Obavijesti vezane za pandemiju COVID-19


KIMEL-FILTRI d.o.o. je vodeća tvrtka u Hrvatskoj i regiji u području industrijske ventilacije i filtracije. Uža specijalizacija firme je proizvodnja sustava otprašivanja i lakirnica.

U našem proizvodnom pogonu u Jakovlju, Zagorska ul. 24, potreban nam je iskusan strojar (m/ž) koji bi se pridružio našem timu u cilju obavljanja projektiranja, razvoja i proizvodnje sustava industrijske filtracije i ventilacije – lakirnice i sustavi otprašivanja.

Uvjeti:
– prednosti imaju osobe koje su završile (pohađaju) smjer proizvodno inženjerstvo
– poželjno radno iskustvo 2 godine (SSS ili VŠS) u izradi i razradi tehničkih rješenja i izrade nacrta instalacija, kao i ostalih poslova vezanih uz navedeno područje
– dobre organizacijske sposobnosti, samostalnost pri razradi zadataka, dobro poznavanje opreme dostupne na tržištu
– otvorene su i prijave za VSS s pečatom ovlaštenog inženjera ili voditelja radova ili postupkom u tijeku.
– potrebno je poznavanje SolidWorks-a i/ili AutoCad-a te MS Office-a.
– poželjno je napredno poznavanje barem jednog stranog jezika iz skupine: engleski, njemački, talijanski, španjolski, francuski.
– potrebna je vozačka dozvola B kategorije.

Nudimo:
– rad u ugodnoj atmosferi uz redovna i primjerena primanja
– ugovor o radu na neodređeno vrijeme (nakon ugovora na određeno u trajanju od 12 mjeseci i probnog roka od 6 mjeseci) ili studentski ugovor
– dodatni stimulativni bonusi na plaću, isplata božićnice i regresa, plaćeni prekovremeni sati i dnevnice za terenski rad
– osiguravamo svu potrebnu radnu odjeću i profi alat potreban za obavljanje radnih zadataka
– mogućnost profesionalnog i osobnog razvoja i usavršavanja

Natječaj traje od 26.02.-26.03.2021.

Radujemo se Vašim prijavama koje možete poslati na e-mail adresu: posao@kimel-filtri.hr
 Karijere
Stanko Škec
26. veljače 2021.
Poduzeće GOinfoZG d.o.o. za projektiranje i programiranje informacijskih sustava svojim radom započela je 2012. godine u većinskom vlasništvom tvrtke GOinfo d.o.o. Nova Gorica, Slovenija u vlastitom ERP sustavu.

GOinfoZG d.o.o. odgovoran je za razvoj i implementaciju sustava na teritoriju Republike Hrvatske, Srbije i Bosne i Hercegovine s 80-ak aktivnih korisnika (Dok-ing, Ziegler, Tehnix, Strojopromet, Purić,...).

Neposredni zadaci su digitalizacija, projektiranje i implementacija sustava u planiranju, praćenju i održavanju proizvodnje, unapređenje postojećih procesa, kontrola kvalitete te različite poslovne analize.

Zbog povećanja poslovanja, u potrazi smo za studentima prvopristupnicima i magistrima. Detalji prijave i opis posla na MojPosao.net.
 Karijere
Stanko Škec
15. veljače 2021.
Hrvatska kontrola zračne plovidbe u potrazi je za 12 kandidata ili kandidatkinja koji će nakon osposobljavanja činiti novu generaciju oblasnih kontrolora zračnog prometa s mjestom rada u Velikoj Gorici.

Detalje možete naći u privitku i na https://www.crocontrol.hr/prijavise/
 Karijere
Stanko Škec
11. veljače 2021.
 
MB 3276546
OIB 22910368449
PIC 996827485
IBAN HR4723600001101346933

tel: +385 1 6168 222
fax: +385 1 6156 940
Sveučilište u Zagrebu
Ministarstvo znanosti i obrazovanja

Alumni AMAC
Mapa stranica
  
Fakultet strojarstva i brodogradnje
Ivana Lučića 5
10002 Zagreb, p.p. 102