz robotiku i automatizaciju. Trenutno su u potrazi za osobom na poziciji Maker – Edukator stoga ako želite biti dio najvećeg edukacijskog pokreta u Hrvatskoj i šire, kreativni ste i volite uradi-sam projekte te prenošenje znanja, možete pronaći više informacija o natječaju u privitku.
Natječaji za radna mjesta na projektima na Fakultetu strojarstva i brodogradnje
Fakultet strojarstva i brodogradnje raspisao je natječaje za popunu radnih mjesta Stručnog suradnika/ce na projektu „Inovativna hrvatska rješenja za globalnu automobilsku industriju“ i Višeg stručnog suradnika/ce na projektu „NERO – Neurokirurški robot“. Natječaji su raspisani u Narodnim novinama, web stranicama i biltenu HZZ-a, te na web stranicama Fakulteta, i traju do 21. veljače 2019. godine. Tekstovi natječaja nalaze se u privitku.
INETEC-Institut za nuklearnu tehnologiju jedna je od vodećih tvrtki u svijetu na području razvoja tehnologije za ispitivanje vitalnih komponenti nuklearnih elektrana nerazornim metodama, provedbe samih ispitivanja i korektivnih akcija, kao i izrade različitih inženjerskih studija. Osim u nuklearnoj industriji, prisutni su i u drugim granama industrije u kojima je nužna primjena nerazornih metoda. S obzirom na rast tvrtke, svoj tim bi htjeli upotpuniti entuzijastičnim ljudima spremnim na rad u dinamičnom okruženju njihovog Odjela za istraživanje i razvoj na poziciji Dizajnera elektronike.
Natječaj za dodjelu stipendija Vlade Francuske Republike u akad. god. 2019./2020.
Ministarstvo znanosti i obrazovanja Republike Hrvatske, Agencija za mobilnost i programe Europske unije i Veleposlanstvo Francuske Republike u Republici Hrvatskoj objavljuju Natječaj za dodjelu stipendija Vlade Francuske Republike za akademsku godinu 2019./2020. Rok za podnošenje prijava je 5. travnja 2019. godine
Tvrtka Konspekt d.o.o. iz Zagreba, koja pruža usluge iz područja zaštite na radu, zaštite od požara, tehničkih ispitivanja i analiza te energetskog certificiranja, traži mag. ing. strojarstva. Više informacija o natječaju nalazi se u privitku.
Otvoren je natječaj za radno mjesto „doktorand“ na projektu „NOWELTIES - Joint PhD Laboratory for New Materials and Inventive Water Treatment Technologies. Harnessing resources effectively through innovation“ (H2020-MSCA-ITN-EJD--NOWELTIES). Traži se ukupno 14 doktoranda za rad na individualnim projektima ciljanim na razvoj novih i učinkovitih tehnologija za obradu voda (napredna biološka obrada, napredni oksidacijski procesi, hibridni procesi) opterećenu organskim mikro-onečišćivalima. Projekt se provodi u nekoliko zemalja (Španjolska, Njemačka, Italija, Srbija) uključujući i Hrvatsku. Rok za prijavu je 1. ožujak 2019. Više informacija i uvjeti natječaja u prilogu.
University of Padova - Stars Grants 2019
Sveučilište u Padovi objavilo je natječaj Supporting TAlent in ReSearch@University of Padova – STARS@UNIPD. Rok za prijavu 02. travnja 2019. godine.
Natječaji za radna mjesta na FSB-u
Fakultet strojarstva i brodogradnje raspisao je natječaje za popunu radnih mjesta Rukovoditelja/ice Službe investicija, održavanja i sigurnosti i Voditelja/ice ureda Zavoda i samostalnih katedri. Natječaji su raspisani u Narodnim novinama, web stranicama i biltenu HZZ-a, te na web stranicama Fakulteta. Tekstovi natječaja nalaze se u privitku.
Natječaj za izbor nastavnika i suradnika objavljen je 30. siječnja 2019. godine u Večernjem listu, Narodnim novinama, EURAXESS portalu i na fakultetskoj web stranici. Natječaj je otvoren do 1. ožujka 2019. godine i nalazi se u prilogu.
Natječaj za dodjelu stipendija Republike Poljske za semestralni studij u akademskoj godini 2019./2020.
Ministarstvo znanosti i obrazovanja Republike Hrvatske, Agencija za mobilnost i programe Europske unije i poljska nacionalna agencija za akademsku mobilnost (NAWA) pozivaju na podnošenje prijava na natječaj za dodjelu četiri (4) stipendije za semestralni/djelomičan studij u trajanju od jednog semestra, na poljskim visokim učilištima tijekom akademske godine 2019./2020. Rok za prijavu je 30. travnja 2019. godine.
Natječaj za dodjelu stipendija Vlade Slovačke Republike za akademsku godinu 2019./2020.
Ministarstvo znanosti i obrazovanja Republike Hrvatske i Agencija za mobilnost i programe Europske unije raspisali su Natječaj za dodjelu stipendija Vlade Slovačke Republike za akademsku godinu 2019./2020. Rok za prijavu je 15. ožujka 2019. godine.
Objavljen je natječaj za dodjelu stipendije Chinese Government Scholarship (CSC) na Xi’an Jiaotong Sveučilištu. Stipendijom se pokriva školarina, smještaj, osiguranje i mjesečni iznos od 3000 RMB za studente diplomskog studija, a 3500 RMB za studente doktorskog studija. Rok za prijavu je od 11.11.2018. godine do 15.03.2019. godine. Više informacija možete pročitati u privitku.
Predsjedništvo Akademije tehničkih znanosti Hrvatske (HATZ), raspisalo je Natječaj za dodjelu nagrada za 2018. godinu. Akademija će dodijeliti sljedeće nagrade: §  Nagradu za životno djelo „Moć znanja“ §  Godišnju nagradu „Rikard Podhorsky“ §  Nagradu mladim znanstvenicima „Vera Johanides“ Pozivamo ustrojstvene jedinice fakulteta da pošalju svoje prijedloge na e-adresu: nagrade@fsb.hr zajedno sa svim prilozima te jedan primjerak putem urudžbenog zapisnika, najkasnije do petka, 1. ožujka 2019. Tekst natječaja sa detaljnim uputama nalazi se u privitku ove obavijesti. Povjerenstvo za nagrade
Natječaj za izbor nastavnika i suradnika objavljen je 23. siječnja 2019. godine u Večernjem listu, Narodnim novinama, EURAXESS portalu i na fakultetskoj web stranici. Natječaj je otvoren 30 dana i nalazi se u prilogu. 

 ARHIVA VIJESTIFakultet strojarstva i brodogradnje, Ivana Lučića 5, 10002 Zagreb, p.p. 102, Croatia
MB 3276546; OIB: 22910368449; PIC: 996827485; IBAN: HR4723600001101346933, tel: +385 1 6168 222, fax: +385 1 6156 940