VAŽNE OBAVIJESTI - Provjera podataka za dodjelu STEM stipendija

Ovim putem napominjemo kako studenti nemaju razloga za zabrinutost ukoliko nisu primili e-mail sa uputama za provjeru podataka budući da oni i dalje konkuriraju za STEM stipendiju. Ukoliko i niste primili e-mail, provjerite ispravnost svojih podataka o broju ECTS bodova i prosjeku ocjena, odnosno rezultatu državne mature na sljedećoj poveznici: https://stemstipendije.mzo.hr/ .
U navedenu aplikaciju prijavljujete se putem svog AAI@Edu.Hr elektroničkog identiteta. Ukoliko primijetite da podaci u aplikaciji nisu ispravni vezano uz broj ECTS-a ili prosjek ocjena, obratite se voditeljici Studentske službe gđi. Eškić (andreja.eskic@fsb.hr) u svrhu ispravka podataka ili provjerite podatke na stranicama ISSP-a https://issp.srce.hr.
Ukoliko podaci o rezultatima državne mature nisu ispravni, student se treba obratiti na stem-stipendije@mzo.hr sa podatkom o OIB-u kako bi Ministarstvo provjerilo podatke sa Nacionalnim centrom za vanjsko vrednovanje obrazovanja.
Napominjemo kako su za studente prve godine vidljivi samo podaci o državnoj maturi iz matematike (te fizike, kemije i biologije ukoliko ih je student polagao), a za studente druge i treće godine vidljivi su prosjek ocjena i broj stečenih ECTS bodova u tijeku dosadašnjeg studija.

VAŽNO:

  • podaci o godini završetka srednjoškolskog obrazovanja u postupku su preuzimanja iz e-Matice te bi uskoro unutar aplikacije trebali biti vidljivi svim studentima
  • identifikacijske oznake u postupku su generiranja i bit će svim studentima pravovremene dodijeljene i vidljive unutar aplikacije
  • kako postoji određeni broj studenata koji nemaju evidentiranu e-mail adresu AAI sustava uputa je da studenti provjere AAI@EduHr identitet i ažuriraju adresu u ISVU sustavu na matičnoj ustanovi kako bi mogli pravovremeno primati daljnje obavijesti

Naglašavamo kako je podatke moguće ispraviti zaključno s danom 10. studenim 2017. godine do 12:00 h. Ukoliko do navedenog vremena nisu ispravljeni podaci uzet će se podaci koji su navedeni u aplikaciji te će Povjerenstvo za dodjelu državnih stipendija u STEM područjima znanosti na temelju tih podataka izraditi rang-liste.
Za sve ostale informacije možete se obratiti Ministarstvu znanosti i obrazovanja na stem-stipendije@mzo.hr.

  • Podjeli
Objavljeno: 6. studenog 2017.
u kategoriji Novosti
 
MB 3276546
OIB 22910368449
PIC 996827485
IBAN HR4723600001101346933

tel: +385 1 6168 222
fax: +385 1 6156 940
Sveučilište u Zagrebu
Ministarstvo znanosti i obrazovanja

Alumni AMAC
Mapa stranica
  
Fakultet strojarstva i brodogradnje
Ivana Lučića 5
10002 Zagreb, p.p. 102