Obavijesti vezane za pandemiju COVID-19


Pozivamo sve zainteresirane studente preddiplomskog ili diplomskog studija Fakulteta strojarstva i brodogradnje u Zagrebu (konstrukcijskog ili proizvodnog smjera), pogotovo one koji dolaze iz Koprivničko-križevačke, Bjelovarsko-bilogorske i Virovitičko-podravske županije, da se prijave na natječaj dodjele studentskih stipendija.

RASCO je jedan od vodećih europskih opreme za održavanje prometnica čiji uređaji se koriste u više od 40 zemalja svijeta. Iz naših proizvodnih pogona svakodnevno izlaze neki od najsloženijih strojeva i sustava u ovom dijelu Europe: vozila, čistilice, pogonski sustavi, složeni elektronički i hidraulički sustavi. Zbog toga smo kroz naš dugogodišnji program stipendiranja uvijek u potrazi za mladim talentima, novim znanjem i svježim perspektivama u tehnologiji.

Više detalja možete pronaći u privitku.
 Karijere
Stanko Škec
18. lipnja 2021.
Vertiv Croatia traži magistra inženjera strojarstva za radno mjesto Continuous Improvement Specialist. Iskoristite priliku da učite od vrhunskih stručnjaka u području podatkovnih centara i radite na sjajnim međunarodnim projektima. Pokažite im da ste Vertiv materijal i osigurajte svoje stalno radno mjesto u Vertiv timu!

Više informacija o praksama možete pronaći u privitku.
 Karijere
Stanko Škec
16. lipnja 2021.
KIMEL-FILTRI d.o.o. je vodeća tvrtka u Hrvatskoj i regiji u području industrijske ventilacije i filtracije. Uža specijalizacija firme je proizvodnja sustava otprašivanja i lakirnica.

U našem proizvodnom pogonu u Jakovlju, Zagorska ul. 24, potreban nam je iskusan strojar (m/ž) koji bi se pridružio našem timu u cilju obavljanja projektiranja, razvoja i proizvodnje sustava industrijske filtracije i ventilacije – lakirnice i sustavi otprašivanja.

Uvjeti:
– prednosti imaju osobe koje su završile (pohađaju) smjer proizvodno inženjerstvo
– poželjno radno iskustvo 2 godine (SSS ili VŠS) u izradi i razradi tehničkih rješenja i izrade nacrta instalacija, kao i ostalih poslova vezanih uz navedeno područje
– dobre organizacijske sposobnosti, samostalnost pri razradi zadataka, dobro poznavanje opreme dostupne na tržištu
– otvorene su i prijave za VSS s pečatom ovlaštenog inženjera ili voditelja radova ili postupkom u tijeku.
– potrebno je poznavanje SolidWorks-a i/ili AutoCad-a te MS Office-a.
– poželjno je napredno poznavanje barem jednog stranog jezika iz skupine: engleski, njemački, talijanski, španjolski, francuski.
– potrebna je vozačka dozvola B kategorije.

Nudimo:
– rad u ugodnoj atmosferi uz redovna i primjerena primanja
– ugovor o radu na neodređeno vrijeme (nakon ugovora na određeno u trajanju od 12 mjeseci i probnog roka od 6 mjeseci) ili studentski ugovor
– dodatni stimulativni bonusi na plaću, isplata božićnice i regresa, plaćeni prekovremeni sati i dnevnice za terenski rad
– osiguravamo svu potrebnu radnu odjeću i profi alat potreban za obavljanje radnih zadataka
– mogućnost profesionalnog i osobnog razvoja i usavršavanja

Natječaj traje od 15.06.-25.06.2021.

Radujemo se Vašim prijavama koje možete poslati na e-mail adresu: posao@kimel-filtri.hr
 Karijere
Stanko Škec
15. lipnja 2021.
Kompanija HAIX Obuća d.o.o.. iz Male Subotice, vodeći proizvođač funkcionalne obuće, nudi studentima strojarstva plaćenu studentsku praksu u trajanju od 2 mjeseca u najmodernijoj tvornici obuće u Europi. Praksu je moguće odraditi kroz ljeto i jesen. Više informacija nalazi se u letku, a u slučaju pitanja možete se javiti i docentu Hegediću na email. Prijave su otvorene do 22.6.2021.
 Karijere
Stanko Škec
15. lipnja 2021.
AVL-AST d.o.o. traži pojačanje na poziciji „Development Engineer Vehicle Function“. Sve uvjete i informacije možete pronaći u oglasu u prilogu.

Početak rada: Prema dogovoru

Rok prijave: 01.07.2021.
 Karijere
Stanko Škec
10. lipnja 2021.
AVL-AST d.o.o. traži studente za rad na poziciji „Technical Writer“, uvjeti su osnovno iskustvo u tehničkoj dokumentaciji, tehničko obrazovanje, odlično poznavanje engleskog jezika (njemački jezik je prednost), dobre komunikacijske vještine i želja za radom u timu.

Početak rada: Prema dogovoru

Rok prijave: 20.06.2021.
 Karijere
Stanko Škec
27. svibnja 2021.
 
MB 3276546
OIB 22910368449
PIC 996827485
IBAN HR4723600001101346933

tel: +385 1 6168 222
fax: +385 1 6156 940
Sveučilište u Zagrebu
Ministarstvo znanosti i obrazovanja

Alumni AMAC
Mapa stranica
  
Fakultet strojarstva i brodogradnje
Ivana Lučića 5
10002 Zagreb, p.p. 102