Novosti

Na ovoj stranici koristimo kolačiće kako bi korisnici mogli pristupati svojim korisničkim računima te za potrebe analize pristupa fakultetskim stranicama. Nastavljanjem korištenja ove stranice pristajete na kolačiće.



IndustryTalks – razgovori iz industrije

Jesu li Vas ikad zanimali odgovori na pitanja poput „Što radi jedan predsjednik uprave?“, „Što je MBA, kada ga je najbolje upisati i zašto?“ ili ste samo htjeli upoznati koje sve kompanije postoje u hrvatskoj i čime se bave? Mi smo se potrudili i probali smo dobiti odgovore na neka od mnogih koja bi Vas mogla zanimati!

Sljedeća činjenica sigurno će Vas iznenaditi! Dok s jedne strane Europska unija u svojim planovima stavlja veliki naglasak na važnost proizvodnje u Europi, s druge strane najnovija istraživanja  pokazuju da se interes za karijerama u proizvodnoj industriji u svijetu smanjio, a u Hrvatskoj je ta brojka još niža od prosjeka ostalih razvijenih zemalja.

Stoga je pokrenut projekt kojemu je cilj podići svijest o važnosti proizvodnje u Hrvatskoj kroz vrlo popularan format video razgovora - podcasta. Želimo ispričati priče uspješnih karijera hrvatskih stručnjaka u proizvodnoj industriji kako bi potaknuli mlade, prvenstveno studente, da grade svoje karijere u ovom području.

Smatramo da ćemo time dati svoj doprinos razvoju hrvatske industrije i jačanju njene konkurentnosti i održivosti na europskom i svjetskom tržištu!

Više o projektu možete pogledati na web stranici - https://industrytalks.org/

Da sve ne bi ostalo samo na riječima, pogledajte ili ako vam je draže poslušajte prvu epizodu IndustryTalks podcasta!

YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=CRw-ql-nssA

SoundCloud: https://soundcloud.com/industry-talks/industry-talks-e1-pressglass

Zapratite nas na našim društvenim mrežama!

Instagram: https://www.instagram.com/industrytalks_podcast/

Facebook: https://www.facebook.com/industrytalkspodcast

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/industrytalks-podcast

Ako ste zainteresirani i želite sudjelovati na projektu javite nam se mailom i siguran sam da ćemo pronaći mjesto za Vas!

Projekt IndustryTalks nastao je inicijativom docenta dr.sc. Mire Hegedića uz pomoć kolega Mihaela Zubonje i Jakova Bošnjaka.

 

Kontakt email:

Jakov Bošnjak, koordinator projekta, Jakov@industrytalks.org


Javite nam kako Vam se svidjelo!
  • Podijeli

Fakultet strojarstva i brodogradnje
Ivana Lučića 5
10002 Zagreb, p.p. 102
MB 3276546
OIB 22910368449
PIC 996827485
IBAN HR4723600001101346933
tel: +385 1 6168 222
fax: +385 1 6156 940
Sveučilište u Zagrebu
Ministarstvo znanosti i obrazovanja

Mapa stranica