Međunarodno istraživanje - Prehrambene navike studenata i osjetljivost na stres za vrijeme novog (''mekog'') lockdowna uzrokovane COVID-19 pandemijomKolege s Prehrambeno-biotehnološkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu provode istraživanje s međunarodnom suradnjom u kojem ispituju prehrambene navike studenata i osjetljivost na stres za vrijeme novog (''mekog'') lockdowna tijekom COVID-19 pandemije. Ispunjavanje ankete traje manje od 10 minuta, a ispunjavanjem biste uvelike pomogli radnoj skupini s Prehrambeno-biotehnološkog fakulteta.
Poveznica na anketu: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdhp8hgWqggC_5QtMaHRXwtxeIA5wdrqxc-dyVrgPGWv5rtmw/viewform?usp=sf_link Unaprijed se zahvaljujemo ispred radne skupine s Prehrambeno-biotehnološkog fakulteta na čelu s prof. dr. sc. Jasenkom Gajdoš Kljusurić. | |